Stoppenbladet 2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Nov 2018

Bildet er en liten smakebit av det som kommer i Stoppenbladet 2018, her ser dere Stoppen SK spillere fra Gullaug 2012 årgangen med fantastisk allidrettstilbud for de yngste. Denne gangen var det håndball som ble prøvd ut i en av mange idretter Stoppen SK barna får prøve seg på i et fantastisk fellesskap.

Sesongen er ferdig for alle lag og noen har allerede begynt å se på kommende sesong. Fotballfritidsordningen er det fortsatt fult trykk på, med daglig god aktivitet for våre yngre generasjoner. Innimellom slagene jobbes det med årets Stoppen blad som kommer til å trykkes i 2000 eksemplarer og leveres husstandene, samarbeidspartnerne og diverse venterom som god leselektyre for de besøkende og boende i nær distriktet.

Ca. 8 millioner kroner omsettes det for i 2018 inkludert lagsøkonomien og de egenandeler samt dugnad og sponsorinntekter vi finner der. I tillegg har vi arbeid for millioner av kroner i det fantastiske dugnadsarbeidet som gjøres i forbindelse med frivillige verv, cuper, kiosksalg og tilsyns vakter. Da er det lett å forstå alle de tre selvforklarende produktene i kioskutvalget.

1.EVENTYRSJOKOLADE

Turneringene, kampene, treningene og turene Stoppen SK får oss med på. Enten det er ake dag på Eiksetra, overnatting på Liungbanen. Dobbelkamp i Hallingdal, ferie til Danmark og kanskje til og med fly til Spania. Vennskap bygges, pleies og utfordres. Det skapes minner for livet, og nye Stoppen SK generasjoner er klare for å gi kommende generasjoner nye Eventyr i takt med tiden.

2. KJÆRLIGHET PÅ PINNE

Den følelsen når man skal hente barnet fra eksempelvis FFO og barnet ikke vil hjem fordi de absolutt vil spille fotball sammen med de andre, det magiske øyeblikket når man redder det skuddet, eller scorer det målet. Det utrolige når man har klart å snu det. Når foreldrene henger over 3’er banen og klapper i henda og heier for barna sine som fører til økt innsats og glede, den oppmerksomheten de føler. Det er de som er i fokus, de som er på senen og entusiastiske familiemedlemmer støtter fult opp om deres aktivitet. Det er ekte kjærlighet.

3. GODTEGOMP

I Stoppen SK’s verdier. Glede, mestring og utvikling. Så godt det føles å mestre noe man har jobbet med en liten stund, trenere, medspillere og mange rundt ser deg, bryr seg. Nå hadde du bra returløp Pål, dette vi snakket om sist, nå gjorde du det skikkelig, så godt den kommentaren føles. Fy fillern i dag hadde du bra innsats Tine, det var veldig moro å se. Så godt det føles, den gleden det gir får deg til å vokse som individ, du føler utvikling og med ny utvikling følger ny mestring.  

Det har i år blitt solgt 2500 registrerte vaffelplater som har blitt laget i de diverse hjem etter vaffeloppskriften til Stoppen SK og blitt vaffelpresset på Liungbanen og Lier Stadion i løpet av året sammen med 2600 kaffekopper, og ca.1200 smoothie og fruktbegre har blitt servert. Vi håper med en flytting av kiosken til triveligere omgivelser vil bidra enda mer i det totale bildet.

Vi må samtidig takke alle våre samarbeidspartnere for viktige og gode bidrag til å kunne sikre drift, utvikling og et godt tilbud til alle våre medlemmer. For klubben og lokalsamfunnet betyr det utrolig mye.  

I bladet presenteres mange av samarbeidspartnerne, alle lagene, de forskjellige prosjektene og samarbeidsmodellene. Det er bare å glede seg.




Stoppen SK med 6 jente spillere i kretslag troppene til NFF-Buskerud

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Nov 2018

Landslagsskolen

I helgen arrangerte NFF Buskerud satellitt turnering for 2004-2005 og 2006 modellene. I tillegg var NFF Buskerud representert med fire kretslag i en turnering for gutter og jenter født 2003 og 2004 i Telemarkshallen.

Stoppen SK var representert med hele seks spillere for begge jentekretslagene.

2003 Maja Aavatsmark, Lisa Bruun Paulsen og Khatima Haidari

2004 Mina Eriksrud, Rosemary Sandmoe og Sara Mørk Mathieson

Utrolig moro med så mye Stoppen SK innslag i dette turneringsspillet, det gjøres en fantastisk jobb med spillerne våre i klubben hvor trenerne legger tilrette for god aktivitet.

J-2003

Agder-Buskerud              1-1

Vestfold-Buskerud           2-1

J-2004

Agder-Buskerud              2-1

Telemark-Buskerud         2-1

G-2003

Agder-Buskerud              1-2

Telemark-Buskerud         2-1

G-2004

Agder-Buskerud               0-0

Telemark-Buskerud          1-1

I tillegg til dette var Stoppen SK satellitten på turneringsspill hvor 2006 årgangen banka inn hele 33 mål på to kamper og spilte forrykende festfotball på Tyristrand Stadion.

G-2006

Stoppen SK – Hallingdal                 20-0

Stoppen SK – Skrim/Kongsberg     13-2

G-2005

Stoppen SK – Hallingdal                  1-3

Stoppen SK – Skrim/Kongsberg       3-0

G-2004

Stoppen SK – Ringerike                   2-4

Stoppen SK – Røyken/Hurum 2       0-2

Fantastisk aktivitet hvor kampplattformen er lagt til helg og spillerne får gode trenings uker.



Stolte øyeblikk, 2003 guttenes oppsummering av 2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Nov 2018

På tirsdag møtte 48 spillere og 6 trenere/lagledere opp på Lucky Bowl for avslutning av fotballsesongen 2018. Må gratulere Simen Andresen som den beste bowleren i gruppa. Av trenerne var Torgeir den som gjorde det aller best. Sesongen er over og da er det på tide med en liten oppsummering.

Fra vi startet opp sesongen 2018 med trening 3/1, har det blitt gjennomført 79 treninger og 77 kamper fordelt på 3 lag. G03 er en treningsivrig gruppe og vi har hatt bra oppmøte på alle treningene. Det er derimot 3 spillere som har vært på trening litt oftere enn resten og stikker av med prisen som årets ivrigste, gratulerer til Alexander, Louie og Felix . Som et resultat av treningsiveren til hele gruppa har gruppa hatt en fin utvikling og levert bra resultater.

Lag 1 vant vårsesongen 1. div G16. Dermed rykket de opp til kretsens pokal til høstsesongen. Der ble det en flott 4. plass, vi var det eneste laget som tok poeng fra vinneren Hønefoss.

Lag 2 kom på en fin fin 2. plass på vårsesongen og rykket dermed opp til 1. divisjon. Der ble det en 6. plass. Mange jevne kamper, men litt for mange som ikke bikket vår vei. Med litt mer tur så hadde vi vært helt der oppe.

Lag 3 kjempet i toppen på vårsesongen og kapret til slutt en 4. plass. Den skulle forbedres til høsten og med kjempe spill i de siste kampen ble det til slutt en flott andreplass. Stoppen gutta var forøvrig laget med best målforskjell av alle i denne pulja med 23 pluss mål, det vitner om en scoringsivrig gjeng på lag 3.

Likhets trekk ved alle lagene er at de prøver å spille ball og spille ut motstanderne⚽️👍.

Noen høydepunkter fra årets sesong. Det har vært mange så vanskelig å plukke noen få. Kampen mot Mandalskameratene i 1⁄8 dels finalen i Adidas cup, en jevn spilt kamp som det måtte straffe konk til for å kåre en vinner, den tok vi.

Kampen mot Elverum i HamKam elite cup, kanskje den beste kampen vi har spilt i år og hvor vi får til omtrent alt vi legger opp til.

Ellers har vi hatt en kjempeomgang mot Odd Elite G15 og Skeid. Dette er lag på absolutt øverste nivå og som vi er fullt på høyde med.

Vildbjerg cup i Danmark i sommer ble også en fin tur. Sist vi var der vant vi Dominus cup og det samme gjentok seg i år.

Som et av de ALLER ALLER største høydepunktene i år vil jeg trekke fram finalen i Liungen cup som ble spilt mellom 2 Stoppen lag. I alle tre årene vi har deltatt i Liungen cup har vi spilt finale😊.

I løpet av sesongen har noen spillere valgt å slutte av ulike årsaker. Olav M, Magnus S, Christian B, Abdi, Adnan, Karan, Philip M og Leonard. Takk for innsatsen dere la ned for Stoppen G03 og ønsker dere lykke til med nye klubber og/eller andre idretter.

Mens noen sluttet har nye kommet til og glidd fint inn i miljøet og bidratt på en positiv måte, disse er: Marcus, Lavrans, John, Sambaa, Oliwer Bednarzog Erik L A.

Så G03 er fortsatt en stor flott gruppe med fantastiske fotball spillere.

TAKK FOR SESONGEN TIL ALLE SPILLERE, STØTTEAPPARATET OG IVRIGE SUPPORTERE SOM STILLER OPP PÅ HJEMME OG BORTE KAMPER!

Neste sesong er under planlegging, noen endringer vil det muligens bli. Mer info følger om ikke så alt for lenge.

Tusen takk for gavekortet😊. Thomas Fredbo - trener 2003 gutter



Hauge Haakonsen har signert

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Nov 2018

(Foto: Svein Haakonsen)

Håvard Hauge Haakonsen signerte i går kveld papirene som gjør at han fortsetter som spillende trener for a-laget.

En bedre nyhet i mørke og triste november kan man knapt få. Håvard er en dyktig spiller og trener, men han er også en helt spesiel person. "Hel ved" er vel en dekkende beskrivelse på denne karen. Er det en dugnad eller jobb som må gjøres, stiller han alltid opp. Han har tatt a-laget til nye høyder på sosiale medier og er god på å få inkludert de unge spillerne i troppen.

Lier Il er heldige som har en så dyktig sportslig leder og Stoppen SK er heldige som har han som spillende trener på a-laget.

Vi gleder oss til 2019 med Håvard på laget!







Stoppen har ansatt ny trener

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Nov 2018

Stoppen Sk har ansatt Armin Ghasemi i 2019. 

Armin går inn i en 50%-stilling, hvor han vil jobbe på FFO, sone, assistent på a-lag damer og G16/J16. I tillegg til å jobbe hos oss vil han fortsette med jobben han har i Strømsgodset.

I år har Armin vært Strømsgodset representant på satellittreningene våre. Nå bytter han rolle og går inn som trenerveileder der.

Stillingen til Armin er nyopprettet. Derfor vil deler av rollen gå seg til etterhvert.

Armin er en spennende og ambisiøs trener som er kjent for å være et arbeidsjern. Vi gleder oss veldig til at han begynner hos oss 1.1.2019.


Velkommen, Armin!




Martin Ovenstad Rønning tilbake på Lier Stadion

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Nov 2018


Martin Ovenstad Rønning er tilbake på Lier Stadion etter å ha satt sine føtter på stadioner rundt i Norge og Europa. Torsdag kan du se han og hans lagkamerater trene på Lier Stadion med resten av Strømsgodset TF.

Strømsgodset TF ønsker å trene på gress og den fantastiske jobben Lier Kommune har gjort med baneanlegget så er dette anlegget noe av det flotteste vi finner i distriktet pr tidspunkt.

Stoppen SK ønsker Strømsgodset TF hjertelig velkommen 😊

Les mer om saken her:  Strømsgodset TF gjester Lier Stadion




G2005 ble kretsmestere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Nov 2018

(Foto: Lierposten)

G2005 ble kretsmestere i 13-årsklassen. Dette ble klart etter at laget slo Åssiden 4-1 i den siste matchen. Dermed havnet de tre poeng over Konnerud på andreplass.

2005-laget har over 60 spillere i troppen. Hovedtrener Kristoffer Knigge har sammen med trenerapparatet sørget for at spillerne har fått et godt trening- og kamptilbud gjennom hele året, noe som igjen har ført til god utviklingen for spillerne. Hele fire lag har g2005 hatt i ulike nivåer i serien i år. Det gir gode muligheter for spillere i gruppa å finne sitt mestringsnivå og få utviklet seg derifra. 


Lierposten har skrevet en god artikkel om kampen mot Åssiden. Den leser du her.


Vi gratulerer gutta med et velfortjent kretsmesterskap!









En hyllest til Stoppen SK’s trenere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Nov 2018

Første møte med klubben kan være et tiltak som gjør at deres barn får prøve seg litt sammen med andre, enten det er allidrett eller fotball. Det merkes, du ser det. Dette er noe barnet virkelig liker og man tenker at dette skal man virkelig være en del av.

Første foreldremøte med klubben kommer det frem at det trengs engasjerte, dedikerte medhjelpere for å få barnas drømmer realisert, gi de glede mestring og utfordring i trygge sosiale omgivelser. For noen var det allerede klart, de viste at de skulle bidra på en eller annen måte før de gikk til møte, for andre kommer lysten der og da, og vips så er det på plass et fantastisk team rundt gjengen.

Facebook, spond, mail, telefon og andre sosiale medier brukes for å få informasjonen til å gli. Stoppen SK er med på å legge til rette for at det skal være så «enkelt» som mulig å utføre vervene på en god nok måte. Klubbhåndbok og sportsplan er styrende dokumenter for hvordan rollene skal utføres og er med på å gi den nødvendige informasjonen både de med verv og foreldre burde trenge.

Trenerne planlegger, gjennomfører og dokumenterer treningen i treningsøkta. Det er treninger, treningskamper, cuper, seriekamper og noen legger også til rette for sosiale tiltak som overnatting på klubbhuset, tar med laget til høyt og lavt, champions league kveld, maskoter på eliteseriekamper og mye mye mer.

Det å engasjere seg i og rundt barna er en fantastisk måte å følge ungene under oppvekst i et sosialt og sunt miljø. For hva vet man om egentlig om barnet som kanskje har vært ni timer i barnehagen, ni timer på skolen med FFO eller SFO. Det å være trener er du virkelig med på å påvirke og legge til rette for gode oppvekstsvilkår for vennegjengen rundt de. Noe våre Stoppen SK trenere gjør på et mesterlig vis.

Stoppen SK trenere er der, de bistår med et fantastisk arbeid med og rundt barna, ungdommen og de voksne. De er samlende engasjerte og er med å tilrettelegge for ukentlig aktivitet for alle Stoppen SK aktive medlemmer. De legges ned ufattelig mengde arbeid, timer, dager uker for de aktives beste. Enten det er sol, regn, storm, grått, vått, kaldt, varmt eller om det snør, sludder stiller de opp for de som kommer på dagens trening.

I ungdom og voksenfotballen har fire grupper vært meget flinke til å dokumentere alt av aktivitet, som gir et snitt på 86 økter pr år i ungdomsfotballen. En trening tar minst 3 timer, 1,5 time til planlegging og komme seg til og fra i tillegg til 1,5 til selve treningen. Er det i snitt tre trenere pr trening gir dette imponerende 3600 timer bare for klubbens syv ungdomsgrupper, og dette er uten kampaktiviteten. Med kampaktiviteten kommer vi opp mot 7000 timer for ungdomslagene om man tar snitt på 5 timer pr kamp. Ferie kombineres med fotballfest og opplevelser som de aller fleste alltid kommer til å huske som veldig positive barn og ungdomsminner.

Det er så kult å være med, se de aktive medlemmene storkose seg med Stoppen SK’s aktiviteter, trening og kamp. Se på den gleden mestringen og utviklingen de har fra dag til dag, uke til uke, måned til måned og år til år. Vi er med på å skape unike opplevelser.

En virkelig hyllest til alle Stoppen SK trenere som virkelig stiller opp for alle barna, ungdommen og de voksne som spiller. Takk for de timene dere legger ned, det er uerstattelig.

Tusen tusen takk 😊


Husk

Det er alle oss medlemmer som er klubben, det er deg, meg, hun og han som betaler medlemskontingent. Det er VI som er Stoppen SK og det er VI glade for 😊 



KONKURRANSE: Forsidebilde til Stoppenbladet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Nov 2018

Stoppenbladet er straks ferdig, men vi mangler ett godt forsidebilde til bladet.

Vi kjører derfor en konkurranse hvor vinnerpremien er en Stoppen-lue.

Har du et bilde fra årets sesong som du synes passer på forsiden av Stoppenbladet 2018?


Send inn forslag til sport@stoppensk.no

Konkurransen varer frem til 19.11.



Stoppen SK søker hovedtrener til a-lag damer

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Nov 2018

Stoppen SK søker trener for klubbens damelag.

2018 startet klubben sin reise mot de sportslige målsettingen for A-laget på kvinnesiden. Allerede første sesong kjempet den unge spillergruppa seg til en imponerende 3.plass i årets 4.divisjon bare noen få poeng unna opprykkslaget Solberg. 

En imponerende dyktig ung spillerstall bestående primært av 2002 modeller med enkelte 03 og 04 modeller som figurerer høyt oppe på NFF-Buskerud sine kretslag er meget klare for å få en dyktig engasjert trenere med ambisjoner om å bygge lag i tråd med klubbens retningslinjer. 

Med seg i teamet finner du dyktige engasjerte medhjelpere med stor kompetanse ikke bare i forhold til spillet og treningene, men og de administrative oppgavene som i dag må løses for å få gjennomført kamper. I tillegg vil du med din side ha en UEFA-B lisensiert trener som assistent minst en gang pr uke.

Laget er i rivende utvikling, og bare venter på neste trenerpersonlighet som kan ta dette enda et skritt videre.


Dette er noe av hva klubben etterlyser:

                    Høyt engasjement for trenerrollen

                    Dyktig på jente og ungdoms fotball 

                    Gode samarbeidsevner   

                    Gode kommunikative egenskaper  

                    Gode holdninger


Ønsket kvalifikasjoner:

Fotballfaglig bakgrunn (spillererfaring er også relevant) eller gjennomført minimum: Grassrottreneren/C-lisens.  

Manglende kurs vil bli dekket av klubben og må gjennomføres så fort som mulig etter ansettelsen.


Hva klubben tilbyr:

                    Jevnlig oppfølgning av utviklingssjef.

                    Et godt trenermiljø i en voksende klubb

                    Eventuelle kurs i regi NFF ift ambisjoner og kontrakts lengde

                    Deltagelse på klubbens trenerforum

                    Treningstøy

                    Lønn etter avtale


Søknad og CV sendes til sport@stoppensk.no



TA VARE

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Nov 2018

Sola skinner, men høsten kommer. Der ute er det slutt på sommeren, det går mot mørkere tider selv om det meste i Stoppen SK går på skinner om dagen. Mange spennende nyheter som nå blir presentert på løpende bånd.

Tidsminister Torbjørn Røe Isaksen gir oss en time mer morgenlys, men det spørs hva slags påvirkningskraft han har om EU bestemmer at klokken skal være stabil gjennom hele året, uten vinter eller sommertid.

Du er en av de som starter den iskalde bilen, begynner å skrape is og setter deg inn med dårlig tid. Kanskje levere noen unger før du har et viktig møte på jobb, mørket er ikke til å vike fra og sammen med en rute som burde fått litt mer motorvarme før du satte doningen i 1.gir på vei mot dagens gjøremål.

Rett oppi gata er det en gjeng som gjør seg klare, drar hetta over hodet med headsett på øra og i en klesstil som hadde passet for de militære styrker med tanke på kamuflasjen den gir. Opplært til at for fotgjengerfelt der skal alle bilene stoppe!

Bilen med elektrisk motor sniker seg med dårlig sikt nedover bakken i den gråe disen, gjengen som er på vei til skolen tusler nedover fortauet, uten tegn eller noen signal på at de skal over veien svinger de brått ut i fotgjengerfeltet, med hjertet i halsen ser bilsjåføren dette i siste sekund og hiver seg på bremsepedalen. Det gikk bra denne gangen, godt det ikke var is eller snø i veibanen. Tenk om det ikke hadde gjort det.

Vi har alle et ansvar, store som små. Sørg for gode kjøreforhold, parker bilen når dette anbefales. Sett på barn, ungdom og voksne godt synlige gjenstander som refleks, refleksvester eller annet. Lær opp barn, ungdom og voksne til å se seg om i alle retninger og få tydelige signaler fra bilfører før man krysser gatene.

TA VARE – er en tilskuddsordning rettet mot ungdom i idrettslag og deres sikkerhet på veg til trening og konkurranser. Les om TA VARE

VI HAR INGEN OG MISTE