Knuste Godset Toppfotball

Postet av Kristian Bye-Andersen den 5. Jun 2016

Lagleder Tor Christensen har skrevet om kampen og ønsket å bruke følgende overskrift:

Femte strake for G16 i Interkrets kvallik

Redaksjonen valgte å kjøre en litt annen. Resten av teksten er det derimot Tor som har stått for. Stoppen SK gratulerer gutta med et fantastisk resultat.


Sist lørdag møtte G16-laget vårt Godset TF i en viktig kamp i Interkrets kvallik. Vi måtte vinne for å fortsatt være med i kampen om en plass i Interkretsserien. Kampen endte med en overbevisende 5-2 seier til Stoppen.

Vi møtte et spillende TF-lag som trillet ball og vendte spillet mye. Spillet foregikk for det meste på TF sin banehalvdel. Trenerteamet vårt hadde gjort hjemmeleksen sin og la opp til en kampplan med høyt press og vekt på kollektiv jobbing. Det viste seg å være en svært vellykket taktikk, som ga oss mange brudd og målsjanser, som til slutt resulterte i 5 mål. Målscorere var Mads Andresen (2), Kristian Simonsen (2) og Nicolay Scarlett.

Med denne seieren, som er den femte på rad, er vi fortsatt med i kampen om en plass i Interkretsserien. To tøffe kamper gjenstår, spesielt viktig blir bortekampen mot Kongsberg. Kongsberg og Stoppen kjemper om den siste kvalikkplassen. Det betyr at det blir en «6 poengskamp» mot Kongsberg. Det kommer med andre ord til å bli en uhyre spennende og avgjørende avslutning av vårsesongen for dette laget.

Sier som Pave Johannes Paul II «Av alle uviktige ting her i verden, er fotballen den viktigste» J

Tor Christensen

Lagleder


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.