Bronse i Holmen eliteturnering

Postet av Kristian Bye-Andersen den 10. Mai 2016

I helgen var G02 med på Holmen eliteturnering. Laget deltok i nivå 2. I alt sju lag deltok, hvor de fire beste gikk til henholdsvis finale og bronsefinale.

Laget har ikke spilt mange kamper sammen på 11'erbane og de første kampene par preg av at vi var for dårlig i begge bokser. På tross av stor dominans stod vi kun med 1 poeng etter 4 kamper. I løpt av disse kampene talte vi nesten 30 hundreprosent sjanser som vi brant. Da regner vi hundreprosent sjanser som alene med keeper og skudd innenfor 5 meteren, gjerne uten motstander rundt. 0-1 mot Sprint/Jeløy, 1-1 mot Asker, 2-3 mot Lørenskog og 1-2 mot Jardar var resultatene på de fire første kampene. Aldri opplevd maken til resultater ut fra sjanser og spill før. I en kamp kan det forekomme, men i fire? Da er det ikke tilfeldig lenger.

Løsningen viste seg å være enkel. I de neste kampene hadde gutta fått trent nok alene med keeper og skåringene kom. KFUM Oslo ble slått 4-0 og i den siste kampen i gruppespillet ble Holmen feid av banen. Gutta sluttet ikke før det stod 7-0. For å komme til bronsefinalen var vi avhengig av at Holmen ikke vant den siste kampen sin lørdag kveld. Det gjorde de ikke og på søndag spilte vi bronsefinale mot Jardar. Et Stoppen i flytsonen feide over Jardar og vant fortjent 3-1. Dermed ble det bronseplass på gutta.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.