Starter opp C-lag: – Vi trenger dette

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Jan 2019

Stoppen mobiliserer for fullt og starter opp C-lag i 7. divisjon. Nå får alle herrespillere i Lier et tilbud om garderobekultur og gladfotball – med proffe rammer.


–    Dette er viktig for Stoppen. Vi trenger dette. Vi vil ha med flest mulig, lengst mulig. Det er veldig mange i Lier som vil spille fotball på seniornivå uten å nødvendigvis satse.


Kristian Bye-Andersen er klar i talen. Dette har man ønsket å få til i Stoppen en stund. 


Nå har den sportslige lederen sett sitt snitt til å ansette Espen Gustavsen som hovedtrener for laget. Han har tidligere trent to ungdomslag i klubben, vært keepertrener og er i ferd med å fullføre en bachelor i Sport Management. Med seg får han Sondre Skandsen som assistent.


–    Et kjempetilbud for alle


Gustavsen gleder seg enormt til å komme i gang. Troen på at dette kan bli en suksess er stor hos 22-åringen.


–    Det er et kjempetilbud for alle. Her kan vi få inn tidligere Stoppen-spillere som savner garderobekulturen og det å kjempe om seire sammen. Samtidig er det også en åpning for tilflytta spillere som gjerne vil være med i miljøet, sier den unge treneren.


Bye-Andersen har selv en lang fotballkarriere bak seg i alle slags klubber. Han vet bedre enn de fleste hvor viktig det er å være en del av et miljø.


–    Etter jeg la skoene på hylla var det jo dette jeg savnet; garderobekulturen, skitsnakkinga og miljøet. Og det er mange tidligere spillere i Stoppen som trolig kjenner på det savnet. Vi snakker om 50-60 spillere i hvert kull hvor svært få fortsatt spiller.


Er sikker på suksess


Den sportslige lederen er trygg på at satsingen skal bære frukter. Espen Gustavsen er nemlig mannen han var på utkikk etter:


–    Vi vet hva vi får med Espen. Det var mannen jeg ville ha hele veien.


–    Trenerteamet er to karer som er et fyrverkeri. Det blir humor, aggresjon og stemning, forteller Bye-Andersen, før han avbryter seg selv – nå kan han nemlig ikke rose trenerne mer.


Høres dette interessant ut, ønsker du å teste ut en trening eller har du andre spørsmål? Ta kontakt med Espen Gustavsen (942 56 965) eller Sondre Skandsen (936 99 572).

TRENERDUOEN: Espen Gustavsen (t.h) og Sondre Skandsen blir henholdsvis hovedtrener og assistent i C-lagssatsingen til Stoppen.
Stoppen innkaller til årsmøte

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Jan 2019

Styret i Stoppen Sportsklubb innkaller med dette til årsmøte:

Tirsdag 19. mars klokka 19.00

Sted: Klubbhuset på Liungbanen

Saker og forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende innen 11.2.2019.

Forslag sendes: trine.pettersen@stoppensk.no

Fullstendig forretningorden og saksdokumenter vil ligge ute på nettsiden 14 dager årsmøte dato.Botkassa gikk til skole i Tanzania

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Jan 2019


A-lagsgutta er ikke bare forbilder på banen. De er også forbilder utenfor. 

Med botsjef Julian Falch i spissen valgt gutta å donere botkassa for 2018 til Vision 4 Children i Tanzania, som driftes av Simon Rygsether.  Botkassa var på 5150 kr og vil komme godt med på skolen.

Les mer om skolen her.

Klubben er stolte av dere gutter!Stoppen SK søker unge trenere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Jan 2019


Er du mellom 14 og 20 år, og kunne tenke deg å utvikle dine lederevner? Da kan du søke om å bli en del av Stoppen sitt «Ung trener»-prosjekt. 

Siden 2015 har Stoppen utdannet unge trenere. Disse har jobbet i barnelag, ungdomslag og på ulike tiltak som fotballskoler, løkkelørdager osv.

 Klubben sørger for gratis utdanning og trenerne vil få betalt for aktivitetene de er med på.

Søknadsfrist: 23.1.2019


søknad_ung_trener_18.docx 
Klart for spennende FFO-år

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Jan 2019

Stoppen-ansatte Armin, Lars, Morten og Kristian er klare for årets FFO


18.januar starter vi opp med årets FFO.  Trenerapparatet er på plass, mer spennende enn noen gang. Som mange sikkert har fått med seg har klubben erstattet Harald Johannessen med Lars Granaas. Klubben har også ansatt Armin Ghasemi i en 50 % stilling. Med fire ansatte som jobber på FFO er vi bedre rustet på trenersiden enn vi noensinne har vært.

Armin Ghasemi jobber også i Strømsgodset og har i flere år vært tilknyttet Godset sitt Eliteakademiet. Der har han jobbet med de beste spillerne i 11-13 årsalderen i Buskerud. 

Lars Granaas er en kjent skikkelse i Stoppen og SpaBra. Han er utviklingsansvarlig i klubben, men har også en liten rolle i Mjøndalens akademi.

Fra i fjor er Morten Hansen, Kristian Bye-Andersen, Håvard Sagmoen, Kristine Huseby Grue, Juashua Ngai og Stine Lie med videre.

Vi er stolte av FFO'en vår, og vi er stolte av spillerne vi har der. I all beskjedenhet: I fjor var det økter som var så bra at vi måtte klype oss i armen for å sjekke om dette var virkelig. Spillere som har vært med oss over tid har hatt en flott utvikling på fotballbanen. Grunnen til det har vært en kombinasjon av gode trenere, gode økter, ivrige spillere og ikke minst løkkefotballen som skjer i forkant av øktene. Da spiller de mot hverandre uanhengig av alder og skoler. Mye god læring som finner sted da.


Det er fortsatt mulig å melde seg på FFO.

Påmeldingslink til FFO:

https://www.superinvite.no/#/invitation/c6c61abda705fbc0728c076d60ed74b8 


Er dere usikre på om FFO passer for barnet deres? Da kan dere ta en prøvedag eller to først. Send mail til ffo@stoppensk.no for å avtale tid.


Levert av IdrettenOnline