Innkalling til årsmøte i Stoppen Sportsklubb 2020

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Jan 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Stoppen Sportsklubb

Årsmøtet avholdes 24 mars 2020 kl 1900 på klubbhuset på Liungbanen, Ringeriksveien 108.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 1 mars 2020 til post@stoppensk.no. 

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet og fås ved henvendelse til post@stoppensk.no.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Stoppen Sportsklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Stoppen Sportsklubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se vedtektene som finnes på www.stoppensk.no. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Trine Pettersen kontaktes på trine@stoppensk.no.


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret  


0 Kommentar

Trener og lagleder forum med storfint besøk fra Godset

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Jan 2020

Stoppen SK ønsket å samle trenere og lagledere til forum onsdag 22.januar. Det var utrolig hyggelig at mange kom. Det mest gledelige er at ressurspersoner, både fra de yngste lagene, og de eldste lagene kommer. 

Vi ønsker å legge til rette for at trenere og lagledere i klubben skal få muligheter for å treffe hverandre, bli bedre kjent og søke samarbeid hos hverandre. Vi er en flokk som arbeider etter det samme målet; å skape aktivitet for flest mulig, lengst mulig. 

Vi fikk besøk av Strømsgodset TF denne kvelden. Samfunnsutvikler Lars Petter Hansen hadde tatt med seg spillerne Herman Stengel og Mikkel Maigaard. De kjørte et dialogbasert intervju der vi fikk høre om hvordan oppveksten til gutta hadde vært i Hokksund og i Danmark. Det var spennende å høre om hvordan både Mikkel og Herman hadde opplevd fotball som aktivitet gjennom oppveksten. De snakket også om hvordan enkelttrenere kan påvirke deg i positiv retning. Budskapet var tydelig; la barna ha det gøy med fotball. 

Tilbakemeldingene fra deltakerne var velig gode i etterkant. Vi valgte å ta en runde rundt bordet med presentasjon av hvem de er og hvilket lag de er involvert i. I denne runden kom det opp både gleder og utfordringer. Vi fikk også tid til å diskutere «flest mulig, lengst mulig», Buskerudmodellen, Strømsgodset TF og om hvordan vi skal skape gode oppvekstvilkår for alle i et folkehelseperspektiv. Her er det mange emner som er ønskelig å ta med videre til trenerforum senere. 

Utover kvelden ble det servering av pølser og brus. Det ble fokus på den gode samtalen, samtidig som Manchester United- Burnley ble vist på skjermen. 

Vi takker Per Furuheim for lånet av låven. Det er utrolig morsomt å arrangere slike kvelder utenfor klubbhuset, i stemningsfulle omgivelser. 


0 Kommentar

Prosjekt - et triveligere klubbhus har nådd en milepæl

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Jan 2020

Vi har lenge ønsket oss et lysere og mer trivelig klubbhus. Nå er vi godt i gang og har nådd en milepæl. Alt det mørke treverket er borte!!! Tusen takk til dugnadsgjengen som har bestått av Tom Lollik-Andersen, Nicolai Tegn, Robert Persia, Tonje Natland Karslen, Hans Morten Trøen godt ledet av initiativtaker Marius Meinseth og malemester Ingar Hansen.

Sjekk bildene eller kom innom en tur :)  PS! Følg med det kommer mer i Prosjekt - et triveligere klubbhus.0 Kommentar

SSK medlemskontingent 2020

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Jan 2020

I disse dager blir årets medlemskontingent sendt ut til våre medlemmer. Skulle du ønske å gjøre endringer i ditt medlemskap send en mail til faktura@stoppensk.no eller ønsker du å bli medlem så kan du melde deg inn her: https://app.rubic.no/Account/Signup?organizationID=7195

Vi gjør oppmerksom på følgende paragraf i lovnormen:

§ 5 Generelle regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv. 

(1) For å ha stemmerett, være valgbar til årsmøte-/tingvalgte organer og kunne velges/oppnevnes som representant til årsmøte/ting i overordnet organisasjonsledd, må man ha fylt 15 år i løpet av kalenderåret, vært medlem av idrettslaget i minst én måned og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til idrettslaget. 

Hovedsakelig består vår medlemsmasse av barn og unge under 15 år. Vi oppfordrer derfor foreldrene til å melde seg inn og velge familiemedlemskap slik at de kan være med å påvirke i klubbens øverste organ årsmøtet. 

Husk at du må være personlig medlem for å kunne benytte deg av tilbudet til Family Akropolis trening.


0 Kommentar

Jentene på full fart inn i FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Jan 2020

Fotball på damesiden blir større og større i Europa, hvor topplagene på herresiden i Europa nå har fått gode damelag. Vi har norske spillere i klubber som Chelsea, Barcelona og Lyon. Det er spennende tider for jenter som er glad i fotball.

I Stoppen har vi fått på plass et kjempeopplegg for de eldste jentene våre, og vi har nå for første gang i Stoppens historie jentelag i alle årsklasser.

Ekstra gøy er det at vi også har fått to veldig fine jentegrupper på FFO. Tirsdager er det 2009 og 2010 som er sammen, og torsdager er det 2011 og 2012 som har økt. Tilsammen er det nå 25 påmeldte jenter!

Vi ønsker enda flere jenter, så her er det bare å melde seg på :

https://www.superinvite.no/#/invitation/55ed523b2ca4371a31d7dbd7a2877bea 


Ved påmelding for jenter født i 2009 og 2010 gjøres dette ved å velge årsklassen de tilhører. For jenter født i 2011 og 2012 går dere direkte inn egen jente FFO-påmelding 

Første jente-FFO er tirsdag 21.1. 

Det er mulig å komme på ett par prøveøkter hvis man ønsker det. Send oss en mail på FFO@stoppensk.no for avtale.


0 Kommentar

STOPPEN HUB

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Jan 2020

Vi har gått sammen med flere andre klubber og tenkt stort om området på Lier stadion. Les mer om dette i Lierposten: https://www.lierposten.no/nyheter/stoppen/sport/dette-kan-bli-kommunens-nye-storstue-et-naturlig-samlingspunkt-for-alle-aldre/s/5-65-136338?access=granted 


0 Kommentar

SSK fornyer samarbeidet med Family Akropolis trening Lierstranda

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Jan 2020

Stoppen Sportsklubb's medlemmer får trene på Family Akropolis trening Lierstranda til kun kr 299,- pr måned (ord.tid 429,-). Tilbudet inkluderer gruppetimer. 

Medlemskapet må inngås personlig på senteret og kan ikke bestilles på nett. Ved inngåelse av medlemskap hos Family Akropolis trening Lierstranda må de som er under 18 år ha med foresatte som blir økonomisk ansvarlige for medlemskapet. Medlemskort/bevis for medlemskapet i Stoppen Sportsklubb finner du i appen Laget mitt.

GOD TRENING!


0 Kommentar

SSK fornyer samarbeidet med Family Akropolis trening Lierstranda

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Jan 2020

Stoppen Sportsklubb's medlemmer får trene på Family Akropolis trening Lierstranda til kun kr 299,- pr måned (ord.tid 429,-). Tilbudet inkluderer gruppetimer. 

Medlemskapet må inngås personlig på senteret og kan ikke bestilles på nett. Ved inngåelse av medlemskap hos Family Akropolis trening Lierstranda må de som er under 18 år ha med foresatte som blir økonomisk ansvarlige for medlemskapet. Medlemskort/bevis for medlemskapet i Stoppen Sportsklubb finner du i appen Laget mitt.

GOD TRENING!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline