En hilsen til alle foreldre og tilskuere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Mai 2016

Stoppen Sportsklubb tar Fair Play på alvor. Som et ledd i satsinga har utviklingssjef Stein Ellingsen (t.v.) og leder Kjetil Haugland-Johansen satt opp dette skiltet på Lier stadion og på Liungbanen.

Framover vil det være mer fokus på dette temaet, og vi bygger en fast ramme rundt alle seriekamper.

Fra informasjonen som er gitt til klubbens lagledere:


Fair Play

Verdigrunnlaget

  • Fair Play handler om hvordan vi oppfører oss mot hverandre, både på og utenfor banen
  • Trener og lagleder er rollemodeller som har stor påvirkningskraft på det klima som skapes rundt trening og kamp
  • Fair play er ingen kampanje, men hvordan vi oppfører oss sammen i «godt og dårlig vær»
  • Stoppen ønsker i løpet av året å bli en Fair Play-klubb


Vi stiller med:

  • Fair Play-ansvarlig i klubb
  • Kampvert
  • Fair Play-møte før kamp
  • Foreldrevett
  • Fair Play-hilsen
  • Fair Play-kontrakt for trenere/lagledere«Vi slår presise pasninger og spiller hverandre gode – også utenfor banen»


0 Kommentar

Stoppen SK og integrering

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Mai 2016

Som de fleste er kjent med ønsker Stoppen SK å være med på å gjøre sin del av integreringsarbeidet i kommunen. Vi jobber med å få på plass rutiner som sikrer at nye spillere, etablerte spillere og trenere sammen får til gode ordninger rundt dette. Samtidig som vi jobber med dette er nye spillere på plass på forskjellige lag.Klubben ser at det gjøres veldig mye bra jobbing rundt dette og ønsker å takke og berømme de involverte for måten de håndterer dette på. Gjennom imøtekommenhet, åpenhet, dialog og tilbakemeldinger jobber vi tett med sportslig utvalg og trenerforum for å kunne bistå å hjelpe til med å finne gode løsninger.


Noe er på plass og tiltak igangsatt, samtidig som involverte jobber videre. Vi håper på forståelse og tar gjerne imot innspill underveis. Målet er helt klart å ha med flest mulig lengst mulig, og at alle kjenner glede, utvikling og mestring.Med vennlig hilsen,Morten Hansen
morten@stoppensk.no
Integreringsansvarlig
Sportslig utvalg
Stoppen SK


0 Kommentar

- Den sprekeste 100-åringen jeg kjenner

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Mar 2016

SPILLER PÅ LAG: Ordfører Gunn Cecilie Ringdal gratulerte med dagen under en feiring på Svensefjøset, hvor leder Kjetil Haugland Johansen i Stoppen SK ga ordføreren en spesialversjon av klubbens nye fotballdrakter. Foto: stoppensk.no

Denne uka fyller Stoppen Sportsklubb 100 år.

Da Liungen og Stoppen slo kreftene sammen fra nyttår, slo klubbene sammen både nytt og gammelt. Nytt pågangsmot fra Stoppen og ærverdige tradisjoner fra Liungen. Torsdag 26. mars er det nøyaktig 100 år siden klubben ble stiftet.

- Jeg vil gjerne få gratulere den sprekeste 100-åringen jeg kjenner, sier ordfører Gunn Cecilie Ringdal i Lier.

I likhet med naboklubber, idretts- og fotballkrets, idrettsråd og andre venner av klubben er ordføreren blant de mange gratulantene som har latt seg begeistre over Stoppens vekst og engasjement.

- I Lier er vi evig takknemlig for det sosiale engasjement klubben viser. Stoppen tar et ansvar for integrering i praksis, og har funnet den gode oppskriften, sier Lier-ordføreren.


Blant de største

Stoppen stiller denne våren med nærmere 60 lag i seriespill, i alle aldre. SSK har 800 medlemmer fra fem år og oppover.

- Dermed er Stoppen blant de aller største fotballklubbene i distriktet, sier daglig leder Øivind Nilsen i Buskerud fotballkrets.

Klubben ble opprinnelig stiftet som Idrettsforeningen Odd, 26. mars 1916. Men klubben skiftet navn til Idrettsforeningen Liungen 3. desember samme år.

Sportslig er det damelaget som har skapt de største overskriftene da man på 2000-tallet spilte i Toppserien.


Høyere krav til kvalitet

Stoppen SK er en breddeklubb, med motto «Flest mulig – lengst mulig».

- Stoppen er i voldsom vekst og har på kort tid gått fra å være en helt ordinær fotballklubb, til å bli blant de ledende på utvikling og aktivitet, sier nestleder Espen Sandli i Stoppen SK.

Han får støtte av nyvalgt leder Kjetil Haugland Johansen:

- Stoppen har det høyeste aktivitetsnivået i en breddefotballklubb i Buskerud. Dette får vi mye ros og oppmerksomhet for, og er meget stolte av, sier han.

I 2016 har klubben profesjonalisert treningsfeltet under ledelse av sportslig leder Kristian Bye-Andersen og spillerutvikler Stein Ellingsen.

- Foreldre og barn forventer en helt annen kvalitet på fritidsaktivitene enn tidligere. Det må også fotballen ta inn over seg, sier Haugland Johansen.


Klubbens historie kan du lese mer om her


0 Kommentar

Tida er kommet for å betale medlemskontingent og aktivitetsgebyr

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Mar 2016

Her finner du informasjon om hvordan du betaler årets kontingent og aktivitetsgebyr.

Stoppen SK har gått over til et nytt system for å gjøre det lettere å betale medlemskontingent og aktivitetsgebyr.


1. Medlemskontingent betaler du her:

https://www.superinvite.no/#/invitation/95151403b0...

2. Aktivitetsgebyr betaler du her:

https://www.superinvite.no/#/invitation/b710915795...


PS! På hjemmesiden stoppensk.no finner du alltid lenke til medlems- og aktivietsgebyr under fanen "Bli medlem".


Om medlemskontingent

Spillere i Stoppen Sportsklubb må ha betalt begge deler for å kunne trene og spille for klubben.

Alle personer som driver organisert idrett i Stoppen SK må være medlem av sportsklubben og betale årlig medlemskontingent. Dette er lovbestemt og gjelder både spillere og støtteapparat, av hensyn til blant annet skadeforsikring.

Medlemskap opprettes ved å trykke på lenken til Superinvite (over). Utmelding skjer ved e-post til post@stoppensk.no

Medlemskontingenten danner grunnlag for støtte fra Idrettsforbundet for alle medlemmer under 25 år. Stoppen ser gjerne at alle medlemmer av familien registreres under familiemedlemskap.

Personer som ikke driver aktiv idrett, men som ønsker å støtte opp om klubben er selvfølgelig hjertelig velkomne til å bli medlemmer.


Om aktivitetsgebyr

er noe alle aktive spillere i Stoppen SK må betale før de kan trene/spille for Stoppen SK. Dette går til å dekke driftsutgifter for laget som f.eks. utstyr, seriepåmelding, garderobeleie, driftskostnader kunstgressbaner og tilhørende undervarme, drakter og dommerutgifter.


Stoppen-lue

I handlekurven kan du også legge Stoppen-lua. Den kan du om ønskelig få tilsendt om du ikke har anledning til å kjøpe den direkte på Lier stadion av gutta i bua.


Spørsmål om kontingenter rettes til trine@stoppensk.no

0 Kommentar

Klubbinfo om felles opplegg for Vildbjerg cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Feb 2016

Vildbjerg Cup 2016 28-31.juli (uke 30)
Vi er nå en stor klubb etter sammenslåinga, og vi ser det som viktig å finne felles sosiale arenaer hvor store og små kan bli bedre kjent med hverandre. Dette bygger fellesskap blant både spillere,
støtteapparat og foreldre, og er også med på å lage klubbtradisjoner av stor verdi. Vi planlegger derfor felles tur til Vildbjerg Cup i Danmark til sommeren.


Det er ikke første gangen vi er med. 2016 blir 8. gangen på 9 sesonger at lag fra Liungen/Stoppen/SpaBra reiser til denne flotte cupen på Jylland. Bildene i denne saken er fra klubbens tidligere turer til Vildbjerg.


Om cupen
Vildbjerg er den 4. største cupen i Europa etter Norway Cup, Dana Cup og Gothia Cup og spilles på
fantastiske gressbaner i Vildjerg, som ligger drøyt to timers kjøring sørover fra Hirtshals.
Cupen går fra torsdag til søndag, gruppespill torsdag og fredag, sluttspill lørdag og søndag. Alle lag går til sluttspill, A eller B.
- Kampene spilles i all hovedsak på ekte gress (tre kunstgressbaner, resten gress)
- Minimum 4 kamper per lag
- Gruppespill: 4-6 lag per gruppe - Sluttspill og B-sluttspill.
- Internasjonal turnering med lag fra mange land.
- Offisielle dommere
- Oppdelingen i ulike nivåer per kategori gjør at turneringen passer for en stor bredde av lag. Dette
er en stor turnering, husk at det er høyt nivå i den beste klassen i hver årsklasse.


Oversikt over klassene ligger her: http://www.vildbjerg-cup.dk/spilleraekker-19

Merk årgangen, U-17 osv kan være litt forvirrende. U-17 betyr ”Under 17”, og er altså 16-årsklassen.


Verdt å merke seg er at det er et eget ”spillermarked” for cupen; dersom laget ditt mangler en spiller eller to kan dere annonsere etter spillere. Det er alltids noen som er med til Vildbjerg fordi søsken spiller, men som ikke har med eget lag. På samme måte kan søsken som er med oss spille for lag som trenger en spiller, dette har vi gjort mange ganger nå, det har fungert supert og det er en flott opplevelse for ungene å få en dansk gjestespiller eller å spille for et utenlandsk lag.


Om Vildbjerg by

Vildbjerg kan knapt kalles en by, dette er et tettsted på landsbygda på Jylland med ca 3000 innbyggere.


Sentrum er litt større enn Lierbyen. Vildjerg er imidlertid senter for Dansk Boldunion, og har utrolige 44 fotballbaner – alle er med litt godvilje innenfor gangavstand fra senterområdet. Fordelt på 3000 innbyggere blir ikke dette rare slitasjen, så banene er fantastisk bra. Dette er noe helt annet enn Ekebergsletta!

Vildbjerg har satset mye på denne cupen, og “innbyggertallet” stiger fra de vanlige 3.000 til ca 20.000 denne uka hvert år. Hele byen er med på arrangementet, og det er lagt opp en utrolig campingcapasitet rundt byen med permanent infrastruktur for strøm, vann og avløp osv.


Vildbjerg er svært oversiktlig og trygg, de gangrene vi har vært der tidligere har barna fått lov å ferdes som de vil så lenge de alltid er minst to sammen. Vi har hittil til gode å oppleve noe som vi har opplevd som utrygt.


Påmelding

Siste frist for påmelding er 15. mai, men det er ofte ventelister i de største klassene, så det er lurt å være tidlig ute. Hvert lag har ansvar for å melde seg på, men husk at klubben allerede ligger inne, så dere melder på lag under vår klubb.
http://www.vildbjerg-cup.dk/tilmelding-58


Reise og opphold

Det blir ingen koordinert reise for alle lag i Stoppen, hvert lag organiserer sin tur. Hvert lag bør ha en egen turansvarlig som er lagets kontaktperson.

Til Vildbjerg
-Larvik-Hirtshals er veldig greit. To avganger hver dag, 08.00 og 16.30 fra Larvik. Turen tar snaut
fire timer, regn også med litt tid før dere er av båten. I praksis er man framme i Vildbjerg enten
ca. 15.00 eller ca. 23.30 samme dag.


- De fleste har reist med den tidlige båten onsdagen, dette gir bra med tid til å orientere seg og
komme på plass før cupen begynner på torsdag. Noen har også reist med båten på
ettermiddagen, da er ankomst på campingen i praksis nærmere midnatt. Funker det også.
- Hvis du ønsker frokost- eller middagsbuffet på båten er det lurt å bestille tidlig, dette blir fullt.

Overnatting og opphold
Vilbjerg Cup har et svært godt organisert campingtilbud. http://www.vildbjerg-cup.dk/camping-7
Dette fungerer på følgende måte:


- Klubben registrerer seg med egen campingadministrator, dette er for vår del Hege Dalsveen
(hdalsveen@hotmail.com, mobil 975 68 339)
- Alle som ønsker plass på campingen går selv inn og booker en plass på campingen og knytter
denne bookingen opp mot Stoppen SK. Da har du reservert “tomt” på campingplassen.
- Noen uker før cupen lukkes campingbookingen, og alle “tomter” som er blitt knyttet opp til
Stoppen SK blir slått sammen, og vi får vårt eget avmerkede område på et av campingområdene.


Det blir således et eget “borettslag” for Stoppen den uka cupen går, alle våre lag med foreldre osv bor dermed samlet.


Leie av campingvogn
- Plassen på campingen som du nå har reservert kan du bruke til egen campingvogn eller – bil, du kan selvsagt bo telt, eller du kan leie campingvogn av cupen.
- Campingvognutleie er et eget “marked” på cupens nettsider:
http://www.vildbjerg-cup.dk/camping/lej-campingvog...

Her kan eiere av campingvogner legge ut sine vogner for utleie. Dette skjer i regi av cupen, og er
et bra organisert tilbud. Vogner legges fortløpende ut utover våren, her må man bare være
innom en gang i blant og se hva som ligger ute. Allerede nå er det lagt ut noe på denne siden.

Du bestiller enkelt på nettsidene, og vogna vil da bli plassert på din “tomt” med ferdig rigget fortelt
og det som ellers måtte høre med. Alt står dermed klart i vårt “borettslag” når vi kommer
nedover på onsdagen før cupen.


Klubbens fellesområde

I tillegg til dette leier vi felles partytelt med plass til alle fra Stoppen, stort telt med bord og
sitteplasser. I tillegg har vi med stor grill som alle kan grille på hver dag. Partyteltet står klart i
vårt “borettslag” når vi ankommer Vildbjerg.


Det er også mulig å bo på skole dersom enkelte lag skulle ønske dette. For foreldre og andre ”fans” som ikke ønsker å bo på camping er det også noe hotell- og hyttekapasitet innen kjøreavstand til Vildbjerg, dette er dog begrenset. Vi oppfordrer alle til å bo med klubben. Dette er sosialt og hyggelig, og noen dager på camping er fantastisk for ungene og bra for førtisene som har stivna litt de siste 20 åra. Noen lag har også hatt med stort partytelt som laget har sovet sammen i på campingen. Dette er veldig sosialt, men går nok litt ut over søvn og det sportslige ettersom dagene går…


Hjemreise
Det er to avganger med båten søndag også, 12.45 og 22.15. Finalespillet går søndag, så hvis laget er kommet til en finale i A- eller B-sluttspillet vil man ikke få vært med dersom man tar den tidlige båten.


Hvert lag får koordinere seg i mellom hvordan dette gjøres. For de som reiser seint anbefales booking tidlig med flyseter, greit å få sove litt på hjemturen, det blir seint!


Språk
Vi skjønner danskene ganske godt, danskene skjønner ikke oss fullt så godt. Derfor er det greit med litt basiskunnskaper om det danske språket:


- Husk at halvfjerds, eller egentlig halvfjerdsindstyve, er en sammensetning av halvfjerde (3 1⁄2,
sammenlign med halvannen, som jo betyr 1 1⁄2), sinde (gang) og tyve, altså egentlig '3 1⁄2
ganger tyve'. Nioghalvfjerds er ganske enkelt niogsøtti.
- Når dette er på plass er det ikke mye som kan gå galt.


Kontaktpersoner

Hvert lag må ha en person som er ansvarlig innenfor hvert lag.


Turansvarlig for klubben:

Stein Vegar Larsen

stvlarse@online.no - mobil 46402401


Campingadministrator

Hege Dalsveen

hdalsveen@hotmail.com - mobil 975 68 339


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline