Stoppen G16 ute av NM

Postet av Kristian Bye-Andersen den 22. Mai 2016

En meget spennende og fartsfylt 2. runde kamp på Stoppen 21.5. Dessverre endte det med et 1-2 tap for Stoppen G 16. Dermed er cupeventyret over for denne gang.

Etter å ha kvalifisert seg til NM og gått seirende ut av første runde, var det nå klart for 2 runde kamp hjemme på Stoppen. Vårt lag er et av tre lag fra Buskerud som hadde kommet så langt. De to øvrige er Godset TF og Mjøndalen. Vi møtte et meget godt lag fra Vestfold, Flint.

Stoppen kom godt i gang og tok ledelsen etter fem minutter. Aron Daly utnyttet en glipp i Flintforsvaret og headet ballen over keeperen. Flint kom seg til noen store sjanser uten at dette resulterte i mål, slik at det sto 1-0 til pause. Midtveis i annen omgang reduserte Flint til 1-1 fra et frispark. Det hele så ut til å gå til ekstraomganger, men så scoret Flint 2-1 målet rett før slutt.

Surt å få en slik baklengs helt på tampen av kampen, men slik er fotballen. Målet vårt var å komme lenger enn i fjor, og det klarte vi, sier trener Tore Syvertsen i en kommentar. Samtidig berømmer han alle gutta for flott innsats på dagens kamp.

Rammen rundt kampen var upåklagelig. Alle spillerne og dommerne fikk servert drikke og frukt før kampen. Spillerne marsjerte ut på banen med maskotter fra Stoppens yngre årskull med Tippeligahymnen ut av høytalerne. Foreldrene bidro med kakebakst og kiosksalg.

En stor takk til alle som bidro til dette ble et vellykket arrangement, så får vi heller satse på å komme til 3 runde neste år.