G00 videre til 2.runde i NM

Postet av Kristian Bye-Andersen den 26. Apr 2016

Skarphedin var motstander i første runde i NM. Gutta kommer tidlig under 1-0, men de viser innsats og holdninger som får de opp i ledelsen 2-1 til pause. 2 omgang starter som første omgang slutter med enormt Stoppen press og 3-1 er ett faktum. Vi er nærmere 6-1 enn Skarphedin er redusering, men plutselig blåser dommeren i fløyta og gir gutta fra Bø en straffe. 4 minutter på overtid får de dessuten en utligning og vi er like langt.

Skarphedin ønsker straffer i ekstraomgangene... og vi blir med på det.

De 9 første straffene går i mål, men Skarphedin har igjen en skytter mot vår keeper. Gutten fra Bø som har scoret tre mål i kampen mot vår keeper. Rått parti, og vi er videre til neste runde. Nå håper vi på Odd på Stoppen i neste runde.

I dag er vi stort sett tre i press når Skarphedin har ballen og alle jobber for laget.
Nå har vi lykkes bra i NM og kan konsentrere oss litt mer om seriespill.