Vant 700 kroner på a-lagsseier

Postet av Kristian Bye-Andersen den 26. Apr 2016


Det er noen som har fått med se at gamlekara på a-laget har trent gjennom hele vinteren. Godt trente gæmlisser er dårlig nyheter for motstanderlagene i 5.div. En drammenser vant 700 kroner på at Stoppen slo Glassverket på mandag.

Trener Lislerud oppsummerer med sitt sedvanlige skråblikk kampen på følgende måte:

Gæmliss er i gang igjen.

Denne dagen har vi både gruet og gledet oss til! Er det trygt å delta en sesong til? Holder vi mål? Vil vi få det første dødsfallet på... Gæmliss-kamp? Blir vi gjort til latter? De andre lagene har jo spilt treningskamper i vinter, mens vi kun har sett fotball på TV. Dagens motstander Glassverket IF hadde spilt 10 kamper etter nyttår! Så mange har ikke vi spilt, vi har spilt mange færre. Ingen for å være helt presis.
Våre spillere er så gamle at de fleste kun har max 10-12 kamper i seg i løpet av sesongen, så vi har ikke råd til å bruke opp noen på kamper som ikke teller.

Så idag var altså årets aller første kamp for Gæmliss og det gikk overraskende nok ikke særlig bra. For Glassverket altså. De var nok muligens litt slitne etter alle kampene de har spilt i vinter, ihvertfall så ble de grundig slått av gamlehjemmet til Stoppen i kveld 🙈

I garderoben før kamp diskuterte vi om det var noe spesielt vi kunne gjøre for å gi oss en mulighet i kampen(for egentlig så tenker vi jo at vi ikke har sjans i det hele tatt). "-hva om vi sjokkerer de i starten med høyt press, det forventer de vel ikke av et så gammelt lag?", lød det fra en seig gammal krok som satt å sutta på svart kaffe og ei mokkabønne borti hjørnet.

Så sånn ble det...og det fungerte nokså bra!
Tenk deg sjæl da, hvor ekkelt er det ikke å bli jaget rundt av eldre menn med rart løpesett, hentesveis og spytt på haka!

Vi vant kampen 6-3 og skrev med det Gæmliss-historie ettersom vi aldri har vunnet en serieåpning før 😄

Special Mention
Gammal-gæmlissen vår var fast bestemt på å legge opp som seniorspiller etter forrige sesong. Han har imidlertid vært usikker på denne avgjørelsen helt til igår - kvelden før kvelden. Da kimte det i undertegnedes telefon og en halvtime seinere la jeg på den viktigste samtalen jeg har hatt som formann i denne 11. sesongen på verdens kuleste fotballag. Han spilte igår høyreback i 80 minutter helt til det smalt i den gamle leggmuskelen. Han kjefter og smeller som bare en gammal sær vriompeis kan og har den største vinnerskallen av alle gæmlisser.
David tar en sesong til



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.