Nære for Damelaget

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Apr 2018


Damelaget startet serien med en knallsterk seier over ROS. Fredag var det Solberg som var verter for Stoppen SK jentene. Trenerteamet hadde på forhånd varslet en tøff batalje, uten at dette skremte Stoppen SK jentene.

Fredag kveld gjestet Stoppen SK jentene Solberg klare for årets andre kamp i 4.divisjon for kvinner. Solberg med en gammel Stoppen kjenning i Aurora Thaqi fikk kjenne på Stoppen SK’s respektløse start i årets serie med knallhardt arbeid i 1.omgangen som ble en «midtbane» kamp

Lagene går til pause med resultatet: 0-0

Hanne Westerlund som i vinter var med på å senke farens lag (Toni Westerlund som er trener for 2004 guttene i Stoppen) fant igjen nettmaskene og sørget for en 1-0 ledelse til Stoppen ca.20 minutter inn i 2.omgangen.

Dessverre for oss fant Solberg veien til mål to ganger og snudde dermed resultatet i deres favør. 2-1 slutt og en Solbergseier, som kanskje ut i fra sjanser og spill var fortjent samtidig som vi føler at dette kunne vi rodd i land når vi ledet matchen.

Nå venter Kongsberg i neste match torsdag 3.mai, og en sulten Stoppen gjeng vil opp til sølvbyen og hente GULL.




G2005 med kick-off

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Apr 2018

Forrige søndag hadde G2005 kick-off. De var sammen fra kl. 11 -20
I strålende sol hadde de mat, mesternes mester øvelser, lagregler, FairPlay kontrakter, quiz og vafler. 

Etter det bar turen ned til Marienlyst hvor det var tid for Strømsodset sin blåtime med pizza og med temaet "Om det å være en god lagspiller" med Lage sofienlund og Peter Kovacs. Til slutt så gutta eliteseriekampen mellom Sif - Odd.
49 gutter var med hele dagen og over 20 foreldre i sving med, mat, oppgaver og  kjøring.



Stoppen sitt damelag med knallstart i 4. div

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Apr 2018

Torsdag kveld var det seriestart i årets 4.divisjon og Stoppen skulle møte ROS som rykket ned fra 3. div i fjor. Helt siden det i vinter ble besluttet at Stoppen sine 2002 jenter skulle danne det nye damelaget i Stoppen har alle som følger laget gledet seg til denne dagen.

Laget har trent godt i vinter og hatt en bra oppkjøring med treningskamper og Drammenscup, men det var fortsatt knyttet mye spenning til seriestarten.

 

Tøff start

Det ble en tøff start de første minuttene og ROS damene hadde helt klart bestemt seg for å gi Stoppen jentene en tøff match. Men etter å ha ridd av den første stormen tok Stoppen over og i det 26. min kom en fortjent scoringen fra Silje Nygård.

Stoppen fortsatte trykket og var nære på å sette en til før pause, men gikk i garderoben med et lite smil om munnen. 1 – 0 etter 45 min i første damekamp.

 

Friske bein

I pausen hadde en godt fornøyd trener, Per Arne Austad, gitt jentene videre tro på det de har trent på i hele vinter og vår. Fortsette å tørre, fortsette å trille ball og «løpe rundt» ROS jentene.

2. omgang startet der 1. omgang sluttet og Stoppen hadde helt klart ikke tenkt å slå seg til ro med 1 – 0. I perioder eier jentene midtbanen og med et konstant press fra angriperne bryter Ása Fjalarsdottir i det 56. min igjennom fra midtbanen og helt inn i 16 meteren. Alene med keeper plasserer hun ballen sikkert ut mot venstre stolpe og 2 – 0 er et faktum.

Det er nå tydelig at jentene virkelig har fått tro på egne ferdigheter og samtidig som ROS jentene begynner å bli litt slitne fortsetter Stoppen trykket.

Gjentatte ganger kommer vi igjennom på kantene og både Hanne Westerlund og Marte Skinnemoen viser hva de er gode for, men ballen vil ikke i mål.

Stoppen sin spiss, Silje Nygård, har fortsatt mye futt i beina og hun jager ball etter ball og tar alle løp. I det 68. min får hun endelig uttelling for innsatsen og med keeper på halvdistanse vipper hun ballen enkelt over og stoppen leder 3 – 0.

 

Spennende slutt, men aldri farlig

Etter det tredje målet bestemmer ROS seg for å stå litt høyere, gå litt tøffere inn – de skal ha mål.

Men en solid forsvarsrekke og noen gode inngriper av Stoppen keeper, Hannah Martes Mayer, hindrer ROS i å score. Selv med 3 – 0 er det litt usikkerhet, men etter hvert som klokka går er det helt klart at dette tar Stoppen hjem.

I de siste minuttene styrer Stoppen kampen igjen og i det 90. min får Stoppen corner.

En perfekt corner fra Skinnemonen treffer en jagende Nygård på hodet og sluttresultatet er klart. Stoppen sitt nye damelag har vunnet sin første seriekamp 4 – 0.

Trener Per Arne Austad som kom inn i vinter var sammen med «pappa trenerne» meget godt fornøyd med jentenes innsats. «Utrolig moro å se hvordan jentene tar tak i kampen og har troen på egne og lagets ferdigheter. Vi har vært litt spente på denne første kampen, selv om resultatene i vinter og våres har vært bra. Nei, jeg er så utrolig stolt av jentene i dag, dette fortjente de» sier Per Arne etter kampen.

 

Solberg borte i neste kamp

Neste kamp spilles fredag 27. april kl. 19.00 på Solberg kunstgress. Solberg blir trolig en tøff motstander etter at de også vant sin første kamp, 4 - 0 mot Kongsberg.

Men inntil det motsatte er bevist lader laget opp til en ny seier!







Damelaget klare for seriedebut i 4.div

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Apr 2018

Forrige helg vant jentene Drammens Cup. Torsdag serieåpner de hjemme mot ROS på Stoppen. Kampstart 19.00. ROS rykket ned fra 3.div i fjor og regnes blant mange som favoritter i årets serie.

Siden vi ikke hadde et a-lagstilbud til jentene i fjor var flere av våre Stoppen-jenter med i et samarbeid med ROS. Disse jentene har nå blitt en del av ROS og vil for første gang spille mot Stoppen. 


Skinnemoen vs Skinnemoen

I kampen blir det også en familieduell mellom tremningene Marte og Jenny. Vi får håpe at Marte stikker av med seieren.

Følgende spillere er i troppen til torsdagens kamp:

Hannah,Ella,Fanny,Maja,Khatima,marte,Asa,Kaja,Hanne,
Stine, Silje,Selma,Elise DE,Martine

Det blir Marte mot Jenny i torsdagens a-lagskamp





For en fantastisk dag

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Apr 2018

Kontorrommet i dag mandag var preget av en bitte liten dysterhet. Søndagen så bød Norge på et av sine aller beste sider. Knallblå himmel med en gul liten kule langt der oppe som gir en positiv glød over oss alle, så sant man ikke er paraplyselger.  

Det er grått ute. Det er trist. Hvorfor i alle dager bor jeg her, kona og ungen er i Brasil, og for å sitere henne. «I Norge jobber dere dere i hjel for å komme to uker på ferie til Spania».  

Så skjer det, som vi vet skjer og det skjer ofte. Regnet kommer. Ut for å skru opp et sponsorskilt blir man gjennomvåt, det er hverdagen. Ene treneren kommer desperat inn og hører om vi har en regnjakke, det har vi selvfølgelig, det står øverst over utstyr man trenger i barnehagen. Det må man ha i Norge, i Bergen er det paraplyautomater. 

75 barn født 2006, 2007, 2010, 2011 fra Høvik, Bragernes og Hegg skole var klare for trening, banene var satt opp og et trenerteam med høy fotballfaglig kompetanse glemmer alt annet. Nå er det fotball, det er gøy, det er ekstremt gøy, det er verdens beste møteplass. Det er inkluderende, motiverende, inspirerende og ikke minst gir det mestring, utvikling og glede for oss alle. 

13 spillere fordelt på to lag, 6 mot 7 hos oss. Etter 11 «seriekamper» er det likt i poeng, gult leder med 1 + mål før vi går inn i siste seriekamp. Vi byttet overtallet midt i serien, slik at de som var 6 de første seks kampene ble 7 spillere de siste seks kampene. Gul klarer seg med uavgjort i siste kamp for å ta seriemesterskapet, hvitt må vinne og har gode forutsetninger for det, siden de nå er en mer. Det jobbes knallhardt, det sprintes hjemover, de pusher ut (vi spiller med offside). Det er knallgode gjenvinninger og spille er til tider fantastisk. Lauritz banka inn en scoring som lignet den første til Zlatan i USA, Felix holdt laget inne i kampen med flere knallgode redninger, Trym plasserte scoringen sikkert nede ved stolperota. Tord og Felix har konkurranse om hvem som ligner best på en sprellende fisk på land. Det endte 0-0, gult lag ble seriemestere med 1 + mål. 

Aktivitetene på de andre banene ser fantastisk ut, det spilles fotball. Det er derfor vi begynner på fotball, for å spille spillet. 75 spillere med masse gode erfaringer, god mestring som gir utvikling og skaper glede.  

16:30 kommer det tre lag G-2002, J-2003 og damelaget. 50 jentespillere og 15 G-2002 spillere ledet av mange engasjerte trenere, to på damelaget, tre på J-2003 som og kjørte egen keeper økt på tvers av alderstrinnene og to på G-2002. 

Klokken 18:00 kom G-2003 og G-2004 med rundt 80 spillere i action ledet av deres trenerteam. Det duelleres, det spilles og det trenes. Det er kameratskap, det er litt temperament men viktigst av alt, det er spilleglede. Klokken 18:50 runder de av og rydder banen da det skal være en seriekamp klokken 19:00. 

A-lag herrer benker Granaasen som var banens beste i første seriekamp, men Thomas Sørum er i start 11'ern og etter rapportene banket han inn 1-0 som var resultatet til pause. Det er flott spill, kombinasjoner og fantastisk flotte scoringer. Aron klinker til fra 30 meter, knallhardt oppe i hjørnet, og juniorlaget begynner samtidig å gjøre seg klare for trening. 

Møterommene benyttes av trenerteamet til J-2005, før det er foreldremøte for 2010. Styrerommet blir også benyttet for å planlegge enda mer aktivitet for barna. 

Bare i dag aktiviserte vi som klubb mellom 250-300 spillere og opp mot ca. 50 trenere/resurspersoner.  

Vi er Stoppen SK 



Kamper Lier Stadion

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Apr 2018



Kosthold, ernæring og trening

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Apr 2018

 

Over 60 gutter fra 03 og 04 deltok på Blåtime med Strømsgodset på onsdag. Petar Kovacks og Lage Sofienlund kom med konkrete råd og tips om mat før og etter trening, søvn og øvelser.




Gutter 04 gjorde det bra i Gran Cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Apr 2018


I sludd og regn kom gutta seg til finalen i b sluttspillet mot Vålerenga. Finalen var jevnspilt, med to stolpeskudd for Stoppen. Stillingen var 0-0 til To minutter på overtid , da fikk Vålerenga straffe . Den satte de dessverre kontant i mål. Stoppen rakk ett angrep før dommeren blåste av kampen, og Oslo-guttene kunne juble .

Likevel ble det en «bøtte» med hjem til Lier. 

 Tross finaletap, og kalde gutter, var det en lang og fin dag på kunstgresset på Hadeland!



Ledige plasser på FFO fra 18.april

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Apr 2018

Gutta koser seg på utvidet FFO

Våren har endelig begynt å gjøre sitt inntog og vi kan dermed utvide antall plasser litt.

Følgende ledige plasser har vi på FFO fra 18.april:

Mandager 2006-2007: 7 plasser ledig.

Mandager 2010-2011: 5 plasser ledig.

Tirsdager 2008-2009: 7 plasser ledig.

Onsdager 2006-2007: 2 plasser ledig.

Onsdager 2010: 1 plass ledig.

Torsdager 2008-2009: 10 plasser ledig.

Fredager 2006-2007: 4 plasser ledig.

Fredager 2008-2009: 3 plasser ledig.

Fredager 2010-2011: 3 plasser ledig.

Fredager Jente-FFO 2010: 2 plasser ledig.

Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/845f3cb43a07259b2e4724dfa5c5c0d1





For en innsats

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Apr 2018


I disse dager er det seriestart for mange av Stoppen Sportsklubb lagene. Senior herrer startet det hele med en 2-1 seier over Glassverket mandag 9.04 med over 100 tilskuere tilstede på Lier Stadion.

I Norge er det sånn, nå er det endelig blitt vår. Blå himmel, og varmere drag i lufta. Fotballen blomstrer, det er slik. På vei fra Lier Stadion var det ca. 40 spillere født 2003 gutter som var klare til en treningsøkt, til tross for at en hel klasse var borte på klassetur. Smak på den, ca. 40 spillere. Thomas hadde som alltid planlagt økta i www.treningsøkta.no og har så langt i år dokumentert 30 treningstimer på feltet. I tillegg er det turneringer, treningskamper og planleggingen av alle disse aktivitetene med tilhørende informasjonsskriv på face, spond osv. I 2018 første kvartal er det lagt ned omtrent et månedsverk for bare denne ene treneren, og vi har mange som bidrar på feltet. Det er kult å være Stoppen SK trener, og sånn skal det være.

Sånn er det å være trener, og trenerne i Stoppen Sportsklubb gjør en så vanvittig innsats for at våre barn, unge og voksne skal ha et sportslig tilbud som er fantastisk moro. Glede – Mestring og Utvikling som er klubbens verdisyn.

Det er trenere i Stoppen SK som leverer den sportslige kvaliteten, og sporten bestemmes av sportslig utvalg som igjen dokumenteres inn i klubbens sportsplan. Trenere er en forlenget arm av det arbeidet vi som klubb står for og for de sportslige prioriteringene vi har med alle våre spillere i de forskjellige alderne.

I barneårene har vi allidrettstilbud med bruk av eksterne veiledere fra St Hallvard VGS, fantastisk tiltak hvor vi blant annet har sportslige prioriteringer som går på fysisk fostring, andre prioriteringer som oppførsel og målet er: Inkluderende og motiverende aktivitetstilbud. I tillegg er det fotballaktivitetstilbud ukentlig gjennom hele året, hvor klubben har trenerveiledere fra Strømsgodset TF annenhver uke for at de som ønsker kan utvikle seg som kanskje en enda bedre trener.

Dette er en hyllest til alle trenere som bidrar for klubbens arbeid, og det er flere bak trenerne som legger ned et fantastisk stykke arbeid i form av laglederroller, dugnadsansvarlige, økonomiansvarlige, foreldrekontakter, sosialansvarlige, materialforvaltere, oppmenn, koordinatorer og sosiale medier ansvarlige med flere som legger til rette for at produktet kan bedrives best mulig, og ikke minst alle oss som stiller til dugnad. Takk til dere alle.

Det er viktig at vi som engasjerte personer enten det er foreldre, en med en rolle i klubben, spiller eller dommer kjenner til klubbens føringer, misjon, visjon og verdier. Alle hos oss med verv må levere politiattest, skrive under holdningskontrakter, sette seg inn i klubbens retningslinjer:

Klubbhåndbok

Sportsplan

Kvalitetsklubb

Dette er verktøyene vi som klubb jobber etter og for at vi alle skal oppleve :

Glede-Mestring-Utvikling.

Lykke til med sesongen til oss alle.  



Stoppen SK søker instruktører til TINE fotballskole

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Apr 2018


Er du over 16 år( født 2002), og kan tenke deg sommerjobb som fotballinstruktør?

Stoppen SK arrangerer TINE fotballskole 6. - 9. august 2017, og i den forbindelse søker vi etter ansvarsfull ungdom til ca. 35 instruktørstillinger. Egnethet, samt instruktør- og fotballerfaring vil bli vektlagt.

  • Arbeidstid: 7.55 - 15.00 eller 8.30-15.30. I tillegg kommer et møte søndagen før fotballskolen, samt planleggingstid.
  • Lønn: 450,- per dag, pluss 200,- for søndagsmøtet .

                    Trenere med godkjent Grassrottrener-kurs får 600,- kr pr. dag.

  • Søknadsfrist: 5. juli 2018
  • Søknadsskjema
  • Søknaden sendes til Kristian Bye-Andersen på e-post fotballskole@stoppensk.no 





Seier i seriestarten

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Apr 2018

Lars Granaas og Erik Midtgarden

Seriepremieren endte med 2-1 seier til Stoppen over Glassverket.

Nesten 150 tilskuere tok turen til Lier stadion mandag kveld. I kulda fikk de se et Stoppen-lag med litt høye skuldre i sesongåpningen. Gårsdagens motstander, Glassverket, rykket opp fra 6.divisjon i fjor. De la seg tidlig lavt, jobbet hardt og satset på kontringer. Etter et snaut kvarter tok bortelaget ledelsen etter et godt angrep. 

Stoppen styrte kampen i første omgang, men mange feilpasninger og dårlige pasninger trakk ned tempoet i kampen og Stoppen slet med å spille ut Glassverket. I slutten av omgangen kom hjemmelaget stadig nærmere og det var fortjent da superspiss Thomas Sørum bredsidet inn et nydelig innlegg. Dette til stor glede for Sørum sin egen fangruppe på sidelinjen.

I starten av andre omgang skrudde Oskar Ellingsgard en corner direkte i mål, 2-1 til Stoppen.

Etter det ble kampen preget av en periode med mange innkast og mange feilpasninger. Midtveis i omgangen kom John Andre Mo inn. Han satt fart på kampen med noen fine forseringer og herlige luker. Beklageligvis drar han nå i militæret. Han vil bli savnet.

De siste 20 min hadde Stoppen full kontroll og skapte noen store sjanser, men ballen ville ikke i mål. 

Det viktigste var uansett tre poeng i serieåpningen. Det gir forhåpentligvis litt ro og litt lavere skuldre i neste kamp.

Toppskårer i OBOS-ligaen og hovedtrener for Stoppen, Erik Midtgarden uttalte følgende etter kampen: "Vi kontrollerer bra i det meste av kampen, spesielt 2. omg.
Jeg tror med at få justeringer at vi kunne vunnet denne kampen med enda større margin. Det kommer!"

Banens beste spiller var veteranen Lars Granaas.

Veldig morsomt at så mange hadde tatt turen på Lier stadion. Til neste hjemmekamp satser vi på at vi har en åpen kiosk også. 

Velkommen tilbake!










Klubbdag på Torshov Sport

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Apr 2018


Torsdag 19. april er det klubbdag for alle medlemmer på Torshov Sport i Drammen, med ekstra stor rabatt. På klubbkolleksjonen får du 25 prosent rabatt.

Vel møtt!




Sylling Olsen debuterer på mandag

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Apr 2018

Magnus Sylling Olsen debuterer for a-laget i serieåpningen på mandag (FOTO: Staale Wattø)

Magnus Sylling Olsen er klar for Stoppen Sk og debuterer i serieåpningen mot Glassverket på mandag.

Sylling Olsen har en lang karriere bak seg i norsk toppfotball og vant blant annet cupfinalen med Aalesund i 2011. Magnus startet i kampen mot Brann som Aalesund vant 2-1.

34-åringen avsluttet toppfotballkarrieren sin i Mjøndalen i fjor. Han har spilt for Kongsvinger, Aalesund, Bodø-Glimt, Sarpsborg 08, Ham-Kam og selvsagt Mjøndalen.  

Wikipedia har en lang oppsummering av Sylling Olsen sin karriere. Youtube viser en del av målene han har skåret oppgjennom åra.

I Stoppen gjenforenes Magnus med sine tidligere lagkamerater Thomas Sørum, Lars Granaas og Erik Midtgarden. 

Mandagens kamp mot Glassverket starter 19.00 på Lier stadion. Erik Midtgarden har tatt ut følgende tropp til kampen:

Jørgen Helén, Julian Falch Milde, Jacob Caspersen, Petter Narvesen, Mathias Helgesen, Anders Øvermo, Iver Lyng Brekken, Steffen Hassel, Kristian Simonsen, Oskar Ellingsgård, Lars Granaas, Håvard Hauge Haakonsen, Aron Daly, Thomas Sørum, John Andre Mo, Magnus Sylling Olsen, Robin Gard.

Et veldig spennede lag. Vi anbefaler alle å ta turen til Lier stadion på mandag!