Fair Play-ambassadører på Liungen Cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Jun 2016

Spillere fra damer og junior gutter stilte forrige helgen, og ved cupen for tre uker siden, opp som Fair Play ambassadører for mange av Stoppen sine lag. Deres oppgave har vært å se laget spille, følge opp i fht. Fair Play hilsen og gi en tilbakemelding til spillere og trenere om oppførselen under kamp. Ambassadørene skrev også en rapport om lagene etter hver kamp.

Dette var et flott tiltak for å fremme Fair Play og et fint møte mellom ungdommer og barn. På bilde er Torkel fra juniorlaget sammen med G06 Gullaug.



NY REKORD: Hele 403 lag deltok under Liungen cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Jun 2016

STRAFFE: Stoppens G04 festet tidlig grepet og scorer her sikkert på straffe mot IBK. Foto: Stoppensk.no


Over to helger har Stoppen SK arrangert Liungen cup. Kort oppsummert: En kjempesuksess!


Som klubb er vi strålende fornøyd med arrangementet, deltakelse og stemningen over disse to helgene.
I alt har 403 lag deltatt. 61 lag av disse under ungdomscupen 28-29. mai og hele 322 lag i cupen for spillere fra 13 år og yngre 11. og 12. juni.


Resultater

For arrangørklubben ble det seier i tre av seks årsklasser (G13, J13, J14) under ungdomscupen.


Blant de største

Liungen cup ble arrangert for 31. gang. Men etter sammenslåingen mellom Liungen og Stoppen er det første gang arrangørklubben heter Stoppen SK. Erfaringen så langt tilsier at Liungen cup har vunnet på sammenslåingen.


- Vi er stolte av tilbudet, gjennomføringen og kvaliteten på Liungen cup. Neste år er vi tilbake - om mulig ennå bedre, sier klubbens cupansvarlig Per Ivar Nordal (bildet).


Satte ny rekord

Liungen Cup har en lang historie og er kjent i regionen som en svært godt arrangert cup, med gode baner, åpent anlegg og effektiv gjennomføring.

- I år setter vi nok en gang rekorden med antall lag. Dette setter store krav til planlegging og gjennomføring. Derfor er jeg veldig stolt og ydmyk i forhold til jobben som er lagt ned før, under og etter Liungen Cup, sier leder Kjetil Haugland-Johansen i Stoppen Sportsklubb.

Flere hundre har deltatt i dugnadsarbeid disse dagene for å gjøre Liungen cup til en best mulig opplevelse for deltakere og gjester.


Spillere, trenere og supportere fra klubber over hele Østlandet har kunnet kose seg i sol på Stoppen disse dagene.


Vi takker

Styret i Stoppen SK ønsker å gi en ekstra honnør til leder Ingrid Brandt i cup-komiteen, cup-ansvarlig Per Ivar Nordal, turneringsleder Kristian Bye-Andersen, kamp- og turneringskoordinator Nils Einar Nilsen, dommeransvarlig Niklas Kvistad-Hollund,økonomiansvarlig Trine Pettersen og kioskansvarlig Unn Kvistad.
Tusen takk for god gjennomført Cup og arbeidet dere har lagt ned.

Vi takker alle spillere og besøkende - og ikke minst alle dere som har stilt opp på dugnad.

Takk også til våre sponsorer Liertoppen, Consolvo, Bilia og Torshov Sport for støtten.