185 000,- kr fra Sparebankstiftelsen DNB

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Mai 2018

Stoppen SK har mottatt 185 000,- kroner i gave fra Sparebankstiftelsen DNB for å realisere drømmen om en terrasse med en kiosk i tilknytning til denne. Terrassen er tenkt plassert i enden av bygget ut mot kunstgressbanene og vil forhåpentligvis være med på å gi klubben og plassen enda mer liv og aktivitet på anlegget.

DNB mottok 2050 søknader våren 2018 og Stoppen SK fikk innvilget sin søknad til dette prosjektet. Les DT sak her. Klubben er utrolig stolte og glade for gaven fra DNB Sparebankstiftelsen, slik at alle medlemmer og aktive som er Stoppen SK får et sårt savnet tilbud. Det vil også definitivt være et stort løft å kunne tilby en slik tjeneste for mange av våre besøkende.

Det er allerede igangsatt mange prosesser og grunnet høyden på terrassen er den byggesøknadspliktig med de utfordringer som følger med i forhold til grunnforhold og nabolag. For tiden jobbes det iherdig for å få de siste detaljene på plass før man forhåpentligvis kan sette spaden i jorda og sette i gang de tiltakene det faktisk er for å skaffe de materialene som er nødvendige til et slikt prosjekt.

Det er også meget positive signaler fra næringslivet i lokalmiljøet som har uttalt at de kan bistå med noen materialer og andre nødvendigheter for å få opp et sårt savnet tilbud i anlegget vårt på Lier Stadion noe som er helt essensielt i tillegg til gaven som først gevinst realiseres når prosjektet er på plass.

Stoppen SK



Liungen Cup 26.05-27.05.2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Mai 2018

Liungen CUP sitt bilde.

Nå braker det snart løs 26.05 og 27.05 og skal vi tro yr så er både tallet 28 og 29 (grader) og representert. Dette blir en knallhelg i solfylte omgivelser med fantastisk aktivitet hvor det myldrer av mennesker.

Frisk Asker kommer med utrolige fem lag til årets Liungen Cup for 9’er og 11’er fotball, og ser vi geografisk på det finner vi lag som representerer Akershus, Buskerud, Oslo, Telemark, Vestfold og Østfold. Det er et svimlende område som er omtrent like stort som hele Holland og med en befolkningsmengde boende i disse fylkene som teller seks ganger mer enn de har på hele Island.

Cup er noe av de kuleste aktivitetene, en happening, en folkemengde. Det organiseres, tilrettelegges og planlegges. Facebook, spond, mail, sms, telefoner, snapchat, treningsøkta, nettsiden og praten. Alle drømmer om pokalen, kun et lag får den i sin klasse.

Spente spillere og deres foreldre gleder seg, kommer vi til å spille bra. Har vi den nødvendige flaksen i avgjørende situasjoner. Blir det en kanonscoring som vi var så heldig at vi fikk filmet. Det jubles over sletta, i samme øyeblikk er det noen som blir skuffa, lei seg kanskje til og med litt forbanna. Det skuddet kunne jeg blokka om jeg bare var litt mer oppmerksom. Det gjør vondt der og da, men så kommer gleden igjen.

Man sitter igjen med opplevelsene, minnene, kameratskapet, det å gjøre noe sammen. Være sosiale og samtidig aktive. Det snappes, bilder sendes til kjente kanskje med noen replikker. Det postes på facebook, twitter og instagram. 

Det er herlig, det er cup, det er Liungen Cup

Vi ønsker alle en fortryllende helg på det vakre anlegget vi har å by på.

Stoppen SK




Liungen Cup på DT

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Mai 2018

Liungen CUP sitt bilde.

Drammens Tidene dekker årets Liungen Cup live, hvor de filmer fra våre to store samarbeidspartnerbanene Holtefjell (Arena) og Liertoppen (Banen). Drammens Tidene har valgt ut hele 19 kamper til glede for alle som ikke får med seg turneringen live.

Her har dere link til saken i Drammens Tidene

https://www.dt.no/lier/sport/f...



Gratulerer med dagen Stoppen SK entusiaster

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Mai 2018

Hipp Hipp Hurra for 17.mai.

Gratulerer med dagen.

Stoppen SK ønsker alle en riktig god 17.mai feiring. 



Stoppen SK's damelag i aksjon igjen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Mai 2018

Sofie Nordli sitt bilde.

Eliteserietrenere snakker om tøft kampprogram i mai. Stoppen SK's damelag var i aksjon mandag i en spennende triller av en kamp hvor vi ror i land en 4-2 seier. Gutta som spilte likt vant komfortabelt 9-1 over Vestfossen 2. 

I dag onsdag 16.05.18 smeller det igjen for damene og denne gangen borte mot Birkebeineren. Det er tett i toppen av tabellen i 4.divisjon og på topp fire finner vi tre lag med ni poeng og et med 12. 

Damene er i flyt sonen om dagen og redaksjonen har dessverre ikke oversikt over lagets toppscorer. Det ryktes at det står mellom Hanne Westerlund og Silje Nygård. Uansett et viktig oppgjør oppe på Årbogen på en fantastisk men sjelden sommerdag her i Drammen. 

Lykke til med dagens match.


LagSP
1Lier 2512
2ROS49
3Solberg39
4Stoppen49
5Hallingdal 246
6Kongsberg40
7Åssiden 240
8Birkebeineren20


 



A-lagene i aksjon på Lier Stadion mandag 14.05.2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Mai 2018

Ole Lennart Eriksen sitt bilde.

Mandag 14.05 spiller begge A-lagene til Stoppen SK på Lier Stadion KL 19:00. Damene tar imot Åssiden 2 og herrene får besøk av Vestfossen 2.

Thomas Sørum er tilbake i troppen for gutta etter en kortere skadeperiode sammen med unggutten Dag Emil Hellum Hovde (2002) som også hospiterte for Strømsgodset TF G-16 mot Vålerenga forrige uke. Det meldes om bra stemning i gruppa og gutta etter 5-1 seieren borte mot Åmot i sist seriekamp. Stoppen SK ligger p.t på 2.plass med 11 poeng, fem poeng bak serielederen Birkebeineren som har en kamp mer spilt.

Damene har kommet meget godt i gang med seks poeng etter tre kamper og med seier i dag vil jentene ligge a poeng med ROS som befinner seg på andre plass og da med like mange kamper spilt. Jentene har funnet nettmaskene hele 13 ganger på de tre første kampene og vi håper på en mål fest på Lier Stadion i dag. 

Ta turen på Lier Stadion så vil dere se underholderne fotball fra begge lag.



Stoppen Gunners med serieåpning 03.05.2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Mai 2018


I dag torsdag 03.05.18 klokken 19:30 smeller det i Fair Play ligaen da Stoppen Gunners tar i mot Strømsgodset IF på Lier Stadion. Stoppen Gunners som i 2017 ble kretsmestere i 2.divisjon har fått inn et par tilvekster i laget. Troppen virker meget spennende og solid og trener Håvard Sagmoen mener vi er godt rustet for årets 1.divisjon.

Man er naturligvis meget spent før kveldens kamp og melder om et godt gjestende lag fra Gulskogen som vant FFU avd 01 i 2017. Forhåpentligvis reiser de hjem med 0 poeng i sekken.

Stoppen SK ønsker lagene lykke til og håper på en del folk som gjester Lier Stadion i anledningens stund.

Go! Stoppen Gunners

Stoppen United serieåpner førstkommende lørdag borte mot Hønefos BK Lions.