Årskullsturneringen: Er 75-årgangen tidenes vakreste?

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Apr 2019

Lørdag 27.april er det duket for årskullsturnering på Stoppen-dagen.

Det yngste kullet som kan delta er 1992-kullet. I dag presenterer vi deler av 75-kullet. Dette er kanskje det vakreste kullet som er med i turneringen. Om det er det beste gjenstår å se, men at de blir blant favorittene er helt sikkert. Skal vel ikke se bort fra at de slenger seg med på Lier-mesterskapet i straffespark og vinner den også. 

Følgende spillere er for øyeblikket klare for 75-kullet: Tormod Wahl, Jon Sigurd Syvertsen, Per Christian Holmberg, Dag Hellem, Håvard Lislerud, Kristian Bye-Andersen og Yngve Berthinussen. Her er det plass til flere og vi lager gjerne flere lag i samme årskull.


Viktige hendelser i 1975:

-Drew Barrymore ble født.

- Flåklypa Grand Prix og Haisommer kommer på kino

- Springsteen gir ut "Born to run"

- Viking vinner 1.div for menn. Skeid, Vålerenga og Os rykker ned. Strømsgodset og Mjøndalen ender på 5. og 6. plass. Arne Dokken toppskårer med 18 mål

- Derby County vinner serien i England

- Oleg Blokhin kåres til verdens beste fotballspiller


Har du/dere lyst til å være med årskullturneringen, men har ikke nok spillere til å stille lag? Fyll inn dette skjemaet, så setter vi dere sammen med andre i samme situasjon.Lyst til å delta på FFO, men sliter med logistikk hjem? Her er løsningen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Apr 2019

Vi får stadig tilbakemeldinger om at spillere ønsker å delta på FFO, men at foreldre sliter med logistikken i forhold til å hente barna på Stoppen etter endt økt. Dette ønsker vi nå å gjøre noe med.

I perioden tirsdag 23.april til fredag 10.mai kjører vi i gang med et prøveprosjekt hvor vi setter opp taxier tilbake til Hegg skole, Gullaug skole, Bragernes skole, Egge skole og Reistadlia. For å bestille taxiene må vi ha minst to personer pr. taxi.

Nå kan dere melde dere på FFO i denne perioden og sjekke ut om dette er noe for dere. Det må betales for å være der og for taxien til. Taxien tilbake betaler vi. 

Påmeldingslink.

Etter påmeldingen får dere et spørreskjema hvor dere bestiller taxi hjem.Viktige datoer i Stoppen SK våren 2019

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Apr 2019


Det skjer mye i Stoppen SK denne våren. Klubben har noen viktige samlingspunkter hvor vi ønsker at lagene er tilstede. Dette bygger klubb og skaper samhold. Rydd derfor kalenderen følgende dager:


Torsdag 25.april: Klubben trener alle barnelagene på Hegg fra 17-20. Les mer her.

Lørdag 27.april: Stoppendagen 2019

Helgen 25.-26.mai: Liungen Cup 13-15 år

Helgen 15.-16.juni: Liungen Cup 6-12 år


Vi sees!Avtale med Drammen Sportsklinikk

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Apr 2019

Stoppen SK inngikk i forrige uke en samarbeidsavtale med Drammen Sportsklinikk. 

Formål med avtalen er å bruke Sportsklinikkens tverrfaglige kompetanse i behandling og tilbakeføring av skadede spillere.

Avtalen gjelder alle spillere som er tilknyttet Stoppen og spillere vil ha førsteprioritet til konsultasjon og behandling på lik linje med andre lag med samme avtale.

Spillerne står fritt til å velge andre terapatur. Fordelen med å bruke Sportsklinikken er rask tilgang til behandling og  oppfølging med tilbakemelding til trener. Førstegangskonsultasjon med samme pris som vanlig behandling.


Dette gjør du ved skade:

•    Spiller tar kontakt med Sportsklinikken (DSK) for timebestilling. Ved henvendelse informer man at man kommer fra Stoppen

•    DSK gir en vurdering av skade, omfang og ventet varighet på skade/rehabilitering, samt forslag på tiltak. Tilbakemelding av status på spillere gjøres kontinuerlig til utøverens trener, der kontakten er formidlet via trener/kontaktperson.

•    Ved behov for videre behandling bør spillere aktivisere forsikring.  

•    Spiller/kontaktperson har selv ansvar for å melde skade til forsikringsselskap før konsultasjon, med tanke på tilbakebetaling fra forsikring.  DSK har ikke ansvar for manglende refusjoner fra forsikring.

•    DSK er godkjent av skadetelefonen - konsultasjoner og behandling ifm idrettsskader blir i utgangspunktet dekket av forsikringen.  

•    Spilleren er ansvarlig for betaling til DSK og må selv holde rede på de beløpsgrenser som gjelder for sin forsikring.
Mange jenter besøkte FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Apr 2019

Torsdag arrangerte Stoppen Sk Telenor Extra FFO jentenes dag. I alt 36 jenter tok turen.

Armin Ghasemi og Lars Granaas, sammen med Marte Skinnemoen, Elise Oldebråten og Maria Lindberg hadde morsomme fotballaktiviteter sammen med jentene.

Før økta ble det servert et brødmåltid til jentene. Dette var veldig populært.


Tilbakemeldingene var så positive at vi starter opp en egen Jente-FFO torsdager.

Første gang blir torsdag 25.april og varer frem til 18.juni.

For påmelding bruk denne linken.


Ved ønske om prøvetrening ta kontakt med ffo@stoppensk.no.Levert av IdrettenOnline