Ett skritt nærmere opprykk

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Sep 2018

Mandag ble Åskollen feid av banen da a-laget tok ett langt steg nærmere 4.divisjon. Laget mangler nå kun to poeng før opprykket er sikret og fire poeng før kretsmesterskapet er klart. Det forutsetter også at IBK og Drafn vinner sine resterende kamper. Taper IBK fredagens bortekamp mot ROS er opprykket klart allerede da.

I kampen mot Åskollen ble det til slutt 7-1 seier i noe som muligens var årsbeste.

Trener Erik Midtgarden skriver følgende om kampen :

Enveiskjøring fra start til slutt.
Vi endrer formasjon fra den 4-3-3 til 4-4-2, samtidig som vi prøver å ta vare på det vi har gjort i hele år.
Det viste seg å fungere bra.

Jonas leker inn 1-0. Granaas vil ikke være noe dårligere og scorer likegodt to. Oskar presser, snapper ballen, setter opp Sørum som triller ballen til Peter, 1-4.
Aron starter i bakrom, slår ballen hardt langt bakken til Sørum som setter enkelt 1-5. Aron og Oskar pynter på både sluttresultat og målforskjellen med 1-6 og 1-7.

Det beste med denne kampen var at vi holdt energien, entusiasmen og spillet oppe hele kampen. Fra Jonas sin scoring til Håvard sin takling for å avverge scoring i mot på stillinga 1-7.
Mellom disse minuttene var dette var det mye godt kombinasjonsspill, fine angrep og bunnsolid forsvarsspill.

Trenerteamet åpner nå opp for opprykksnakk. 2 poeng til sikkert opprykk, 4 poeng til divisjonsseier og kretsmesterskap.
Gjør klar champagnen - dette kommer til å gå hardt utover Austad i neste kamp!

For øyeblikket er vi både serieledere, mestscorende og har sluppet inn minst i hele divisjonen!

Dagens "Sheriff": Evigunge Lars Granaas. Tilbake på gamle trakter på Gulskogen. Blir bare bedre(/yngre) for hver kamp som går. Spiller med pulsbelte og GPS-måler for å bikke mila hver kamp. Stoppen SK burde investere i oppdrett på Lars sine gener. Heldigvis har han tre sønner, som om 10 år vil begynne på a-laget samme dag som Lars slutter. #Granaas2028

Dagens "Ole Lennart": Ole Lennart Eriksen. Jeg trodde jeg var tidlig ute da jeg møtte opp 20 min. før oppmøtetid. I døra møtte jeg på Ole Lennart Eriksen og fruen. Mot Geilo har han i ekte "materialforvalterstil" allerede bestilt hotellrom og reiser opp dagen før.

Mål:
0-1, 10' Jonas Semb (Robin Gard)
1-1,11' Åskollen
1-2, 36', Lars Granaas (Thomas Sørum)
1-3, 39', Lars Granaas (Oskar Ellingsgard)
1-4, 57', Peter Kovacs (Thomas Sørum, Oskar Ellingsgard)
1-5, 65', Thomas Sørum (Aron Daly)
1-6, 68', Aron Daly (Lars Granaas)
1-7, 80', Oskar Ellingsgard (Peter Kovacs)

Støtt klubben - bruk Flugger

Stoppen SK’s medlemmer har flere unike tilbud med våre samarbeidspartnere. Høstferien nærmer seg med stormskritt. Kom jula litt i forkjøpet og benytt høstdagene til å freshe opp enten det er stue, kjøkken, soverom eller annet med flotte produkter fra Flugger.

Flugger finner du nede på Lierstranda i samme bygg som Europris og Akropolis. Som Stoppen SK medlem får du 20% på hyllepris og i tillegg går det 5% til Stoppen SK som klubb.

Undertegnede var selv der nede så sent som i går tirsdag 25.09 og ble møtt av et hjelpsomt personale hvor de også spurte om jeg var medlem av noe.

«Stoppen SK» svarer jeg stolt og får med et smil tilbake,

«da blir det 20% avslag for deg, i tillegg går 5% til klubb»

Et produkt til 500,- kr får du da til 400,-kr.

100 lappen å spare pr 500 lapp man skulle brukt, løp og kjøp.

Folkens opp av sofaen, bruk høsten til noe produktiv og hyggelig. Finn frem penselen og få det slik dere ønsker.

Gæmliss rykker opp

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Sep 2018

Vi har såvidt kommet i gang med september og allerede nå er det klart at Gæmliss rykker opp til 6.divisjon. 13 seiere av 13 mulige gjør at Jondalen ikke lengre har mulighet til å ta igjen b-laget vårt.

Sesongen er ikke over selv om opprykket er sikret. Målet nå er å vinne de tre resterende kampene.

Laget er nemlig i en eksklusiv gruppe med lag i Norge som har vunnet alle seriekampene så langt i år. Etter vårsesongen var det 20 herrelag i norsk fotball som hadde vunnet alle kampene. Nå er denne listet blitt kortere. Kun 12 lag er fortsatt ubeseiret.

Torvastad, Gamle Oslo, Grane Arendal, Utleira, Kvik 2, Biri, Vårsol, Batnfjord, Østsiden 2, Sørumsand 2, Ørn Horten 3 og Gæmliss er lagene som ingen klarer å slå for øyeblikket.

I tillegg til å være best på banen har nok laget også østlandets mest kreative liveoppdateringer og kamprapporter. Ikke alt av dette passer utenfor gruppas facebookgruppe, men morsomt er det.

Sjefen over alle sjefer på Gæmliss, Håvard Lislerud, har nok en gang levert varen for Stoppen SK. I fjor hadde han i oppdrag å holde Stoppen SK i 5.div. I år fikk han i oppgave å ta Gæmliss til 6.div.

Klubben håper Lisleruden leverer neste år også, for dette er moro. Tre seiere til, pluss en opprykksfest gjenstår før gamlegutta kan legge beina på bordet og slappe av etter en herlig sesong.

Stoppen SK gratulerer med opprykket!

Hyggelig Senkveld for 2003 på fredag

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Sep 2018

Senkveld på Stoppen er en uhøytidelig fotballturnering for ungdomsspillere. I går var det 2003-kullet som hadde turnering og hele 40 jenter og gutter dukket opp.

I gutteturneringen stakk Playground FC av med seieren, mens laget Maria vant jenteklassen. Vinnelagene fikk gavekort på kinoen.

A-lagsspillerne Iver Lyng Brekken og Jørgen Helen dømte kampene og det var både åpen kiosk og speakertjeneste.

Det ble en veldig hyggelig kveld på Stoppen i går. Neste fredag er det 2004- og 2005-spillerne som skal ha senkvelden.

Thomas Røed tar over damelaget ut sesongen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Sep 2018

Thomas Røed tar over Stoppen SK’s damelaget ut sesongen. A-lagsdamene er for tiden i storform og slo ROS 2-1 i en spennende kamp på Lier Stadion torsdag 6.september. På sidelinjen stod påtroppende A-lagstrener Thomas Røed og fulgte spent med på kvalitetene og ferdighetene jentene besitter. Til uka tar den tidligere storspilleren over damelaget som nå kjemper tett om opprykksplassen til 3.divisjon.

Tidligere har Røed trent A-lagsgutta til Stoppen SK og kjenner klubben godt fra et treners perspektiv. Stoppen SK er meget glad han er tilbake og denne gangen bidrar for damene. A-lagsherrene til Lier IL, Åssiden IF og ROS IL har og hatt gleden av trenerkompetansen til Røed.

For oss litt eldre er det nok som spiller Lier gutten er mest kjent. To år før de eldste damene på damelaget ble født, i 2000 ble han Norgesmester for Odd. Viking ble beseiret med 2-1 på Ullevål hvor vår egen Sportslige leder Kristian Bye Andersen var å finne på benken. Thomas spilte også for Strømsgodset TF.

G2002 til semifinale i Adidas Cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Sep 2018

G2002 (Foto: Terje Sletnes)

Søndag tok Stoppen i mot KFUM Oslo i kvartfinalen i Adidas Cup. Det ble en meget spennende cupkamp.

KFUM tok ledelsen midtveis i første omgang etter at spillet hadde bølget frem og tilbake. Noen minutter etter utlignet Stoppen ved Thomas Søhus, noe som også var stillingen til pause.

I andre omgang hadde Stoppen fordel av vinden og satte press på et godt KFUM-lag. 2-1 kom etter at Danel Bye-Andersen slo en perfekt corner til Jonas Malmstrøm som headet ballen knallhardt i mål. Like etter startet Dag Emil Hovde dagens flotteste angrep. Han spilte opp Viktor Nagelsaker sentralt i banen og starter på ett løp fra sin midtstopperposisjon. Nagelsaker holdt på ballen til Dag Emil kommer i posisjon, vippet ballen nydelig over forsvaret til Dag Emil som alene med keeper satte ballen iskaldt i hjørnet. En praktskåring.

Stoppen hadde grei kontroll i perioden etter 3-1, men på en kontring fikk KFUM straffe og utlignet til 2-3. I straffesituasjonen fikk vi gult kort og måtte spille med en mindre i fem minutter. Det gjorde at KFUM festet grepet på kampen. Ti minutter før slutt fikk de betalt for presset og utlignet til 3-3.

Kampen var i ferd med å gå til ekstraomganger da Dag Emil fikk ballen på hjørnet av 16-meteren. Han tok ett touch før han skrudde ballen rett i krysset. Fantastisk skåring av kapteinen. Det ble siste skåring i kampen og gutta vant 4-3 etter en herlig fotballkamp.

Nå blir et sluttspill i Gjøvik hvor Nordhordaland venter i semifinalen.

Vi gratulerer gutta med en meget god prestasjon!