G03 vant Liungen Cup

Postet av Kristian Bye-Andersen den 1. Jun 2016

Trener Thomas Fredbo oppsummerte siste dag i cupen slik:

Da er også søndagens kamper unnagjort for Stars i Liungen cup.
Ros 1 stod på motsatt banehalvdel i 1/4 finalen. I motsetning til lørdag hvor ballen stoppet i gresset, gikk ballen mye raskere på våte baner søndag. Dette passet Stars spillerne bedre. Fokus var å holde ballen i laget og stenge rom sentralt i banen. Vi lykkes bra med det og gutta ga seg ikke før det stod 6-1.

I semi´n møtte vi Strømsgodset. Ut av det vi så på lørdagens kamper visste vi at vi møtte et meget godt ...lag. Gutta hadde trua før kamp. Nøkkel ord i denne kampen var å jobbe beinhardt og ikke gi dem tid og rom. Stenge rom sentralt i banen. I tillegg hadde vi sett oss ut et par spillere som burde nøytraliseres.
Dommern blåser i gang og tydelig at spillerne hadde bestemt seg for at her skulle Godset få merke tente Stoppen spillere. Vi ypper oss litt i starten og er frampå med noen farligheter. Godset er derimot farlige når de får spilt opp spissene sine rettvendt. De får også et mål på denne måten. Selv om vi blir liggende under gir ikke gutta opp vi utligner etter få minutter. Denne kampen hadde gutta bestemt seg for at de skulle vinne og de gir seg ikke før det står 6-1. Må berømme Martin for mange veldig viktige redninger!!

I finalen møtte vi Lier 44. Hovedfokus var å nullstille etter Semi´n.
Det kladdet litt i starten og vi spilte veldig trangt. Vi får etterhvert dratt ut spillet som gjør at vi får mer rom og plass. Vinner finalen 4-0.

Alle gutta har vist bra innsats, godt humør og en enorm spilleglede gjennom hele helgen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.