Martin blir trener på heltid

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Nov 2020

Martin Ek Åsheim blir trener på heltid i Stoppen SK 2021.

Martin vil være knyttet opp mot ungdom- og seniorlag i klubben, FFO og på Akademiet.

21-åringen har tatt store steg som trener det siste året, hvor han har vært hovedtrener på juniorlaget og J17, samt assistenttrener på a-lag damer og G16. Gjennom juniorlaget deltagelse i G19 Viken har han også fått prøvd seg som trener på det høyeste nivået på juniorsiden i landet.

Det har vært lærerikt og gitt unggutten smaken på mer.

I år har han gjort ferdig alle  NFF Grassrottrenerkursene. Neste år håper vi at han får muligheten på UEFA B-lisens.

Martin er dedikert, ansvarsfull, fotbllfaglig dyktig og en knakkende kjekk fyr.

Velkommen på laget, Martin!


0 Kommentar

Alle aktiviteter i Stoppen SK avlyses tom 01.12.20

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Nov 2020

Den nye forskriftens §7 som Lier kommune i kveld vedtok om gjennomføring av arrangementer og breddeidrett stopper alle aktiviteter både innendørs og utendørs frem tom 01.12.20 for barn, unge og voksene. Det medfører at vi må stenge ned all aktivitet for alle lag i Stoppen Sportsklubb. Forskriften skal revurderes for barn og unge (ikke voksne) dersom smittesituasjonen tilsier det 20.11.20. Kommunelegen er tydelig på at aktiviteter for barn og unge skal prioriteres, men at en nedstengning nå er for å få kontroll på situasjonen.

Klubben har forståelse for at disse tiltakene kommer med den smittespredningen som er i kommunen. Vi synes selvfølgelig at dette er meget trist, men vi er nå inne i en annen tid enn det vi var i mars når vi sto klare for en ny fotballsesong. De fleste lagene vil om en uke eller to ta en velfortjent juleferie allikevel og den blir nå dessverre litt lenger.

Vi oppfordrer dere til å hole dere fysisk aktive med egentrening inntil hele laget kan sees igjen!

Ta vare på hverandre og hold avstand!

Trine Pettersen

Daglig leder 


0 Kommentar

Søskenrabatt på Stoppen SK Akademiet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Nov 2020

For søsken som deltar på akademiet tilbyr vi nå søskenrabatt på 50%.

Det er ulike priser for å delta, så søskenrabatten blir regnet ut på følgende måte:

Totalsummen på søsknene deles på to og dere får 50% rabatt på den ene delen.

Rubic har ikke rabattfunksjon i påmeldingen enda, så ved første påmelding betaler dere full pris, så refunderer vi rabatten.


0 Kommentar

Stoppen SK ansetter Kjetil Bergh

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Nov 2020

Kjetil Bergh har signert for Stoppen SK og blir hovedtrener på Akademiet. Han vil delta i oppbygging av akademiet, både strukturelt, og med det sportslige innholdet.

Han vil være trener på St.Hallvard vgs toppidrett fotball på fredager, delta på FFO en dag i uka, og være ansvarlig på Jentecampen/fotballskolen for jenter i juni.

Vi er veldig fornøyde med å få på plass Kjetil. Han har de egenskapene vi er ute etter. Strukturert, kunnskapsrik, pedagog, og med lang erfaring som spillerutvikler. Kjetil jobbet sammen med Lars Granaas i Mjøndalen og var med på å utvikle akademiet der.

Kjetil har allerede hatt et engasjement i Stoppen, gjennom å være satellittansvarlig for oss. Han kjenner klubben og vi kjenner han. Dette er gull for akademiet vårt.

Bergh blir heltidsansatt i klubben, men kommer også til å ha en liten jobb som trener i Drammen vgs toppidrett bandy.

Kjetil er faktisk tidligere landslagsspiller i bandy, så det blir en pen fordeling av landskamper mellom hovedtrenerne på akademiet.


0 Kommentar

Lars Granaas blir leder av Akademiet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Nov 2020

Utviklingsleder i Stoppen Sk er det naturlige valget når Stoppen SK skal ha på plass en leder av det nye prosjektet til klubben, Stoppen SK Akademiet.

Tidligere toppspiller, Lars, er for tiden i gang med UEFA A-lisensen sin. Hans erfaring og kompetanse er viktig for at kvalitetssikre jobben som blir gjort på Akademiet. Lars er også trener i Mjøndalen G15 og tidligere jobbet som utviklingsleder i samme klubb.

I tillegg til å være leder går Lars også inn som hovedtrener på ett av akademilagene.

Lars gleder seg veldig til å ta fatt på oppgaven. Vi tok en prat med Lars om akademiet.

Intervjuet kan dere se her.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline