Stoppen Sk Telenor Xtra FFO- Påmelding for 18.okt-18.des

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Sep 2020


I dag legger vi ut påmeldingslinken til FFO for 18.oktober til 18.desember. 

Retninglinjene til FFO finner du her.

 Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/ff450ba01b0ca2695d62525505dd80eb

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2008: Tirsdag, torsdag og fredag

2009: Tirsdag, torsdag og fredag

2010: Tirsdag, torsdag og fredag

2011: Mandager, onsdager og fredager

2012: Mandager, onsdager og fredager

2013: Mandager, onsdager og fredager

2014: Mandager og onsdager

Det vil bli egen Jente-FFO på tirsdager(2009-2010), onsdager (2013-2014) og torsdager (2011-2012). Jenter kan også melde seg på alle andre dager, men da blir det kun egne jentegrupper hvis vi får nok jenter.


Alle dager fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid og frukt før trening.

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.0 Kommentar

G19: Stoppen- Sarpsborg 08 i kveld

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Sep 2020

Koronaen har sperret muligheten for våre dyktige juniorspillere til å spille seniorfotball dette året. Det har ikke vært heldig for utviklingen deres. Heldigvis er det nå sånn at der en dør stenges, så åpnes en ny.

 

Stoppen G19 har nå fått muligheten til å være med i en interkretsserie i Viken. Siden eliteserien ikke kan arrangere nasjonal liga i år, har også toppklubbene meldt seg på denne interkretsen. Det betyr knallhard matching for våre juniorspillere.  Kanskje i overkant tøft, men veldig morsomt og lærerikt.

 

Allerede i kveld, torsdag 10.september, kommer Sarpsborg 08 med Andre Bergdølmo som trener på besøk.  Kampstart er 19.45. For dere som ønsker å se kampen må vi be dere om ikke møte opp før kampstart. Dette for at vi skal holde 200 stk-regelen på anlegget. Det går en del kamper frem til 19.40.

 

Neste uke går turen til Stabæk, før Lørenskog kommer fredagen etter.

 

I tillegg til de nevnte lagene består gruppen av Moss, Fredrikstad, Sjetten, Strømsgodset, Mjøndalen og Lillestrøm.

 

Det blir en spennende høst for juniorgutta.


0 Kommentar

Stoppenspillere til toppklubber

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Aug 2020

I fjor gikk Fredrik Ardraa, Christian Helling og Ludvig Øverland til Strømsgodset Toppfotball. Denne uken gikk Henning Myrvang til Strømsgodset TF og Andreas Fotland og Sondre Granaas til Mjøndalen Toppfotball.

Stoppen SK har også mange spillere som hospiterer ukentlig med toppklubber. Gustav Nordby og Einar Tømmerhol hospiterer i Godset, mens Jonas Hansen, Truls Natland Karlsen, Jakob Holst, Markus Leirvik, Mathias Sanderlien, Anders Brown, Elias Sørum, Felix Platou, Nils Gottfridsson, Oscar Nøland og Trym Bore hospiterer med Mjøndalen.

Det er ingen tilfeldighet at vi har så mange spillere i toppklubber. Av 19 spillere, så har 15 av disse deltatt over flere år på FFOen til Stoppen. Sammen med gode trenere i lag og gode treningsmiljøer får vi frem flere og flere gode spillere i klubben. Og med over 200 spillere som benytter FFO-tilbudet vårt, så vil ikke dette bli antallet bli mindre fremover.

Vi ønsker Henning, Andreas og Sondre lykke til i våre lokale toppklubber


0 Kommentar

Vi søker instruktører til TINE fotballskole i august

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Jul 2020


Er du over 16 år( født 2004), og kan tenke deg sommerjobb som fotballinstruktør?

Stoppen SK arrangerer TINE fotballskole 3. - 6. august 2020, og i den forbindelse mangler vi noen instruktører. Egnethet, samt instruktør- og fotballerfaring vil bli vektlagt.

  • Arbeidstid: 7.55 - 15.00 eller 8.30-15.30. I tillegg kommer et møte søndagen før fotballskolen, samt planleggingstid.
  • Lønn: 450,- per dag, pluss 200,- for søndagsmøtet .

                    Trenere med godkjent Grassrottrener-kurs får 600,- kr pr. dag.

  • Søknadsfrist: 15. juli 2020
  • Søknad_instruktører.docx
  • Søknaden sendes til Kristian Bye-Andersen på e-post fotballskole@stoppensk.no 

0 Kommentar

Gerd Anne Opsahl blir pensjonist – hvem skulle tro det!

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Jun 2020

Vår kjære klubbsekretær og matmor på FFO trer inn i pensjonistenes rekker.

Gerd Anne kom inn i IF Liungen på starten av 90 tallet med sine to gutter. Det ble raskt fanget opp at hun var en driftig dame og ble satt i sving med dugnadsoppgaver rundt lag og i klubb. Blant annet satt hun som sekretær i fotballgruppa i mange år før hun i 2004 ble ansatt som klubbsekretær i 50% stilling. Det innebar administreringa av lag, seriepåmelding, fordeling av utstyr, utleie av klubbhus, styrets sekretær og mange usynlige oppgaver som finnes i en klubb. Kontorplass hadde hun på klubbhuset på Liungbanen.

Når IF Liungen i 01.01.2016 valgte å gå inn i samarbeidsklubben Stoppen Sportsklubb ble Gerd Anne med og kunne bidra med sin lange og brede erfaring innen klubbdrift. Våren 2016 besluttet Stoppen Sportsklubb at de trengte en felles base for sin aktivitet og siden mesteparten av aktiviteten nå foregikk på Lier stadion ble alle administrative og sportslige roller samlet her. Gerd Anne forlot en ensom tilværelse på Liungbanen til et mer levende klubbhus på Lier stadion med både kolleger og alle FFO barna. Noen oppgave endringer ble det også med flyttingen, og hun ble alles matmor på FFO. Barna har satt stor pris på henne hotell oppdekning av mat, drikke og vaffeluker de siste 4 årene.

Helt borte fra klubben blir hun nok ikke for nå kan hun delta på våre pensjonist treff som gjest og skulle vi trenge ekstra ressurser så vil hun ikke være langt unna.

På vegene av styret, kolleger, trenere, spillere og alle de frivillige i IF Liungen og Stoppen Sportsklubb takker jeg for den formidable innsatsen du har lagt ned i form av frivillige verv og de siste 16 årene som ansatt Gerd Anne!

Trine Pettersen

Daglig leder


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline