G16 i NM kvalifisering

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Mai 2019

I morgen er det mulighet for å få med seg kamp av høyt nivå på Lier stadion.

G16 tar i mot IK Start i 2. runde regional NM kvalifisering. Start trenes av den tidligere toppspilleren Erik «Myggen» Mykland og Start mønstrer et av Norges beste G16 lag.

Kampstart 15.00!

Stoppens gutter er inne i en hektisk periode med mange kamper, men trener Thomas Fredbo melder om en skadefri spillergruppe som strutter av selvtillit etter seier 7-2 over Slemmestad i G16 kval interkrets i går.

Lagleder Trude Torgersen sier følgende:

«Vi gleder seg stort til å ta imot et G16 elitelag til kamp på Lier Stadion, og er topp motiverte. De vet hvilket nivå som venter og er klare på at de må prestere sitt ytterste og kanskje være litt heldige om de skal sikre videre avansement i NM.»

I første NM kval runde var det Gulset som ble slått 2-0 i Skien etter mål av Philip Pedersen og Oliwer Bednardz.

Stoppen G16 ligger for øvrig godt an til å spille interkrets fra høsten av og tar imot Mjøndalen på Lier stadion 11.06 i en kamp som vil avgjøre hvem som tar den prestisjefylte 1. plassen.

Det gror godt i Stoppen, vel møtt til kamp!


0 Kommentar

Pensjonisttreff på Stoppen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Mai 2019

Stoppen SK har i lang tid ønsket å få i gang noe for pensjonistene i Lier. 

I går hadde vi vårt aller første pensjonisttreff på Stoppen. Gerd Anne serverte vafler og kaffe til en gjeng pensjonister med MANGE år i fotballen i område. Det ble ett par veldig hyggelige timer med prat om gamle dager, men også om hvordan ståa er i Stoppen SK nå.

Vi ønsker å fortsette med dette, og neste samling vil være om ca tre ukers tid.


Har du lyst til å være med neste gang eller du kjenner noen du tenker bør være med på dette? Send en e-post til Gerd.anne@stoppensk.no og meld din interesse, slik at vi får invitert til neste samling.


Vi vil også legge dette ut på hjemmesiden vår og på facebook.


0 Kommentar

Vårens første vakreste eventyr er over - Liungen cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Mai 2019

Da var den første av to cuphelger over og vi i cupkomiteen er strålende fornøyd! Været har vært varierende, lue føre, regn, vindt, strålende sol og sommertemperaturer i løpet av 2 dager. Det er norsk vær!

Det har deltatt 71 ungdomslag fra hele Østlandsområdet og det er blitt spilt 170 kamper til sammen på Liungbanen, Brakerøya og Lier stadion. Det har i tillegg vært 30 dommere i aksjon med kyndig veileding av kretsens dommeransvarlig for rekrutter Martin Ramfjord. Vi har hatt Live studio på Lier stadion med masse godt stoff, intervjuer med spillere, trenere og det stakk innom noen lokale kjendiser også. Hele 5 timer og 34 minutter kan du se her: https://www.youtube.com/watch?v=Hkiy0p1FDTo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR06kgiXy32aizyRsZx9hGYMPuPjf7OflaEX5X4ZD5GDwkY3XLG0FsQZWY8 

Det er et stort maskineri som får dette til å gå rundt. Cupkomiteen og administrasjonen står for forberedelsene, men de som er viktigst i dette maskineriet er alle de foreldrene som stiller opp på dugnad.

Dere har lagt ned over 1000 dugnadstimer denne helgen og det fortjener en  

TUSEN TUSEN TAKK TIL ALLE DE SOM STILTE OPP!

Sammen er vi gode!


0 Kommentar

Handledager hos Torshov tirsdag 07.05 tom fredag 10.05.19

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Mai 2019

Trenger du noe nytt til sesongen - benytt sjansen nå!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline