Skjer a ?

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Aug 2018

Starten på ny skolerute er alltid moro. Fra avslappende feriedager til ekstreme aktiviteter som Tine fotballskole, ekstrauka og camp rett før skolestart. Oppstart av FFO og samarbeidet med St.Hallvard vgs til skolestart, sammen med seriestart for samtlige lag i klubben.

Da lever vi 😊

Positiv aktivitet med glede - mestring og utvikling som våre verdier, detaljplanlegges det slik at alle oss Stoppen SK folk skal ha det så bra som mulig.

De som allerede har vært innom på Lier Stadion har nok notert seg et par ting, som blant annet nystekte vafler og fersk kaffe. Dette serveres først og fremst fra mandag til torsdag, da kampaktiviteten er på det høyeste. Sunnere alternativer som frukt og vann er og på menyen. Husk at dette er med på å drive klubben, så handling her er til alle våre medlemmers beste.

I tillegg har de ekstra oppmerksomme fått med seg at terrassen begynner å ta form. POB er en av Stoppen SK’s største samarbeidspartene og de har virkelig bevist deres slagord:

POB – Alltid på

Avtaler er gjort på sene kveldstimer og POB har ikke bare levert betong til fundamentene, men også faglig kompetanse og veiledning. I tillegg fraktet POB grunnmaterialene - bjelker og terrassebordene. Dette forhåpentligvis er ferdig montert fredag 31.08.2018. Utrolig hvordan Stoppen entusiaster og stiller opp.

Stoppen SK tror dette vil gi klubben en ny dimensjon slik at banene i enda større grad en tidligere blir en samlingsplass for alle oss i nabolaget.

A-lag herrer gikk på en liten «smell» hjemme mot ROS IL med et 2-1 tap, og alle i trenerteamet kunne trøste redaksjonene med at alt er under kontroll og målsettingen står ved lag, opprykk. Undertegnede var rett på Jostein Flo for å høre om en eventuell overgang, det hadde vært moro med to skyskrapere på samme lag i en 5.divisjonskamp på Lier Stadion, han takket dessverre høflig nei så Peter er alene i luftrommet.

A-lag damer gjør det meget sterkt etter ferien og har på imponerende vis 9 poeng og 19-3 i målforskjell i kampene sine etter ferien. I morgen fredag 31.08 kommer Lier 2 på besøk til Lier Stadion, så kjenn besøkelsestiden. Kom og støtt Stoppen SK jentene.

Kvinner 7’er Stoppen SK har vært på Jostedalen (Stoppen på toppen, som de selv uttalte), jentene har spilt i klubben i en årrekke og er et prakteksempel på vår Visjon flest mulig – lengst mulig.

Ungdomsfotballen – med fantastiske frivillige foreldre jobbes det knallhardt med cuper, seriespill og treninger. Logistikk skal gå opp når seriekamper tar mye av treningstiden, spillere skal fordeles på forskjellige kamparenaer sammen med glede – mestring – utvikling skal være i fokus. Et enormt arbeid som legges ned for vårt lokalmiljø og til spillernes beste.

Barnefotballen er i gang og Godset Akademiet er allerede gjennomført på Liungbanen. Dette er lagstreninger hvor bidraget fra Godset sin side er å forberede treninger hvor de skal følge opp Stoppen SK trenere på feltet, slik at våre trenere kan ta Grasrottrenerkurset når de trener eget lag.

FFO er så populært og det er fantastisk at våre skolekretser har et slikt aktivitetstilbud. Noen kommer med taxi, noen spiser fantastisk mat på utvidet FFO og alle spiller fotball. Treningene er lagt opp etter klubbens sportsplan og viktigst her er at alle føler seg sett. Før klokken er 16:00 har fotballfolket fått seg en meget god fotball økt, med masse læring.

Stoppen SK – stedet å være 



Lørdag 1.september er det full runde i Fairplay serien.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Aug 2018

Glem Leicester-Liverpool lørdag 1.september, da er det full runde i Fairplay serien på Lier Stadion. Stoppen United starter første kamp mot Strømsgodset 2 klokken 13:00, det kommer til å bli et knallhardt oppgjør hvor Stoppen United forhåpentligvis finner nettmaskene oftere enn motstanderen. Allerede klokken 14:00 er neste oppgjør, denne gangen er det Sande som står for tur.

Denne lørdagen går det hele åtte kamper i Fairplay ligaen på Lier Stadion hvor Kongsberg, Strømsgodset IF, Hønefoss, Åmot, Asker og Sande er klubber som er representert i tillegg til vårt eget Stoppen United lag.

Klubben holder for anledningen kiosken åpen som kan by på noe snadder i tillegg til all festfotballen som spilles denne dagen.

Stoppen SK håper så mange som mulig tar turen og ser fotball som spilles med tre kamper klokken 13:00, tre kamper 14:00 og to kamper 15:00.

Her er kampoppsettet.


Vi ses.



En merkedag for fotballelskere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Aug 2018


En fantastisk dag på Lier Stadion i dag fredag 24.08 når den første toppidrettstimen ble gjennomført til det beste for elevene. For første gang så vidt redaksjonen vet tilbys det en toppidrettslinje for fotballspillere i Lier Kommune. Dette er et unikt samarbeid mellom St.Hallvard videregående skole og Stoppen SK, hvor vi som klubb stiller med trener ressurser inn i skolen for gjennomføring av treninger.

Toppidretten har fotballtreninger hver mandag og fredags morgen i tillegg til gym torsdags ettermiddag. Toppidrettsfaget tar hensyn til elevenes totalbelastning og styres individuelt.

Treningene gjennomføres etter utdanningsdirektoratets læreplan og vil inneholde:

 1.Treningsplanlegging (20%) 2.Basistrening (30%) og 3.Ferdighetsutvikling (50%) (tallene i parentes illustrerer vektingen av karakteren)

I tillegg til de fotballfaglige temaene som går på fotballferdigheten (individuell, relasjonell, strukturell og kampdimensjonen) samt NFF’s landslagsskole for innlæring av ferdigheter opp mot både roller og spillfaser i fotball benyttes også temaer som selvregulering, restitusjon, tilstedeværelse, egentrening, kosthold, spisskompetanse, 24 timers utøver og fokus. Disse temaene jobbes med over en periode, og eksempelvis egentrening er i perioden før juleferien.

Willy Gimmestad som blant annet har vært topptrener i Hønefoss BK, trener på akademiet til Stabæk og jobbet med kretslag i mange år, er ressursen fra St.Hallvard vgs.

Kristian Bye Andersen, har spilt for Odd i eliteserien, er utdannet UEFA-B og sportslig leder i Stoppen SK er trener sammen med Harald Johannessen med jobberfaring fra NFF-Buskerud (spillerutvikler), tidligere assistenttrener på aldersbestemt landslag G-16 (år 2017), trener G-16 Strømsgodset TF, utviklingsansvarlig Stoppen SK og utdannet UEFA-A lisens spillerutvikler stiller som   trenerressurser fra Stoppen SK.

Tidligere sak i DT  



Stoppen SK søker trener på FFO og lag

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Aug 2018


Stoppen SK er i en rivende utvikling og vi trenger en trener for å dekke opp for behovene våre.

Klubben kan tilby følgende oppgaver. Vi ser helst at disse kan kombineres: 

  • Trener på FFO mandag-fredag fra ca 13.15-16.15
  • Trener ungdomslag
  • Trener sonetreninger som driftes av Stoppen
  • Trener fotballskoler

 Vi ser etter trener som er engasjerte og flink med barn og ungdom. Det er ønskelig at treneren har relevant erfaring eller idrettsfaglig utdanning.

Lønn etter avtale. Klubben tilrettelegger også for trenerutdannelse.

Den som ansettes må framvise politiattest.

Søknad med CV sendes til sport@stoppensk.no

 



Aktivitetsleder til Åpen Hall søkes

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Aug 2018

Lier kommune og Stoppen Sportsklubb samarbeider om prosjektet Åpen Hall som er et tilbud til ungdom om fysisk aktivitet på ettermiddagen. I den forbindelse søker vi en pålitelig person over 18 år som kan være aktivitetsleder.

Aktivitetene foregår på følgende steder:

Lierbyens skoles idrettshall, onsdager fra 1430-1530

Høvikhallen, torsdager fra 1415-1530

Tranbyhallen, fredager fra 1415-1530

Prosjektets varighet er skoleåret 2018/219 med unntak av skolens ferier.

Det er ikke påkrevd at du kan alle dagene fra onsdag til fredag. Lønn etter avtale. Send oss en kortfattet søknad på mail til trine@stoppensk.no med hvilke dager du ønsker/kan.



Slaget på Fjell endte med 3-2 seier

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Aug 2018

Enkelte kamper bare går inn i historiebøkene og blir brent inn i minnet for de som er tilstede, dette var definitivt en av de kampene. Fjell hadde i år vært uslåelige på hjemmebane og det med god grunn. Liten bane, aggressivt spill og bra med støtte fra tribunen gjør dette til en fryktet bortebane.
Men det var før bønda fra Lier tok turen til høyblokkene...

Det var meldt om lavt skydekke allerede dager før kampstart - her kom det til å smelle.
Kampen inneholdt spenning, med stolpeskudd, dueller og tett spill, fra første til siste sekund.
Vi tok ledelsen etter at en kontring endte opp hos Iver Lyng Brekken. Iver sendte av gårde en "knuckleball" fra 17 meter som fant veien over keeper og inn i de øverste nettmaskene.

Etter pause tok Fjell ledelsen 2-1, men Stoppen-gutta hadde mer å by på. Etter innlegg fra høyre sendte Aron Daly ballen i tverrligger med et skorpionspark. En avslutning som nok hadde blitt kåret til årets mål dersom den hadde truffet nettet og ikke aluminiumen. På returen fylte Steffen Hasselopp boksen og sendte avgårde et skudd som havnet hos Håvard Hauge Haakonsen. Håvard nikket ballen inn bak en utrustende keeper - 2-2.

Kampen bølget frem og tilbake og det er tydelig at Fjell gikk for seier denne kampen. Det ga oss kontringsrom, og i det 89. min. var det sjefen sjøl som tok ansvar. Lars Granaas fikk ballen i returrommet etter en Fjell-dødball og Aron startet i bakrom mellom to Fjell-spillere.
Pasningen fra Lars var utsøkt og det er få som tar Aron på fart.
Aron kom alene med keeper og gjorde alt rett i det han sendte ballen under keeper - 2-3.
Gleden og jubelen hos laget og de tilreisende supporterne var enorm da vi scoret.
Vi klarte å ri av sluttminuttene og tar med oss 3 deilige poeng hjem til Lier.

12 strake seiere og fortsatt ubeseiret!

Dagens "Sherrif"https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fcf/1/16/1f920.png🤠Aron DalyKom inn for en skadet Sørum etter 30 min. Skapte ubalanse hos motstanderen med farta si og ble matchvinner i det 89. min.
Tenk om det skorpionsparket hadde gått inn......

Neste kamp er hjemme mot ROS mandag kl. 19.00.
Ta med familie, venner, kyr og fjærkre - det er mulig det er meldt lyn og torden igjen. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fd2/1/16/1f329.png
🌩

Mål:
 26 min: 0-1, Iver Lyng Brekken (Håvard Hauge Haakonsen)
 49 min: 1-1, Fjell.
 65 min: 2-1, Fjell.
 67 min: 2-2, Håvard Hauge Haakonsen (Steffen Hassel)
 89 min: 2-3, Aron Daly, (Lars Granaas)



Høstsesongen starter for fullt

Postet av Stoppen Sportsklubb den 19. Aug 2018

Barn og ungdom har hatt gode frie dager i en lang periode. I morgen mandag 20.august er det tilbake på skolebenken for de fleste av Stoppen SK’s fotballaktive medlemmer, og seriespillet starter med et brak.

Som klubb har vi hatt gleden av å tilby en rekke organiserte aktiviteter for barn og ungdom i sommerferien, i tillegg ligger banene der til disposisjon for alle. Stoppen SK har nå også satt opp en kasse i hjørnet på den store kunstgressbanen, med fotballer slik at alle besøkende har tilgang på en ball. Vi håper alle som benytter seg av dette tilbudet, legger fotballene tilbake etter bruk.  

I Norge fungerer det slik for oss som spiller fotball i barn og ungdomstrinnene, kampene er oppsatt fra mandag til fredag og følger skoleruta. Det er naturlig nok et massivt trykk på klubbens kunstgressflater i denne perioden og vi ber alle respektere at det er oppsatte kamper som går foran treninger. 

Allerede kommende uke finner vi denne aktiviteten på Lier Stadion

Dato

Dag

Tid

Hjemmelag


Bortelag

Turnering

20.08.2018

mandag

18:00

Stoppen Diamonds

-

Spa/Bra Havfruer Rosa

J10 avd 04 - H

20.08.2018

mandag

18:00

Spa/Bra Blå

-

Spa/Bra Rød

G12 avd 02 - H

21.08.2018

tirsdag

18:00

Spa/Bra Nøste

-

Vikåsen Rovers

G11 avd 03 - H

21.08.2018

tirsdag

18:00

Spa/Bra Havfruer Hvit

-

Solberg     Gul

J11 avd 07 - H

21.08.2018

tirsdag

18:00

Stoppen Vikings

-

Spa/Bra Høvik

G11 avd 12 - H

21.08.2018

tirsdag

18:00

Spa/Bra Flames

-

ROS Fighters

G09 avd 10 - H

21.08.2018

tirsdag

18:00

Spa/Bra Hvit

-

Stoppen Eagles

G12 avd 03 - H

21.08.2018

tirsdag

18:00

Spa/Bra Rød

-

Åssiden Hvit

J08 avd 05 - H

21.08.2018

tirsdag

18:00

Spa/Bra Sharks

-

Skiold Allstars

G09 avd 15 - H

21.08.2018

tirsdag

19:00

Stoppen Diamonds

-

Mjøndalen Gauper

J13 1.divisjon - H

21.08.2018

tirsdag

20:00

Stoppen 

-

Slemmestad 

M39 1.divisjon

22.08.2018

onsdag

18:00

Spa/Bra Ørner

-

Drammen Strong     Løver

G08 avd 16 - H

22.08.2018

onsdag

18:00

Spa/Bra Sort

-

Slemmestad NÅIF

G12 avd 10 - H

22.08.2018

onsdag

18:00

Stoppen Legends

-

Vikåsen G10

G10 avd 14 - H

22.08.2018

onsdag

18:00

Stoppen 

-

Heradsbygda 

G14 Interkrets

22.08.2018

onsdag

18:00

Stoppen United

-

Konnerud Vestbygda

G13 1.div - H

22.08.2018

onsdag

18:00

Spa/Bra Løver

-

Konnerud Hallermoen Lions

G08 avd 17 - H

23.08.2018

torsdag

18:00

Spa/Bra Lilla

-

Mjøndalen 

J08 avd 03 - H

23.08.2018

torsdag

18:00

Spa/Bra Rever

-

ROS S2

G08 avd 12 - H

23.08.2018

torsdag

18:00

Spa/Bra Gauper

-

Skiold Fighters Pingviner

G08 avd 14 - H

23.08.2018

torsdag

18:00

Stoppen Venusaur

-

Birkebeineren 4

G08 avd 14 - H

23.08.2018

torsdag

18:00

Spa/Bra Pannekaker

-

Slemmestad Hvit

G07 avd 10 - H

23.08.2018

torsdag

18:00

Spa/Bra Ninja Blå

-

Nærsnes/Åros Torden

G10 avd 08 - H

23.08.2018

torsdag

18:00

ROS M2

-

Nærsnes/Åros Gult er kult

G07 avd 10 - H

23.08.2018

torsdag

18:40

Spa/Bra Pannekaker

-

ROS M2

G07 avd 10 - H

23.08.2018

torsdag

18:40

Nærsnes/Åros Gult er kult

-

Slemmestad Hvit

G07 avd 10 - H

23.08.2018

torsdag

19:00

Stoppen 2

-

Strømsgodset IF 7er

J15 2.div avd 02 - H

23.08.2018

torsdag

20:00

Stoppen 2

-

Sande  SK 2

7.div Menn avd 02

25.08.2018

lørdag

15:00

Stoppen 

-

Hemsedal

G15 3.div avd 01- H




A-lag herrer på sosiale medier

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Aug 2018

A-lag herrer er på snapchat og instagram med samme brukernavn. Til tross for noen eldre etablerte gutter i troppen finner vi mange yngre som er oppdatert på fotballbanen og sosiale medier. Legg til og følg laget hvor de allerede melder torden i bortemøte mot Fjell.



M39 jakter nye lag lag kamerater.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Aug 2018

M39 Stoppen SK topper for tiden tabellen og har så langt lagt ned en formidabel innsats på fotballbanene i år. De tidligere kretsmesterne har det utrolig gøy og holder seg i form med noe av den morsomste aktiviteten man kan finne, fotball.

Gutta ønsker seg nå flere lag kamerater og er det noen gamle liunger som har lyst til å børste støv av Copa Mundial støvlene eller om det er andre som har flyttet til nærmiljøet og ikke helt klar over tilbudet, er dere hjertelig velkomne.

De eldste i troppen har om lag 55 års livserfaring og de yngste ca. 20 år yngre, aldersspennet spiller ingen rolle. Dessverre er regelverket slik at vi ikke kan ha flere under 39 år.

Laget trener på Heggfeltet torsdager kl. 19:30-21:00. Kampene er som regel på tirsdager i nærområdet, med kampstart kl. 20:00 som er passende for alle både foreldre, kommende foreldre og alle andre.

Er dette noe for deg?

Kontakt Aage Golmen: 

Mail:      Aage.Golmen@nordea.com

Tlf:         95023487  



For en start på høstsesongen.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Aug 2018

Seniorlagene med en knallstart på årets høstsesong. Damene gjestet Åssiden og ga seg ikke før det sto 3-9 på resultat tavla. Silje Nygård banka inn hele 4 mål, og ble snytt for ekte hat trick da en lagvenninne putta mellom Siljes tre scoringer i første omgang. For oss gamle Liungen kjenninger kan det se ut som noen har lyst til å ta opp arven etter tidenes toppscorer i Liungen, Ingunn Sørum. Gutta som har en knalltøff start på høstsesongen med tre bortekamper mot Glassverket, Haugfoss og Fjell har allerede vunnet sine to første kamper i høst. En meget sterk prestasjon, etter en sommer som får de fleste 5.divisjonslag litt ut av rytmen. 

Reynald Pedros (trener Lyon) og Zinedine Zidane (trener Real Madrid), hvem f… er det. Per Arne Austad hovedtrener damer og Erik Midtgarden hovedtrener menn styrer dette sammen med resten av teamet på en formidabel måte, gode treninger, engasjement rundt lagene og spillere som leverer av beste kaliber.

Stoppen entusiastene venter på fortsettelsen og får man ikke kommet seg til kampen kan det være muligheter for live oppdateringer på facebook noen ganger. Dette er så spennende.

Vi ser frem til fortsettelsen.  




Åpen Kiosk 20.August

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Aug 2018

Mandag 20.august åpner Stoppen SK kioskdriften igjen. Dette er en meget god nyhet for alle våre bruker av Lier Stadion, klubbens medlemmer, gjester og forbipasserende. Endelig har man muligheten til å få seg en varm kaffe når høsten byr på fallende temperaturer utover de sene ettermiddagstimer, eller andre varer som eventuelt måtte friste.

Stoppen SK besluttet å gjenreise den ‘’gamle’’ kiosken som man finner på baksiden av klubbhuset, inntil den ‘’nye’’ som vil finne sted på kort enden når den er ferdigstilt.

Det er ifølge www.fotball.no 263 kamper som skal spilles og gjennomføres på Lier Stadion fra august til desember. Det å kunne tilby noe ekstra føles bare helt fantastisk.

Administrasjonen vil styre og tilrettelegge for en god og ansvarlig drift, hvor kioskvaktene vil bli en del av dugnadsarbeidet til de forskjellige lagene i klubben. Lagene vil i løpet av dagen i dag 13.08.2018 motta en mail hvor alle må bidra med å fylle inn vaktene til glede for alle.




Stoppen J03 tok sølv i A-sluttspillet i Vildbjerg cup 2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Aug 2018

Stoppen J03 hadde mye å forsvare etter gull i Vildbjerg cup i fjor og reiste til Danmark etter en lengre ferie fra trening og seriekamper.

 Vi fikk tatt et par treninger før cupen og jentene virket spente og klare for å bite fra seg nok en gang.

 Gruppespillet gikk for det meste på skinner og vi plukket seire etter taktisk spill der vi som oftest scoret det første målet i hver kamp. Det danske laget Slagelse ble for sterke og slo oss 4-0 og dermed vant de gruppen etter 5 spilte kamper i innledende runder. Men etter at Stoppen J03 slo den andre gruppevinneren i A-sluttspillet så møtte vi Slagelse igjen i finalen. Jentene kjempet som løver og vi ledet 1-0 helt til det var 15 minutter igjen. Slagelse ble for sterke og klarte å snu kampen til 2-1. Uansett så følte vi at vi vant sølvet dette året:-) For en bragd!

 

17 jenter overnattet i felles telt i 5 dager og logistikkapparatet fungerte utmerket på turen. Vi var heldige med været og kom unna med et par små regnbyger under hele oppholdet. Langt bedre enn været vi hadde de 2 foregående årene.

 

Tusen takk til jentene og alle som har bidratt til nok en kjempefin opplevelse i Vildbjerg. En skikkelig sportslig og sosial opptur:-)

 

Vi ser frem mot en spennende høstsesong i ukene som kommer!

 

Mvh

Tore Christian



Ny dommer fra Stoppen klar for finale

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Aug 2018

Per Oscar, til venstre, er klar for finale i dag

Det gikk som vi hadde håpet. Per Oscar Grov Heiberg fikk også finalekamp på Norway Cup. 

Per Oscar er assistentdommer 1 i G15-finalen mellom Kattem og KFUM Oslo. Kampen sendes direkte på TV2 kl 11.25.

Per Oscar har også dømt i Gothia Cup denne sommeren og er kanskje den mest lovende dommeren i Buskerud fotballkrets.

Vi gratulerer Per Oscar og ønsker lykke til i finalen!



Stoppendommer i finalekamp

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Aug 2018

Finaledommerne på Ekeberg fredag

Stoppen-dommer Elias EgenæsMelgård er tatt ut til å være linjedommer i G13-finalen i Norway Cup fredag kveld. Kampen sendes på TV2 Sportskanalen 19.00.

Elias har jobbet knallhardt denne uke og dømt tilsammen 20 kamper. Da var det veldig hyggelig at han ble premiert med en finalekamp for innsatsen.

Klubben har også med to andre dommere, Ahmed Qadar og Per Oscar Grov Heiberg. Vi har et håp om at Per Oscar får dømme finale i morgen, men det er ikke avgjort enda.

Vi ønsker Elias lykke til i dagens kamp! 

Dommerkvartetten i G13-finalen