Gavedryss fra Stiftelsen Erik Jølberg = 2 stk nye 3v3 baner på Lier stadion

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Okt 2019

Mandag var det duket for den første høytidelige utdelingen fra "Stiftelsen Erik Jølberg" - Tess grunderen fra Lier. Stoppen Sportsklubb var så heldige å motta midler til innkjøp av 2 stk nye 3v3 baner med fast vant. Det er bare for de yngste å glede seg til vårens treninger og kamper. Banene skal vi dele med samarbeidsklubben vår Spabra.

Tusen takk til stiftelsen som gir tilbake til barn og unge i Lier.


0 Kommentar

A-lag damer: Opprykk til 3.div

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Okt 2019

Mandag kveld spilte a-lag damer årets siste seriekamp. med seier ville jentene vinne 4.div, og dermed være klare for 3.div i 2020. Det har vært målet i hele år. Presset var derfor stort på jentene før kampen. 

Heldigvis var ikke dette synlig på banen, og allerede etter 7.min ledet de 2-0. I løpet av kampen skulle det komme to til, slik at det til slutt ble en solid 4-0 seier. Silje (3) og Asa skåret målene.

Jentene avsluttet en knallsesong på mandag. Totalt 76-12 i målforskjell og kun avgitt poeng i 2 av 14 kamper i 2019 er strålende.

Laget er meget spennende, med en snittalderen på laget på smått utrolige 16,2 år. Klarer vi å beholde disse spillerne noen år til vil klatringen i seriesystemet fortsette. Stor takk til Espen, Tiril og Armin som har gjort en kjempejobb med jentene i år. 

Avisene har selvsagt skrevet noen ord om bragden:

Lierposten:

https://www.lierposten.no/sport/fotball/stoppen/stoppen-jentene-sorget-for-historisk-opprykk/s/5-65-128605 

DT(samme artikkel):

https://www.dt.no/sport/fotball/stoppen/stoppen-jentene-sorget-for-historisk-opprykk/s/5-65-128605


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline