Fortsatt ledige plasser på FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Jan 2022

I dag hadde vi årets første FFO. Helt nydelig å være i gang igjen. 1.-2. trinn var inne, mens 3.- og 4. var ute.

Vi har ledige plasser. 

Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/e3f3064ac424a80e0abec999e9ac6d17


Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2009: Tirsdag, torsdag og fredag

2010: Tirsdag, torsdag og fredag

2011: Tirsdager, torsdager og fredager

2012: Mandager, onsdager og fredager

2013: Mandager, onsdager og fredager

2014: Mandager, onsdager og fredag

2015: Mandager og onsdager

Det vil bli egen Jente-FFO på tirsdager(2010-2011), onsdager (2014-2015) og torsdager (2012-2013). Jenter kan også melde seg på alle andre dager, men da blir det ikke egne jentegrupper.

Alle dager fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt.

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.


Vi setter opp taxi hjem fra FFO, men kun hvis det er minimum tre spillere påmeldt i taxien.


Dere kan bestille Telenor Xtra-klær årlig. Det har blitt bedre kvalitet på tøyet, så Telenor tar 100 kr pr bestilling. Ønsker dere klær velger dere det som et valgfritt produkt. Link til bestilling vil så bli sendt til dere

Oppsigelsestiden er 1 måned regnet fra den 18. i påfølgende måned eller til innbetalt periode utløper.


0 Kommentar

Her er alle lukene i desember

Postet av Stoppen Sportsklubb den 28. Des 2021

Luke 1: Velkommen

Luke 2: Kim Thomassen blir dametrener

Luke 3: Bli en del av onsdagsgjengen!

Luke 4: Adelskalender damer

Luke 5: Kim Olav Østhagen blir Stoppen-trener

Luke 6: Bakken blir utviklingsleder for jentene

Luke 7: FFO-Forbilder og utviklingsarena

Luke 8: Påmelding til FFO er åpnet

Luke 9: Akademiet. Litt om tilbudene vi har

Luke 10: Adelskalender for herrer

Luke 11: Fotballskolene våre i 2022

Luke 12: Gæmliss har blitt snille gutter

Luke 13: Kretsmestere og avdelingsvinnere

Luke 14: Cuper i 2022

Luke 15: Mortens høyeste ønske er at alle i Stoppen SK skal trives

Luke 16: Stoppenbladet har kommet

Luke 17: Samarbeidsavtale med Strømsgodset

Luke 18: Toppidretten til England

Luke 19: Geir- Vår egen nyhetsreporter

Luke 20: Stoppen United

Luke 21: Barnehagebesøk

Luke 22: Tusen takk til frivilligheten

Luke 23: Dennis har signert

Luke 24: Stoppern ønsker dere en riktig god jul


0 Kommentar

Luke 23: Dennis har signert

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Des 2021

Dennis Johnsen går inn i en 50%-stilling i Stoppen SK neste år. Han vil være hovedtrener for junior herrer, trener på Akademi og FFO, samt følge opp det faglige i barnefotballen. Han vil også bidra litt rundt media.

Vi er veldig fornøyd med å knytte til oss Dennis, da han er en erfaren fotballmann og en veldig hyggelig kar. Dennis har jobbet i ROS, Mjøndalen og krets  og er UEFA B-trener. Ved siden av studier og jobben hos oss, vil han være a-lagstrener for ROS. De byttet plass med oss i divisjonssystemet, da de rykket opp til 4.div med Dennis bak roret.

Vi ønsker Dennis hjertelig velkommen!

I fotballverden skjer det årlig utskiftninger blant trenere og spillere. I år har vi hatt med Vegard Teigen Strandslett og Martin Ek Åsheim på ett-årskontrakter. For Vegard sin del var det lenge klart at han skulle gjøre andre ting neste år, så den stillingen hadde vi dekket opp. Martin skulle egentlig med videre, men måtte dessverre gi seg av helsemessige årsaker i midten av desember. Det blir et stort savn for oss. Dennis går inn og dekker deler av stillingen til Martin, men ikke hele. Vi vil jobbe videre med å få på plass dette i løpet av juleferien.


Vi takker Vegard og Martin for innsatsen i år!


0 Kommentar

Luke 22: Tusen takk til frivilligheten

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Des 2021

Barn og unge i Stoppen SK nyter stor glede av å ha frivillige sammen med seg på trening, kamper og turneringer. Frivilligheten skaper engasjement i gruppene. Trenere, lagledere, sosialgrupper, dugnadsansvarlig, økonomiansvarlig, materialforvalter, sponsoransvarlig. Det kreves en stor organisasjon i lagene som drives i klubben. 

Kamper, treninger og cuper blir arrangert, trenere står i all slags vær for å ta i mot de som ønsker aktivitet. Hos de yngste trengs frivilligheten til å trøste, knyte skolisser, og holde orden på vannflasker. Hos de eldre trengs frivilligheten for å skape aktivitet, sosiale sarrangementer, og dugnad. Uten frivilligheten hadde lagene stoppet opp. Det hadde ikke blitt minner, opplevelser og gode vennskap. Vanvittig mange timer blir hver uke gjennom hele året lagt ned av disse ulike frivillige. 

Liungencup ble i 2021 arrangert for 35 gang. Dette er et helt fantastisk tall for en cup. Gjennom alle disse årene har det blitt gjennomført titusentalls timer med frivillig arbeid for at cupen skal bli like minnerik som året før. Vi gleder oss til ny cup neste år. 

En av de frivillige i Stoppen SK heter Janne Alme. Alme har vært lagleder hos gutter 13 år siden de begynte i Stoppen i første klasse. Vi spurte Janne om hva det betyr for henne å være frivillig i klubben. 

-    Jeg er opptatt av å engasjere meg i det barna gjør. Jeg synes det er en fin måte å bidra på, samt at det er en fin måte å bli kjent med vennene til mine barn, og ikke minst bli kjent med foreldrene. 

Klubben sier ofte på foreldremøter at det å engasjere seg gir en unik mulighet til å bidra inn i et barne – og ungdomsmiljø. Å være frivillig rundt et lag gir alle sammen en verdi som ikke kan måles med penger. Janne bekrefter dette i det hun forteller. Hun er opptatt av at mange foresatte stiller opp som frivillig. 

-    Vi har mange foreldre som stiller opp, er min erfaring. Det er viktig å huske på at ikke alle må være lagleder eller trenere, men alle kan gjøre litt. Janne sier videre at barna liker at vi voksne leker med de, og når de vokser til, kan vi gjøre det på litt andre måter. – Jeg tror at når vi foreldre engasjerer oss, om det gjelder å kjøre til treninger, være på kamper, og snakker om hvordan treninger/kamper har vært- så viser vi at dette er like viktig for oss foreldre som for barna, forteller Janne. 

Det er nok mange som kjenner seg igjen i verdiene de oppnår med å være frivillig i klubben. Det skal føles som en glede i å være frivillig. 

Vi takker Janne Alme for at hun ønsket å stille på et lite intervju. Hele klubben vil takke Janne, samt alle dere andre som i en eller annen form driver frivillig arbeid for barn og unge i Stoppen SK. 


0 Kommentar

Luke 21: Barnehagebesøk

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Des 2021

I april og mai hvert år inviteres alle barnehagene i kretsen vår til en formiddag på Lier stadion. Førskolebarna blir hentet i minibussen og kjørt til stadion. Her møter barna Stoppern som har ordnet i stand med mat og drikke. Barna får oppleve lek og aktivitet ute på banen.

Alle førskolebarna får en rød Stoppen t-skjorte med seg hjem. Dette er en t-skjorte mange synes er herlig å ha på seg, og blir flittig brukt i barnehagen fram mot sommeren. Barnehagen får også noen baller fra klubben som de kan bruke til lek og fotball.

Årsaken til at vi inviterer førskolebarna til Lier stadion er at vi ønsker å vise barna området vårt. Vi ønsker at de skal få en følelse av at alle er velkomne til klubben. Det skal være plass til alle. De får møte lek som innfallsvinkel til aktivitet for å få en god inngang til allidretten som organiseres av de frivillige når de begynner i første klasse.

Det er alltid herlig å møte førskolebarna i et trygt og flott miljø sammen med pedagogene som er med barna til oss. Da får alle et positivt første møte med klubben. T-skjorta, mat, og en is skaper alltid trivsel og glede for barna.

I april og mai er minibussen og Stoppern klar for å møte femåringene som sogner til Stoppen Sportsklubb. Vi håper og tror at vi kan skape fine grupper med førsteklassinger som kan drive aktivitet, spille kamper, og være med på Liungencup i 2022.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline