Stoppen SK - Hva tilbyr vi i 2019?

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Feb 2019

Stoppen SK har lag i alle alderstrinn, fra de yngste til de eldste. Vi har mange aktiviteter og ansatte som tar seg av de ulike delene av driften av en fotballklubb.

I denne linken finner dere alt dere trenger av informasjon om det som skjer i Stoppen i 2019:

Stoppen 2019_hva tilbyr vi.pdf0 Kommentar

Påmelding til FFO 18.mars-18.juni er nå åpent

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Feb 2019

FFO-året er godt i gang. Vinteren har vært bra sett med fotballøyne, og vi har fått gjennomført mange gode økter. Nå er påmeldingen for perioden 18.mars-18.juni åpent.

Påmeldingslink til FFO:

https://www.superinvite.no/#/invitation/c6c61abda705fbc0728c076d60ed74b8 


Er dere usikre på om FFO passer for barnet deres? Da kan dere ta en prøvedag eller to først. Send mail til ffo@stoppensk.no for å avtale tid.
Info om FFO:

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2006-2007: Mandag, onsdag og fredag

2008-2009: Tirsdag, torsdag og fredag .

2010: Mandager, onsdager og fredager

2011: Mandager, onsdager og fredager

2012: Mandager og onsdager

Det vil bli egne jentegrupper mandager og fredager for 2010-2011 og tirsdager for 2008-2009. Meld dere på via årskullet spilleren hører til.

Alle dager fra kl. 14.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00 for 2010-2012. 

2006-2009 trener fra 14.40-16.10.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt før og etter økta

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

For mer informasjon anbefaler vi hjemmesiden til Stoppen SK, samt retningslinjene for FFO.


0 Kommentar

Stoppen SK tok med seg hele 4 kretsmesterskapbevis fra årets kretsting

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Feb 2019

Gratulerer til G13, Stoppen Gunners, M39 og 5.div Herrer med kretsmesterskapet i 2018 sesongen!!

Tradisjon tro ble diplomene til kretsmesterne delt ut på kretstinget. NFF Buskeruds kretsting ble avholdt i helgen på Quality Hotel Grand, Kongsberg. I år var det en stolt Pål Thomassen fra Stoppens representantskap som fikk æren av å ta i mot diplomene på vegene av lagene. 

Diplomene er lagt ut på nettsiden under fanen Klubbinfo - Kretsmesterskap. Her vil alle diplomene fra 2013 bli lastet opp etter hvert.


0 Kommentar

Utleie av klubbhus

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Feb 2019

Klubbhuset på Liungbanen er perfekt til bursdager, konfirmasjoner, selskap, kurs og sosiale sammenkomster

Vi kan tilby stor sal med stoler/bord til 35, nytt kjøkken, wifi og projektor.

Ukedager (mandag – torsdag)   Et bilde som inneholder gulv, tak, innendørs, vegg

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Hel dag kr. 800,-   

Kveld kr 600,-

Helg (fredag-søndag)                    

Fredag kl 1600 – søndag kl 1600                Kr 4000,-

Fredag kl 1600 – lørdag kl 1000                  Kr 2500,-

Lørdag kl 1200 – søndag kl 1600                Kr 2500,-

Renhold kommer i tillegg og koster kr 1 000,-.

Dersom leietaker ønsker å vaske selv, kommer et depositum på kr 1 000,-. Diss får man tilbake når klubbhuset er rengjort i godkjent stand.


Klubbhuset på Lier stadion passer til møter, kurs og barne bursdager.

Hovedsalen

Plass til 50 personer i kinooppsett, 30 med bordplassering. Wifi, tv med HDMI og kjøkken.

Ukedager (mandag – fredag)     

Formiddag kr. 600,-  kl 0800-1300

Kveld kr 600,-

Helg (lørdag-søndag)                    

Kr 150,- pr time – all aktivitet skal være avsluttet kl 2200.

Styrerommet

Møtelokale for inntil 15 personer med projektor, wifi og lite kjøkken.

Hel dag kr 600,-

Kveld kr 400,-


Renhold – gjelder alle klubbens lokaler

Renhold kommer i tillegg og koster kr 1 000,-.

Dersom leietaker ønsker å vaske selv, kommer et depositum på kr 1 000,-. Diss får man tilbake når klubbhuset er rengjort i godkjent stand.


Forespørsel om leie rettes til post@stoppensk.no 


0 Kommentar

Stoppen kvinnefotball 2019

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Feb 2019


Stoppen ønsker å gi det beste tilbudet for jenter i Buskerud. Derfor ansatte vi i år Armin Ghasemi og Espen Elvemo fra Strømsgodset Toppfotball for å utvikle jentesiden av klubben. 

Armin har ansvaret for J15/16 samt hospitering og oppfølging av de fremste spillerne 13 år og oppover. Espen har Hovedtrenerjobb på A-laget. Gutta har i januar gått hardt til verks både på treninger og struktur rundt, noe jentene har merket! 

Espen jobber også som fotballtrener ved St. Hallvard toppidrett. For Stoppenjenter som spiller i klubben og går toppidrett ved St. Hallvard mener vi fotballtilbudet vårt rett og slett er noe få i distriktet matcher. Spillerne i Stoppen får en variert og spennende treningshverdag bestående av gode økter, individuell oppfølging og fotballglede. Vi driver holistisk spillerutvikling, som vil si at vi er like opptatt av å utvikle personen som vi er av å utvikle fotballspilleren. Vi mener dette går hånd i hånd, og driver derfor med mye arbeid rundt kultur, holdninger og verdiarbeid. Klubben ser frem til fortsettelsen!

 
0 Kommentar

Sponsede billetter til Mesterfinalen Rosenborg - Molde Søndag 17 mars kl 1600

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Feb 2019

Nå har vi gleden av å, gjennom OBOS og Thon Hotell via Norges Fotballforbund, tilby alle i Stoppenfamilien billetter til Mesterfinalen mellom Rosenborg - Molde 17. mars på Ullevaal Stadion!

Mesterfinalen er den norske versjonen av det engelske Community Shield. Dvs det er en kamp mellom fjorårets serie- og cupvinner. I fjor var dette samme klubb og derfor er årets kamp mellom serievinner og serietoer i fjor, Rosenborg - Molde.

Som Kvalitetsklubb får Stoppen av OBOS og Thon Hotell via Norges fotballforbund en unik mulighet til alle våre medlemmer, med familie. Dere får billetter til Mesterfinalen på Ullevaal stadion og Stoppen tjener attpåtil penger på at dere drar på kampen. En vinn-vinn-situasjon.

Slik fungerer ordningen; Stoppen sender inn en felles bestilling til Ticketmaster og betaler 50 kr per billett. Per benyttede billett får Stoppen refundert 150 kr gjennom et sponsorat fra OBOS og Thon hotell. Dersom billettene ikke benyttes får Stoppen heller ikke utbetalt penger. 

Eneste forutsetningen vi har er derfor at dere benytter dere av billetten når dere har bestilt.

Ingen begrensning på antall billetter og alle fra Stoppen vil sitte samlet.

Kampstart: 16:00, Søndag 17. mars

Sted: Ullevaal Stadion

Lag: Rosenborg - Molde

Billettene hentes på Lier stadion. Mail sendes ut til alle bestillere med hentetidspunkt.

OBS! NB! Dersom du bestiller billett og ikke bruker dem vil vi fakturere billettpris kr 50,- + kr 25,- i gebyr.

Her bestiller du:

https://www.superinvite.no/#/invitation/16de63b2df373d5a9da881c8a1c58794


0 Kommentar

Hokksund vant vintercupen for G04

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Feb 2019

I helgen ble Stoppen vintercup G04 avhold på Lier stadion. Det ble en kontrastfylt helg værmessig. Lørdag snødde det gjennom hele dagen, mens søndag lå banen badet i sol.

I pulje a var det helt åpent frem til siste runde av gruppespillet. Lagene som vant sin kamp ville være klare for sluttspillet. I kampen mellom Åssiden 1 og Bærums Verk Hauger ledet lenge BVH 1-0, men fem minutter før slutt utlignet Åssiden. Det gjorde at Åssiden var videre og BVH slått ut til tross for mye bra spill.

I den andre kampen sprakk det litt for Stoppen 1 og Hokksund kontrollerte inn til en 5-0 seier. Åssiden 1 og Hokksund videre fra gruppa.


I pulje b kjempet Grei, Norderhov, Mjøndalen og Åssiden 2 om retten til å spille sluttspill. Kampen om dette skulle stå mellom de tre første lagene. Mjøndalen vant sine to første kamper og var allerede klare for sluttspill før siste kamp i gruppespillet. Norderhov og Grei spilte uavgjort i den første kampen og før siste kamp var utgangspunktet at Norderhov måtte skåre mer enn to mål mot Åssiden, samtidig som Mjøndalen måtte slå Grei. Norderhov gjorde jobben og vant 3-0. Dessverre for Norderhov spilte Grei en meget god kamp og vant 4-1 mot MIF. Grei og Mjøndalen videre fra pulja.


Før pulje c startet måtte det en brøytepause til. Det snødde gjennom hele dagen, noe som gjorde det nødvendig å få av litt snø. ROS, Lier, Glassverket og Stoppen 3 deltok i denne pulja. Lier og ROS gikk videre i en tett gruppe, hvor fem av kampene endte med 1-0 seiere. 


Pulje d spiltes på søndag i helt andre forhold enn dagen før. Dette gjorde også at kvaliteten på spillet ble bedre, og det var noen veldig gode kamper i denne gruppa. I første kamp mellom Rommen og Stoppen 2 ledet Rommen 3-0 etter 9 min, men Stoppen kom tilbake og Kristoffer Ellingsen reduserte to ganger. Selv om Stoppen hadde noen gode sjanser på slutten klarte de ikke å hente igjen Rommen, så det endte med 3-2 seier for laget fra Oslo. Ready slo Tjølling i neste kamp 1-0. Tjølling slo tilbake og vant sine to neste kamper og ble gruppevinnere. Cupens siste gruppespillkamp skulle avgjøre hvem av Ready og Stoppen som skulle videre. Kampen endte 0-0 og Stoppen gikk videre på bedre målsforskjell.


De to første kvartfinalekampene var Hokksund og Mjøndalen ganske overlegne med 3-0 og 4-0 seiere mot Lier og Tjølling. Den tredje kvartfinalekampen mellom Grei og Stoppen ble en jevn affære som endte opp i straffekonk. Den vant Grei 3-1. ROS og Åssiden 1 spilte den siste kvartfianlen. Også den ble veldig tett, men noen få minutter før slutt skårer Elias Karimi og sender Åssiden til semien.


Første semifinale var lokaloppgjør mellom Hokksund og Mjøndalen. To gode lag måtte til slutt ut i straffekonk etter en målløs kamp. Hokksund trakk det lengste strået og vant 3-1.

I semifinale nr to møttes Åssiden 1 og Grei. Abdi Karim Omar sendte Åssiden i ledelsen 1-0 etter 18.minutter. Grei hadde en kjempesjanse i siste sekund, men Åssiden dro seieren i land.

I finalen skåret Hokksund allerede etter tre minutter ved Amanuel Alene Tesfamichael .  Åtte minutter senere utligner Åssiden. Matias Holm Hansen var målskårer. Tre minutter ut i andre omgang skårer Hokksund og  Yasin Gana. Det holder seg kampen ut og Hokksund vinner årets turnering for G04.   Amanuel Alene Tesfamichael  og Simon Lie, begge Hokksund, ble toppskårere i turnering med fire mål hver. Vi gratulerer Hokksund med seiere og mange gode prestasjoner!

Hokksund vinner G2004-klassen


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline