Stoppenbladet digitalt

Postet av Stoppen Sportsklubb den 28. Des 2020

Her har dere Stoppenbladet digitalt. Bladet er nå levert ut til nesten 2000 husstander i Nedre Lier. Vi har noen ekstra igjen på klubbhuset, hvis du ønsker papirformen av bladet. Bare kom innom klubbhuset etter nyttår for å få en kopi.

Stoppenbladet 20200 Kommentar

Her er alle lukene i desember

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Des 2020

Luke 1 - Velkommen til Stoppens julekalender i 2020

Luke 2 - Liungen cup 2021 endres

Luke 3 - Stoppen-Podden sesong 1

Luke 4 - Avtale med Mjøndalen er på plass

Luke 5 - Vegard Teigen Strandslett blir hovedtrener a-lag damer

Luke 6 - Påmeldingen til FFO våren 2021 er åpen

Luke 7 - Ung trenerprofil: Martin Ek Åsheim

Luke 8 - Fotballskoler i 2021

Luke 9 - Stoppen SK inngår samarbeide med SupporterKraft

Luke 10 - Stoppen SK + LEARN = Gull

Luke 11 - Vil du bli ung trener?

Luke 12- Valgfag toppidrett fotball på St.Hallvard vgs

Luke 13 - Nytt konsept på klubbhuset

Luke 14 - Stoppen SK med keeperskoler

Luke 15 - Stoppen SK Akademiet snart i gang

Luke 16 - I Stoppen SK skal alle være trygge

Luke 17 - Stoppen SK får egen caps

Luke 18 - Frivilligheten i Stoppen SK

Luke 19 - Stoppenbladet er ferdig trykket

Luke 20 - Elise blir en del av Trenerløftet 2021

Luke 21 - Daglig leder om korona-året 2020

Luke 22 - Når fotball ikke betyr noe

Luke 23 - Samarbeidsavtale med ØHIL er signert

Luke 24 - Stoppern ønsker god jul


0 Kommentar

Luke 24 - Stoppern ønsker god jul

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Des 2020

På vegne av Stoppen SK ønsker Stoppern dere en riktig god jul.

Ta godt vare på hverandre!


0 Kommentar

Luke 23 - Samarbeidsavtale med ØHIL er signert

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Des 2020

Stoppen SK og ØHIL har inngått en samarbeidsavtale om hospitering til toppklubben.

ØHIL ligger i toppen av 1.divisjon kvinner, med ambisjoner om opprykk allerede neste år. 

I dag er allerede de tidligere Stoppen-spillerne Anja Avdal, Stine Lie og Marthe Hellumsand i klubben. Anja er storskårer på a-laget. Stine og Marthe er for øyeblikket en del av rekruttstallen og gjør det veldig bra der.

Avtalen med ØHIL sikrer oss at de spillerne som er langst fremme i Stoppen vil få en mulighet til å jevnlig teste ut nivået i toppfotballen og skaffe seg gode referanserammer.

At vi ønsket en avtale med ØHIL er ikke tilfeldig. Reiseveien på rundt 30 min er ikke avskrekkende lang, og vi kjenner godt trenere og ledere i klubben. Blant annet er tidligere Stoppen-trener Kjøv Eidhammer hovedtrener for a-lag damer. Håvard Hauge Haakonsen er også en del av trenerapparatet der inne. Jentene vil bli godt tatt vare på.

Hva betyr så dette for jentefotballen i Stoppen?

Klubben har nå lagt opp et løp med ekstratilbud til jenter med ambisjoner og ønske om å bli gode fotballspillere. Vi har FFO fra de er 6-12 år. Akademiet fra de er 12 til 17 år. St.Hallvard vgs toppidrett fotball fra 17-19 år. I tillegg nå muligheten til å hospitere i toppklubb. 

Forutsetningene er der. Vi har mange gode spillere i klubben. Hiv dere på jenter. Jo flere som benytter seg av tilbudene vi har, jo morsommere og bedre blir det!


0 Kommentar

Luke 22 - Når fotball ikke betyr noe

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Des 2020

Det er bittelille julaften. 

Denne opprinnelige teksten til denne juleluka skrev jeg egentlig onsdag 2.desember. Tittelen var "Når brikkene faller på plass". I november hadde vi klatret i motbakke. Vi fikk ikke landet noe av det vi jobbet med. Det meste hang i luften.  Så løsnet det for oss. Vi fikk på plass de siste trenerne, spesielt viktig med a-lag dametreneren, store sponsoravtaler ble signert og vi landet en viktig avtale med Mjøndalen. 

Alt dette ble ubetydelig da vi fredag 4.desember mottok budskapet om at Marie Myrset Skinnemoen hadde omkommet i en tragisk bilulykke dagen i forkant, og to dager etter fikk vi beskjed om at også Lukas Borge Johansen omkom i samme ulykke. Begge tidligere Stoppenmedlemmer. Lukas var med som spiller. Marie som spiller, dommer og trener i klubben. 

Ulykken har rystet et helt lokalsamfunn og Stoppen som klubb. Det er mange av oss som har hatt et forhold til de to ungdommene eller deres familie. Foreldre og søsken. Flotte mennesker som jeg har lært å kjenne gjennom min tid i Stoppen har mistet to av sine kjære. Det gjør vondt.  

Man skulle så veldig gjerne ha uttrykt hvor stor omsorg og omtanke man har for de etterlatte, men ord blir fattige.

Fotball betyr ingenting når slikt skjer, men jeg håper at støtten og varmen fra fotballfamilien gjør det.

Ta vare på hverandre. Det trengs.


Vennlig hilsen

Kristian Bye-Andersen

Sportslig leder Stoppen Sk0 Kommentar

Luke 21 - Daglig leder om korona-året 2020

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Des 2020

Dagens luke er tatt fra årets utgave av Stoppenbladet. Les hva vår daglige leder skriver om året som har gått:

Vi startet et nytt år med friskt mot – nytt år nye muligheter, men det lå et virus og vaket i horisonten som de kalte Covid-19.  Fra å være i oppkjøringen til en ny fotballsesong og et rekordantall påmeldte barn til FFO fra mars var det som å møte veggen over natten da nedstengningen kom 12. mars.  Vi rakk og få gjennomført 3 av 4 vintercup helger før nedstengningen.  


En utfordrende tid kom med usikkerhet og mange valg som måtte tas for å kunne overleve som klubb. Administrasjonen og styret jobbet på høytrykk for å finne løsninger som kunne ta vare på medlemmene våre, sikre god informasjon og sikre klubben økonomisk. Det å skulle se inn i glasskula og lage en ny plan for resten av året i den situasjonen var en utfordrende øvelse.  


Permittering av ansatte var ikke til å unngå, men vi beholdt nesten alle i en liten % jobb for å følge situasjonen og kunne planlegge kjapt opp mot en eventuell åpning igjen. I tillegg ble det satt inn ressurser for å holde kontakten med trenere, lagledere og spillere for å redusere frafallet og sikre informasjonsflyten. Optimismen rådet og vi hadde tro på at dette ikke kom til å bli langvarig. Vi flyttet alle aktiviteter som skulle vært gjennomført før sommeren til høsten og utarbeidet en plan for en tilnærmet normal aktivitet fra august. 


Det var en gledens dag 20. april da kommunen åpnet idrettsanleggene i kommunen igjen, slik at barn og unge kunne starte opp med organiserte treninger i begrensede former med de smittevernreglene som ble lagt til grunne fra NFF og FHI. Samme uke står gleden i taket enda en gang, FFO får klarsignal fra kommunen om at oppstart kan skje fra 27. april. Her også under strenge smittevernregler og vi ser oss nødt til å kun åpne for elever fra Høvik skole for å kunne holde oss innafor regelverket. 11. mai kunne barna fra alle de andre skolene også slippes løs på FFO.  


Lenge gikk alle lagene våre og håpet på at det skulle komme en vårsesong for seriespill og nærkontaktstreninger, men dessverre så skjedde aldri det.  


Sommeren kom med ytterligere lettelser av restriksjoner og det ble gjort klart at breddeidretten for barn og unge kunne åpnes for fult igjen fra 1. august. Det betydde full kontaktstrening og at det ble seriespill i høstsesongen. Det ble aldri noen åpning i seriespillet for de over 20 år i hel 2020 – dessverre. 


Etter en sommerferie utenom normalen, ja i dette året har vel alt vært utenom normalen, kom august og klubben gjorde seg klar til å ta fatt på en meget travel høst. Fotballskoler, seriestart og cuper skulle gjennomføres med alle de restriksjoner og begrensninger som gjaldt for det gjeldende tidspunktet. Når seriespillet startet opp 17. august var det så utrolig morsom å se alle barna og ungdommen som struttet av energi og forventninger til årets første fotballkamp 6 måneder etter skjemaet. 

Fotballskoler, cuper og andre arrangement og aktiviteter klubben har klart og gjennomførte dette året under strenge smittevernregler kan du lese mere om inne i dette bladet.  

Det er nok av klubber der ute som har stort frafall av utøvere, manglende frivillighet og økonomiske utfordringer. Administrasjonen og styret i Stoppen Sportsklubb har kjent på disse problemstillingen underveis i denne perioden som alle andre, men i en mye mindre grad enn forventet. 

Når jeg oppsummerer året i sin helhet for klubb vår blir jeg utrolig nok, varm om hjertet! 

Dette er takket være alle spillere, trenere, lagledere, øvrige støtteapparat og foreldre som har støttet 100% opp om klubben! En gjeng fantastiske mennesker som har bidratt slik at alle barna og ungdommene våre har kunnet utøve mest mulig aktivitet, overholdt smittevernregler på kamper og treninger, stilt opp på dugnad på Liungen cup og holdt motet oppe. Tusen takk til dere alle! 

Nei, vi vil ikke glemme 2020 for fellesskapet. Denne klubben står sterkere enn noen gang tross dette viruset som inntok vår hverdag i mars. 

Administrasjonen og styret har lagt en plan for 2021 som inneholder mere aktivitet enn noen gang og vi gleder oss enormt til å ta fatt på disse aktivitetene. Sjekk ut nettsidene våre eller oversikten «Dette skjer i 2021» i Stoppenbladet. 

Igjen tusen takk til dere alle som har bidratt til at 2020 ble mye bedre enn forventet! 


Trine Pettersen 

Daglig leder, Stoppen SK 


0 Kommentar

Luke 20 - Elise blir en del av Trenerløftet 2021

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Des 2020

Elise Oldebråten Fredriksen er et treneremne vi har stor tro på. Hun har hatt ulike trenerroller for oss i flere sesonger alt. I år har 18-åringen vært trener på J07 og FFO. I 2021 blir hun trener på J17 og J07, samt fortsetter på FFO fredager.  I vinter tok hun NFF Grassrottrener del 3, og imponerte der. 

 NFF Buskerud starter i 2021 et utviklingsprogram for kvinnelige trenere i kretsen. Målet er å beholde flere kvinner i fotballen lenger. Dette kaller de for Trenerløftet 2021. Vi er veldig glade for at Elise vi være en av de 12 kvinnelige trenerne som skal være med på dette.

Utviklingsprogrammet består av 4 samlinger. I tilllegg vil alle deltagerne få 1-til-1 oppfølging av veileder på to treninger med eget lag i klubb. Både på samlingene og på oppfølging i klubb bli det høyt kvalifiserte veiledere som vil bidra.

Dette er et veldig bra tiltak fra kretsens side. Vi ønsker Elise lykke til med kurs og treneroppgavene i 2021. 0 Kommentar

Luke 19 - Stoppenbladet er ferdig trykket

Postet av Stoppen Sportsklubb den 19. Des 2020

Stoppenbladet 2020 er endelig ferdig. Tradisjonen tro vil de ansatte leke postmenn og kvinne, og dele ut Stoppenbladet til 2000 husstander i Nedre Lier. Forhåpentligvis klarer vi det før julaften.

Koronaåret har gjort at vi ikke har fått tatt lagbilder for alle lagene. Vi har derfor brukt fjorårets lagbilder, men bladet er fullpakket med stoff fra alt vi har gjort dette året. Med tanke på at det har vært mange begrensninger, så har vi fått gjennomført veldig mye aktivitet.

Sjekk ut postkassa di de nærmeste dagene!0 Kommentar

Luke 18 - Frivilligheten i Stoppen SK

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Des 2020

I Stoppen SK har vi mange frivillige som har valgt å ta på seg ulike oppgaver og verv rundt barnas aktivitet. Som vi alltid sier; Engasjerte foreldre gir engasjerte barn. Lagleder, dugnadsansvarlige, materialforvaltere, sosialgrupper, foreldrekontakter, økonomiansvarlige, sponsorkontrakter. Dette er noen av oppgavene vi anbefaler for at en gruppe skal fungere. I barnefotballen er det laglederen som tar seg av koordineringsarbeidet, mens i ungdomsfotballen er oppgavene delt på mange. Uten dere som frivillig har tatt på dere disse oppgavene ville ikke Stoppen SK ha klart å gi tilbud til så mange barn og unge. 

Takk til dere alle sammen. Du gjør en ekstremt viktig jobb som spillerne og klubben setter stor pris på. 

Monica Loftsgård er lagleder for Stoppen SK gutter 2012. Hun er lagleder i et lag med 35 gutter og 8 trenere. 

Hva er dine oppgaver som lagleder hos 2012 gutter? 

Jeg har ansvaret for den administrative delen av laget. Bidrar også til at treningene oppleves som et trygt og morsomt sted å være for barna. Barna har også et veldig flott trenerteam rundt seg, så min jobb blir liten i forhold til hva trenerne gjør. 

Ofte er det tilfeldigheter som avgjør hva slags rolle enkelte foresatte tar på seg. 

Det var mange som ønsket å bidra rundt laget i første klasse. – Siden jeg ikke akkurat er så flink i fotball, så falt det seg naturlig at jeg tok meg av den administrative biten. 

Monica har et brennende engasjement for at spillerne skal trives. 

-Å være lagleder innenfor et lag gir meg også muligheter til å bli kjent med barna. – For meg er det viktig å vise at idrett er gøy, og et trygt sted å være. Ved å engasjere meg blir jeg også kjent med de andre barna og foreldrene deres, noe som både skaper et godt fellesskap og trygghet. Jeg vil absolutt anbefale andre foreldre til å engasjere seg rundt barnet sitt, kommenterer Monica før hun haster videre mot jul. 

Monica er en av svært mange frivillige i Stoppen SK som har valgt å engasjere seg i idrett og lokalmiljøet til barna. Klubben har som mål å legge til rette for at alle foresatte som ønsker det skal gis muligheter for å være med. 

Stoppen SK takker deg for den meget viktige jobben du gjør med å skape trygge møteplasser for barna gjennom idretten. 


0 Kommentar

Luke 17 - Stoppen SK får egen caps

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Des 2020

Stoppen SK har fått lagd sin egen sorte, baseballcaps. 

Den kan kjøpes ved å betale 200 kr på vipps 10252. Skriv Stoppencaps,navn og telefonnr.

Alle trenere i klubben vil få en cap gratis.

Foran på capsen er det Stoppen-logoen som Lars har på seg på bildet. Bak står det Liers stolthet.

Capsen er produsert av Profildesign Norge, med tidligere Strømsgodset-spiller Espen Falck i spissen.

Fra før av har vi egen Stoppen-lue og Stoppen-paraply. De koster hhv 100 kr og 200 kr. De kan også kjøpes via vipps. Skriv hva du skal ha og navn og telefonnr.

Lua og paraplyen kan være glimrende julegavetips. Capsen kommer først til oss rett etter nyttår, så den får dere dessverre ikke under juletreet i år. 


0 Kommentar

Luke 16 - I Stoppen SK skal alle være trygge

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Des 2020

I Stoppen SK skal alle barn oppleve trygge voksne. Barna skal få møte voksne som er bevisste på rollen sin, de skal få møte voksne de er trygge på at vil hjelpe dem hvis de har behov for det.

I samfunnet vårt er det dessverre slik at noen barn ikke har det helt greit til enhver tid. Noen barn opplever omsorgssvikt av ulik slag. For disse barna er det å ha en fritidsaktivitet kanskje den eneste arenaen de opplever anerkjennelse og livsmestring. Det kan være avgjørende å ha en trener som ser den enkelte og gir dem troa. Alle mennesker har behov for å bli sett og bli verdsatt for og formes videre som menneske.

Stoppen SK har i lengre tid hatt et tett samarbeid med Redd barna. Alle draktene våre har logoen på ryggen. Dette forplikter oss til å sette barnet i fokus. Klubben skal sikre at det er voksne, trygge mennesker som møter barna uke etter uke gjennom året.

I Stoppen SK krever vi: 

  • Politiattest fra alle trenere og voksne som har et tillitsforhold til barn. Ingen uten politiattest får tilgang til treningsfeltet.
  • Alle trenere og ressurspersoner skal ha lest og forstått holdningskontrakten til klubben
  • Alle trenere og ressurspersoner skal ha lest beredskapsplanen til klubben
  • Alle trenere og ressurspersoner skal ha lest og forstått de etiske retningslinjene i klubben, og forstått konsekvensen av å bryte dem.

I disse dager sender vi ut en mail med informasjon om alle disse punktene. Alle må svare på spørsmålene og gi tilbakemelding. Vi håper du gir deg selv noen minutter til å svare på denne slik at alle barna og ungdommen blir tatt på alvor i Stoppen SK.

Gjennom 2021 vil det bli ulike kurs som handler om Trygg på trening, beredskapsplanen og etiske retningslinjer. Dette er noe vi ønsker at alle trenere og ressurspersoner skal være med på. Det bidrar til at alle voksne blir mer bevisst, klubben blir mer bevisst, og ikke minst alle barn og unge i klubben blir tatt på alvor og får opplevd trygghet i Stoppen. 


0 Kommentar

Luke 15 - Stoppen SK Akademiet snart i gang

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Des 2020

Det er midt i julestria og aktivitetsnivået i Stoppen SK lokalene er fortsatt høyt. De siste forberedelsene til oppstart av Akademiet er i full gang.

Dette er et prosjekt som vi forventer tar tid å etablere. I utgangspunktet ga vi oss ett til to år før vi er der vi skal deltagermessig. Med nesten 40 påmeldte har vi tatt et stort jafs allerede før oppstart. Det er vi meget fornøyd med, men vi har flere ledige plasser!

Akademiet er også åpent for spillere som ikke tilhører Stoppen SK. Vi mener akademiet bidrar til at spillere kan bli i egne klubber lengre, da de vil få et tilbud her på høyde med toppklubb.

Mye begynner å komme på plass. Vi anbefaler at dere som har tenkt å melde dere på, gjør det så fort som mulig. Det vil gjøre planleggingen vår lettere.


Trenere:

Lars Granaas blir Akademileder og hovedtrener. Kjetil Bergh er også hovedtrener. Vegard Teigen Strandslett og Martin Ek Åsheim går inn som assistenttrenere.

Utstyr:

Nye baller, vester og kjegler er på plass.

VEO-kamera er bestilt slik at vi får filmet alle kampene. 

XPS analyseverktøy som vi får tilgang på gjennom samarbeidet med Mjøndalen.

Klærne har kommet til Torshov og skal nå trykkes. 

Akademi-capsene forventes å komme rett før eller rett eller jul.

Kamparena:

Robin Robinson vil hjelpe oss med å finne cuper og riktig kampmotstandere. Robin har reist rundt med NSA i hele Europa og spilt turneringer mot europeiske toppakademier. Nettverket hans er enormt.

Fysioterapeut:

Marius Holst Meinseth går inn i støtteapparatet til Akademiet som fysioterapeut. Marius er meget dyktig og har blant annet vært med som fysioen til Olaf Tufte i OL.
Dette vil Marius hjelpe til med på Akademiet:
Fysio er tilgjengelig en dag i uka.
Spillerne vil bli behandlet på Stoppen hvis mulig. Må det mer behandling til, så kan fysio sette opp time hos seg i løpet av kort tid om ønskelig.- Spillerne betaler selv for timer utover det som skjer på Lier stadion.
Fysio hjelper til med å sette opp styrkeprogram til morgenøkter, og til egentreningsprogram i ferier.
Fysio hjelper til med å se på periodisering og belastningsstyring


Priser og hva som ligger i tilbudet ellers finner dere i påmeldingslinken og rettningslinjene til Akademiet. 

For å melde på går man inn på påmeldingslinken og betaler for den første måneden. 

Påmeldinglink

Retningslinjer

Følg med på videre nyheter på facebooksiden til Akademiet.0 Kommentar

Luke 14 - Stoppen SK med keeperskoler

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Des 2020

Stoppen SK har planer om å arrangere to keeperskoler i 2021. Første keeperskole vil være fra 1. til 3.mars.

Keeperskolene er åpne for keepere fra Stoppen SK og andre klubber.

Ansvarlig for keeperskolene er Martin Ek Åsheim.

Den første skolen vil være for spillere født i 2002-2010 og det er i utgangspunktet plass til 20 deltagere.

Keepere som deltar på akademiet vil få denne fotballskolen gratis.

Martin vil også være ansvarlig for oppfølging og trening av keeperne på akademiet.

Påmeldingslink og info her:

https://app.rubic.no/Public/Events/13540 Kommentar

Luke 13 - Nytt konsept på klubbhuset

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Des 2020

Mange barn og unge savner ulike arenaer der de kan treffe andre barn og ungdommer. Barn og unge ønsker arenaer der de kan møtes, henge og ha det gøy. Det er viktig at alle aktører innafor et samfunn tenker ut hvordan dette kan løses. Ensomhet og utenforskap er dessverre noe som flere opplever.

Stoppen SK ønsker å starte opp et slikt tilbud. Vi har klubbhuset vårt på Lier stadion som ofte står tomt på kveldstid. Her skal det være muligheter for å fylle opp huset med glade barn og unge.

Sparebankstiftelsen støttet klubben med 50000 kroner i 2020 som skal gå til å starte opp et prosjekt som skal se på muligheter med å skape liv på klubbhuset.

Ideen til Liv på klubbhuset er at barn og unge skal få bruke klubbhuset på ettermiddagstid. Klubben kjøper inn Playstation, monitorer, høytalere og prosjektor. I tillegg vil det være muligheter for å spille brettspill for de som ønsker det. På klubbhuset skal det være mulighet for å kjøpe seg en brus og et pizzastykke, men det viktigste vi skal skape er vennskap.

På klubbhuset skal barn og unge, fordelt på ulike uker, møtes for å ha det gøy. Det skal også være et sted du kan bare komme innom for å være deg selv.

Barn og unge blir gjennomorgansiert i dagens samfunn. Ideen med Liv på klubbhuset skal være at barna selv organiserer seg selv, med trygge voksne som hjelpere.

Vi starter opp med «prøvekvelder» til våren. Det tar tid å bygge opp et konsept som fungerer tilfredsstillende. Vi vil derfor gi utvalgte årstrinn på Hegg, Gullaug og Høvik skole mulighet til å være rådgivere for oss.

Vi gleder oss til å sette i gang dette prosjektet. Inkludert er også målsetting om å danne ulike lag innenfor FIFA som kan danne grunnlag for å delta i NM i FIFA som sendes på Eurosport. Her behøver vi engasjert ungdom som kan hjelpe oss med å bygge opp et miljø for FIFA-gaming.


0 Kommentar

Luke 12- Valgfag toppidrett fotball på St.Hallvard vgs

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Des 2020

Stoppen SK har i tre år nå samarbeidet med St.Hallvard vgs om valgfaget toppidrett fotball for elever som velger studiespes eller idrettslinja.

Tilbudet gjelder for de som skal begynne på St.Hallvard til høsten. Også elever som allerede går på St.Hallvard kan velge dette som valgfag 2. eller 3. året.

Det blir gjennomført to økter i skoletiden. I år har dette vært tirsdager og fredager. Øktene legges de to første timene på dagen. Mange av våre spillere synes det er en fin måte å starte dagen på.

Man kommer inn på studie på poeng og ikke ferdigheter, men det kan være krevende for mange med to ekstra økter i uka så det anbefales at man er glad i å trene fotball.

Før koronaen kom var vi nære på å få istand en avtale med en skole i London om utveksling av studenter. Våre sisteårs elever skulle da få muligheten til å dra over til London og trene med akademiet på den skolen. Det er lagt på is for øyeblikket, men vi satser på å ha det klart når verden åpner opp igjen. Det samme gjelder kamper mot andre fotballinjer.

Høres dette interessant ut? I så fall kan du se hvordan du søker om dette i linken under:

https://st-hallvard.vgs.no/utdanningstilbud/studiespesialisering-toppidrett-handball-fotball/


0 Kommentar

Luke 11 - Vil du bli ung trener?

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Des 2020

Siden 2015 har Stoppen SK drevet Ung trener-prosjektet vårt, hvor vi utdanner unge trenere og lar de få mulighet til å bli med i et trenerteam i Stoppen enten i ungdomsfotballen eller barnefotballen.

I 2015 skrev vi følgende om prosjektet: "Stoppen SK har hatt som mål å utdanne ungdommer til å bli trenere for lagene våre. Dette for å gi de verdifull ledererfaring, skape bånd mellom ulike aldersgrupper i klubben og forhåpentligvis inspirere de til å fortsette som trenere i klubben. "

I 2020 har vi virkelig fått betalt for å ha gitt unge mennesker muligheten til å være ledere over tid. 

Disse har i år vært trenere i klubben og deltatt på ung trener prosjektet vårt de siste fem årene:

Martin Ek Åsheim: Junior herrer, G16, A-lag damer og J17.

Kristian Borge: Junior herrer

Niklas Kvistad-Hollund: G16

Magnus Øverby: G16

Kristoffer Knigge: G2006

Elise Oldebråten Fredriksen: J2007, FFO

Marte Myrset Skinnemoen: FFO

Cecelia Fredriksen Melstveit: J2008

Thomas Bakken: G2007, J2006

Alan Markeng: G2007

Kaja Westerlund: J2006

Mali Karlsen: J2009, Sone for jenter

Hedda Holst: 2012 Gullaug

Martine Bjørmark: 2012 Gullaug

Sondre Skandsen: D-laget

I tillegg jobber nå Espen Gustavsen i Skeid. 


Som ung trener i Stoppen vil du få en liten økonomisk godtgjøring for å være trener, pluss at du vil få mulighet til å delta på NFF grassrottrenerkurs. Dette er første steg på trenerutdanningen. Hvert kurs koster rundt 800 kr. Dette dekker klubben for deg. Trenere med grassrottrenerkurset vil også få bedre betalt som instruktør på fotballskolene våre.

Sportslig leder i klubben, Kristian Bye-Andersen, er også trenerveileder for NFF Buskerud. Derfor har nye, unge trenere mulighet til å være med på kursene som holdes på Lier stadion. 

Kan dette være noe for deg?

I så fall tar du kontakt med Morten Hansen på e-post Morten@Stoppensk.no.


0 Kommentar

Luke 10 - Stoppen SK + LEARN = Gull

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Des 2020

Geir Cato Grøn Kristiansen og LEARN går inn som sponsor i Stoppen SK.

Via LEARN får Stoppen SK nå tilgang på minibuss til å hente spillere som skal være med på klubbens FFO, og vi får sponset to førerkort til minibuss.

Allerede i neste uke håper vi at Vegard Teigen Strandslett og Lars Granaas er i gang med lappen.

Frem til nå har klubben brukt to taxiselskaper til å frakte spillere fra ulike skoler til FFOen vår. Det har vært utfordrende for oss å være avhengig av ytre faktorer. Har taxien kommet eller ikke?

Med LEARN-avtalen så vil ikke det økonomiske endre seg for foreldrene, men med egen sjåfør fra Stoppen og egen minibuss til disposisjon, tror vi at spillerne og foreldre vil føle at det blir tryggere. Både i forhold til at det er et kjent fjes som henter spillerne og at man vet med sikkerhet at man blir hentet.

Ansatte på FFO vil også slippe bekymringer, telefoner og evn henting av spillere som ikke har blitt plukket opp.  Vi har derfor jobbet med å få på plass egen minibuss en stund nå og er veldig glad for å ha landet denne avtalen med LEARN.

Takk for julegaven Geir Cato!

Vi gleder oss til et spennende samarbeid med LEARN.  


0 Kommentar

Luke 9 - Stoppen SK inngår samarbeide med SupporterKraft

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Des 2020


Vi har den gleden av å informere om at 

Stoppen SK nå kan bli din strømleverandør!

BYTT – SPAR – STØTT

Konseptet funderer på samme måten som Grasrotandelen fra Norsk Tipping! Gratis for deg, men utrolig viktig for Stoppen SK.

Med en strømavtale fra Stoppen SK og SupporterKraft får du en konkurransedyktig, god og miljøvennlig strømavtale. Overskuddet deles 50/50 mellom klubb og SupporterKraft, slik kan du passivt bidra til et bedre aktivitetstilbud for barn og unge i Ytre Lier, samtidig som du sparer penger.

Det er enkelt å bytte!

Stoppen SK tilbyr to forskjellige strømavtaler, så du kan velge den som passer deg best. Ingen liten skrift eller skjulte vilkår, her er det du som bestemmer hva du vil ha.

 

 Les mer om de ulike avtalene her


BÆREKRAFT

SupporterKraft er signatar av FNs Klimapanel og jobber for å nå målene i Parisavtalen. Stoppen SK og alle våre kunder får dermed en miljøvennlig og klimakompensert bolig/bedrift ved å bruke oss som strømleverandør. Alle kunder mottar et fysisk oblat og et digitalt sertifikat som bevis på dette.

Kundekonsulenter vil på vegne av klubben kontakte alle innbyggere i Ytre Lier. for å informere ytterligere. Ta dem godt imot og hør på hva de har å si.

Betal strømregningen din med både hjertet og hodet du også.

Hvis alle gjør litt, utgjør det en stor forskjell!


0 Kommentar

Luke 8 - Fotballskoler i 2021

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Des 2020

Det blir mye aktivitet sommeren 2021. Stoppen SK legger opp til hele fem fotballskoler.

Det blir vår nyansatte trener, Kjetil Bergh, som vil ha ansvaret for jentecampen og fotballskolene for jenter. I 2021 vil disse skolene bli holdt i uke 25. 

I uke 25:

Fotballcamp for jenter

Fotballskole for jenter

I uke 31:

De to første dagene i Fotballskole ekstrauke

I uke 32:

TINE fotballskole

Fotballcamp for gutter

I uke 33:

De siste tre dagene i fotballskole ekstrauke.

I år starter skolen opp i uke 33. Derfor har vi delt opp fotballskole ekstrauke i to. Torsdag og fredag i uke 31 og mandag til onsdag i uke 33. Påmeldinglinker finner dere i linkene.


Spillere som er tilknyttet Akademiet, deltar på camper og fotballskoler gratis.


0 Kommentar

Luke 7 - Ung trenerprofil: Martin Ek Åsheim

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Des 2020

Navn: Martin Ek Åsheim

Alder: 21

Trenerkompetanse: Grasrottreneren// UEFA C

Trenererfaring: Stoppen G19 Viken// Stoppen G19// Stoppen J17// Stoppen G16// Stoppen A Damer

Hvor lenge har du jobbet i Stoppen?: 1 år (2020)

Hvilke oppgaver har du hatt i Stoppen i 2020: Trener diverse lag, trener FFO og potet

Beste minne fra årets sesong: 3-1 seier over Skjetten i G19 Viken// Ledelse på Marienlyst Stadion over Strømsgodset Rekrutt

Verste minne fra årets sesong: Covid- 19.

Hva er ambisjonene og tankene rundt neste år?: Personlig mål= UEFA B Licens// Mål for lag= Vinne G19 Interkrets


0 Kommentar

Luke 6 - Påmeldingen til FFO våren 2021 er åpen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Des 2020

FFO-året nærmer seg slutten. Selv med koronarestriksjoner og nedstengning i litt over en måned har vi hatt en eventyrlig pågang. Vi har nå spillere fra Høvik, Bragernes, Gullaug, Hegg, Egge og Øren skole hos oss. Tilsammen over 200 spillere.

I år har foreldrene og foresatte på FFO betydd veldig mye for oss. Deres optimisme, positivitet og velvilje var utrolig viktig for oss i de mørke og dystre dagene og ukene etter at vi måtte stenge ned FFO og klubben i mars. Tusen takk til dere!

FFO er viktig for klubben. Derfor bruker vi mye ressurser på å sørge for at spillerne blir sett, opplever mestring og får være med kompiser. Vi opplever FFO som et trygt og flott sted å være for barn og voksne som er glad i fotball. 

Lurer du på om FFO passer for ditt barn? Da kan du komme på en prøvetrening. Ta kontakt på e-post ffo@stoppensk.no.

Vårens FFO åpner 18.januar og varer til 18.juni.

Fra 6.januar til 15.januar har vi aktivitetsdager for 2011-2014. Dette som et alternativ til SFO. Vi kjører dagene det er 10 påmeldte eller mer. Det vil ikke bli lagt opp til fotballøkter disse dagene, men ulike aktiviteter ute eller inne i Lierhallen.  Det koster 250 kr pr dag å være med. 

Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/1e79596878b2320cac26dd792a6c51c9

Generell info:

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2008: Tirsdag, torsdag og fredag

2009: Tirsdag, torsdag og fredag

2010: Tirsdag, torsdag og fredag

2011: Mandager, onsdager og fredager

2012: Mandager, onsdager og fredager

2013: Mandager, onsdager og fredager

2014: Mandager og onsdager

Det vil bli egen Jente-FFO på tirsdager(2010), onsdager (2013-2014) og torsdager (2011-2012). Jenter kan også melde seg på alle andre dager, men da blir det ikke egne jentegrupper.

Alle dager fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt.

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

Dere kan bestille Telenor Xtra-klær årlig. Det har blitt bedre kvalitet på tøyet, så Telenor tar 100 kr pr bestilling. Ønsker dere klær velger dere det som et valgfritt produkt. Link til bestilling vil så bli sendt til dere

Oppsigelsestiden er 1 måned regnet fra den 18. i påfølgende måned eller til innbetalt periode utløper.


0 Kommentar

Luke 5 - Vegard Teigen Strandslett blir hovedtrener a-lag damer

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Des 2020

Vegard Teigen Strandslett blir ansatt på heltid i Stoppen SK 2021. 

Han vil være hovedtrener for a-lag damer og J17, i tillegg til at han vil være på Akademiet og FFO.

Vegard har vært i klubben noen måneder nå, og vi er veldig fornøyd med jobben han har gjort.

Sammen med Martin Ek Åsheim vil han utgjøre en spennende trenerduo for vårt damelag i 3.divisjon.

Vegard har utdannet seg som fotballtrener i Elverum og jobbet tidligere i Akademiet til Elverum fotball, men er oppvokst i Lier. Onkel Torfinn er en av de største Liungen-spillerne gjennom tidene.

Vi ønsker Vegard lykke til og gleder oss til å følge Vegard i 2021!


0 Kommentar

Luke 4 - Avtale med Mjøndalen er på plass

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Des 2020

I går skrev Stoppen SK og Mjøndalen under på en samarbeidsavtale mellom klubbene.

Avtalen omhandler blant annet:

- Mjøndalen stiller med trener på satellitten til Stoppen.

- Egen avtale med spillere på Stoppen SK Akademiet som kan hospitere i Mjøndalen.

- Avtale hospitering for spillere i Stoppen SK til Mjøndalen.  

- Stoppen SK får tilgang på spillerutviklingsprogrammet XPS som en del toppklubber bruker

I tillegg vil trenere ha mulighet til å følge på nært hold hvordan Mjøndalen driver toppfotballen sin.

Dette er en avtale vi har jobbet med lenge nå, så det var godt å få det på plass. Den vil bety mye for de spillerne våre som er lengst fremme i klubb og på akademiet.


0 Kommentar

Luke 3 - Stoppen-Podden sesong 1

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Des 2020

Her er alle de 21 podcastene fra første sesong av Stoppen-Podden:

Episode 1: Drømme 11'ern med Morten, Lars og Kristian

Episode 2: Leif Tsolis

Episode 3: Vegard Hansen 

Episode 4: Håkon Wibe-Lund

Episode 5: Sondre Skandsen

Episode 6: Eivind Bisgaard Sundet

Episode 7: Erik Hagen

Episode 8: Willy Gimmestad

Episode 9: Andreas Andersen

Episode 10: Martin Rønning Ovenstad

Episode 11: Ellen Xylander

Episode 12: Lage Sofienlund

Episode 13: Harald Johannessen

Episode 14: Thomas Sørum

Episode 15: Kenneth Karlsen

Episode 16: Marcus Walfridson

Episode 17: Lasse Jørn Fredriksen

Episode 18: Thomas Røed

Episode 19: Jan Frode Nornes

Episode 20: Frode Birkeland

Episode 21: Mounir Hamoud


Episodene ligger også på Itunes og Spotify. Søk opp Stoppen-Podden. Vi har en facebookside som heter Stoppen-Podden hvor alle linker også ligger. Følg oss der og få opp de nye podcastene fra sesong 2.

Hva er vel bedre enn å høre på litt fotball-podcast når man vasker huset eller handre julegaver i førjulstiden?


0 Kommentar

Luke 2 - Liungen cup 2021 endres

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Des 2020

Noen endringer måtte gjøres i 2020 for at vi skulle kunne gjennomføre Liungen cup med de koronarestriksjonene som var. Blant annet måtte vi dele opp barnefotballen i to helger. Det viste seg å være veldig vellykket, og tilbakemeldingene vi fikk var at tilskuerne fikk en bedre opplevelse når det var færre lag tilstede. Det ble også lettere å arrangere cupen.

Det har gjort at vi i 2021 deler opp barnefotballen i to arrangementer og kjører ungdomscupen i september.

Liungen cup 3'er og 5'er 29.-30.mai (6-9 år) 

Lørdag 29.mai spiller J2015, G2015, J2014, J2012, G2012

Søndag 30.mai spiller G2014, J2013 og G2013 

Liungen cup 7'er og 9'er 5.-6.juni (10-12 år)  

Lørdag 5.juni spiller J2011, G2011 og J2009

Søndag spiller J2010, G2010 og G2009

Liungen cup 9'er og 11'er 18.-19.sept (13-15 år) 

Da har dere datoen for når lagene spiller. Hold av i kalenderen, slik at dere er klare til å spille og jobbe dugnad!

Vi har en egen Liungen cup-side på facebook som er fin å følge. Der ligger det mange fine bilder fra cupene våre. 


0 Kommentar

Luke 1 - Velkommen til Stoppens julekalender i 2020

Postet av Stoppen Sportsklubb den 1. Des 2020

Annerledesåret 2020 er i dag inne i sin siste måned. Konronaviruset har lagt en klam hånd over hele fotballsesongen. Våre seniorlag har ikke fått spilt en eneste kamp. Barne- og ungdomsfotballen ble lagt ned hele våren. Vintercupen for g/J 08-09 ble avlyst. Liungen Cup flyttet og delt opp. FFO lå nede en måned. Ansatte har vært permitterte. Likevel har det skjedd mye positivt i år, og planene for 2021 er optimistiske og spennende. Vaksiner mot koronaen er på vei, og vi satser på et strålende 2021. I år vil julekalenderen inneholde luker som forteller om neste års tanker, samtidig som vi vil se litt på året som har gått.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline