Første seier i interkrets

Postet av Kristian Bye-Andersen den 1. Sep 2016

Stoppen Sk 2002 deltar i høst i interkretsserien. Interkretsserien består av de beste lagene i Buskerud, Telemark og Vestfold. Før onsdagens kamp mot Hønefoss hadde laget tre strake tap, blant annet ett 0-2 tap mot Strømsgodset. Godset er Buskeruds beste lag i årsklassen og i vårens interkretskvalik tapte vi 0-8. En sen Godset skåring fastsatte høstens kamp til 0-2, men Stoppen hadde vist en klar forbedring fra vårens kamp.

Gutta blir stadig bedre som lag. Samspillet sitter til tider veldig bra og gutta jobber sokkene av seg i hver kamp. Det skulle også Hønefoss få merke. Vi tapte 3-1 mot de i våres og det skulle revansjeres.

Det ble en spennende kamp. En del veldig bra spill i første omgang, uten at noen av lagene skåret. I starten av andre spilte vi veldig bra og det var ikke ufortjent da Aleksander Ivesdal sendte i vei en suser i høyre hjørne for keeper. Klasseskåring.

Etter det skrudde Hønefoss opp tempoet og vi ble litt stressa. Gutta la finspillet på hylla og jobbet desperat for å vinne kampen. Selv om det var nære på ett par-tre ganger holdt vi unna og vant 1-0.

Der Strømsgodset har vært en klar ener i årsklassen, har Hønefoss vært en like klar toer. Derfor smakte det ekstra godt å vinne denne kampen. Vi viser at vi absolutt er topp tre i fylket!





















Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.