Retningslinjer Stoppen SK Telenor Extra-FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 28. Nov 2017


Retningslinjer Stoppen Sk Telenor Extra-FFO

 

1.0 Formål

 

  • Skape et godt treningsmiljø med fokus på gode verdier og holdninger.
  • Skape idrettsglede
  • Utvikle deltakernes ferdigheter med ball.
  • Fokus på allsidighet og lystbetont aktivitet
  • Skape bånd på tvers av skole- og klubbtilhørighet

 

 

2.0 Beskrivelse av FFO

 

2.1 Alder:

 Gutter og jenter fra 2006-2012

2.2 Åpningstid:

Mandag – fredag kl. 13.00 - kl. 16.30 med effektiv treningsøkt kl. 14.30 – kl.16.00 for de yngste. De eldste trener fra 14.40-16.10.  

Vi følger skoleruta.

 

Tidspunkt

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

13.00-16.30

FFO 06-07

FFO 2010-2011, 2012


FFO 08-09

FFO 06-07

FFO 2010-2012

FFO 08-09

FFO 06-07

FFO 08-09

FFO 2010-2012

Jente-FFO 2010-2011

 

2.3 Trenere: 

Lars Granaas:

Utdannet pedagog. UEFA B-trener med lang fartstid i norsk toppfotball. Har tilsammen 31 u-landslagskamper for Norge. Spilt for bla Strømsgodset og Mjøndalen. Var utviklingsleder i Mjøndalen en periode. Jobber nå som utviklingsleder i Stoppen.


Armin Ghasemi:

Ansatt i 50 %-stilling i Stoppen og 50%-stilling i Strømsgodset. UEFA B-trener. Sin unge alder til tross er han en erfaren og meget dyktig trener.

 

Kristian Bye-Andersen:

Utdannet adjunkt med over 10 års erfaring i skolen. Tidligere jobbet som lærer ved Gullaug  og Hegg skole. Er nå sportslig leder i klubben, Spillererfaring fra tippeligaen og førstedivisjon. Har trent Liungens A-lag herrer, vært trenerkoordinator og spillerutvikler i klubben. Har også vært hovedansvarlig for fotballskolen til Spa/Bra, Liungen og Stoppen de siste 10 årene. UEFA B-utdannet trener

 

Morten Hansen:

Utdannet adjunkt og kroppsøvingspedagog med over 10 års erfaring i skolen. Ansatt ved Gullaug skole i 60 % stilling. Resten av tiden er han ansatt i Stoppen. Utdannet C-lisens trener.

 

 Håvard Sagmoen: Håvard er godt kjent blant barn og ungdom i Lier. Han jobber i Lier kommune, hvor han legger til rette for fritidsaktiviteter for barn og ungdom her. Håvard er aktivitetsleder i bl.a. Høvik fritid og driver åpen hall på Hegg, samt med Tranby ungdomskafe. Håvard er en fin type som er veldig dyktig med barn og er glad i fotball. Han har i mange år vært ildsjelen i Nybyen FK

 

Kristine Huseby Grue: Jobber som lærer på Hegg skole. Er assisterende trener på a-laget til Stoppen/ROS. Har vært trener for jentelag i Stoppen i en årrekke og spiller på Kvinner 7’er laget. Trener for Jente-FFO fredager.

 

2.4 Sportslig innhold og organisering 

 

Øktene er lagt opp etter sportsplanen til Stoppen SK. Denne ligger ute på hjemmesiden:

Sportsplan

 

2.5 Hospitering

Hvis spillere ønsker å delta på høyere aldersnivå, kan dette søkes om. Ved venteliste benyttes prioriteringsrekkefølgen i pkt. 3.3. Spilleren må minst ha en dag i eget kull.

 

3.0 Praktisk informasjon

 

3.1 Påmelding/betaling

 

For å melde seg på og betale FFO bruker man superinvite. Linken dit ligger på StoppenSK sin hjemmeside eller på facebook.siden til klubben.

 

 

Det er ingen oppsigelsestid på FFO. Dere betaler for den perioden dere ønsker å være med. Ønsker man å være med videre etter denne perioden betaler man for ny via linken over. Siden det ikke er oppsigelsestid, blir heller ikke pengene refundert hvis dere ønsker å slutte før perioden dere har betalt for er over.

 

Priser ligger i påmeldingslinken.


Inkludert i prisen er utstyr fra Telenor Extra; treningsdress, t-skjorte, shorts, sokker og bag. Telenor Extra er i ferd med å gjøre noen endringer her, så dette kan endre seg i løpet av 2019

 

FFO-deltakere  får 200 kroner rabatt på TINE Stoppen fotballskole som arrangeres i august. Rabatten gjelder for de som er påmeldt FFO i perioden da fotballskolen er.

 

 

3.3 Prioritering

Følgende prioriteringer gjelder dersom det er venteliste:

  • Medlemmer av Stoppen SK
  • Samarbeidsklubbene Drammen Strong og SpaBra
  • Andre klubber

 

3.4 Lokalisering 

Stoppen klubbhus benyttes som lokaler for FFO. Her kan deltagerne skifte før treningsøkten (gutter og jenter skifter separat).

 

Treningsøktene gjennomføres på Lier Stadion, kunstgressbane med undervarme. Ved sterk kulde eller mye snø går vi inn i Lierhallen.

 

3.5 Mat

 Deltagerne får et brødmåltid før trening, samt frukt før/etter trening. 

 

3.6 Transport

FFO har avtale med Drammen Taxi om transport fra skoler i nærmiljøet. Ved behov vil vi prøver å ordne transport også fra andre skoler. Det er Drammen Taxi som står ansvarlige for disse turene. 

 

Taxipriser pr tur pr deltaker. Det kan endre seg, men utgangspunktet er prisene under. Det vil bli gitt beskjed i god tid i forkant ved endringer.           

Gullaug og Hegg: ca 40 kr

Bragernes: ca 50 kr.

Egge: ca 80 kr.

 

 

3.7 Fravær

Ved fravær må det gis beskjed på forhånd. Fravær meldes til på epost ffo@stoppensk.no eller på telefon 41297954. Ved andre årsaker enn sykdom er det ønskelig med beskjed minst en dag i forveien. Ved sykdom må det gis beskjed om morgenen.  
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline