Retningslinjer Stoppen SK Telenor Extra-FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 28. Nov 2017


Retningslinjer Stoppen Sk Telenor Extra-FFO

 

1.0 Formål

 

  • Skape et godt treningsmiljø med fokus på gode verdier og holdninger.
  • Skape idrettsglede
  • Utvikle deltakernes ferdigheter med ball.
  • Fokus på allsidighet og lystbetont aktivitet
  • Skape bånd på tvers av skole- og klubbtilhørighet

 

 

2.0 Beskrivelse av FFO

 

2.1 Alder:

 Gutter og jenter fra 2006-2012

2.2 Åpningstid:

Mandag – fredag kl. 14.00 - kl. 16.30 med effektiv treningsøkt kl. 14.30 – kl.16.00.

Utvidet FFO åpner 13.00.  

Vi følger skoleruta.

 

Tidspunkt

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

13/14.00-16.00

FFO 06-07

FFO 2010-2011, 2012


FFO 08-09

FFO 06-07

FFO 2010-2012

FFO 08-09

FFO 06-07

FFO 08-09

FFO 2010-2012

Jente-FFO 2010-2011

 

2.3 Trenere:

Harald Johannessen: Tidligere kretsansvarlig i NFF Buskerud og trener i Strømsgodset. Jobber nå i en 100%-stilling i Stoppen som Utviklingsleder. Er mest kjent for å ha trent Martin Ødegaard, Iver Fossum, Gustav Wikheim og Bersan Celina da de var guttespillere. Alle disse er nå utenlandsproffer. Harald er regnet for å være en av de beste trenerne i Buskerud. UEFA A-utdannet.

 

Kristian Bye-Andersen:

Utdannet adjunkt med over 10 års erfaring i skolen. Tidligere jobbet som lærer ved Gullaug  og Hegg skole. Er nå sportslig leder i klubben, Spillererfaring fra tippeligaen og førstedivisjon. Har trent Liungens A-lag herrer, vært trenerkoordinator og spillerutvikler i klubben. Har også vært hovedansvarlig for fotballskolen til Spa/Bra, Liungen og Stoppen de siste 10 årene. UEFA B-utdannet trener

 

Morten Hansen:

Utdannet adjunkt og kroppsøvingspedagog med over 10 års erfaring i skolen. Ansatt ved Gullaug skole i 60 % stilling. Resten av tiden er han ansatt i Stoppen. Utdannet C-lisens trener.

 

Lars Granaas: Jobber til daglig som pedagogisk leder i barnehage. Har en fortid som spiller i Strømsgodset og Mjøndalen. Har også guttelandskamper for Norge. Meget dyktig trener. Har ansvaret for den eldste gruppa på onsdager. UEFA B-utdannet trener

 Håvard Sagmoen: Håvard er godt kjent blant barn og ungdom i Lier. Han jobber i Lier kommune, hvor han legger til rette for fritidsaktiviteter for barn og ungdom her. Håvard er aktivitetsleder i bl.a. Høvik fritid og driver åpen hall på Hegg, samt med Tranby ungdomskafe. Håvard er en fin type som er veldig dyktig med barn og er glad i fotball. Han har i mange år vært ildsjelen i Nybyen FK

 

Lars Erik Kortgaard: Som trenerveileder i kretsen har han utdannet de aller fleste grasrottrenerne vi har i klubben (og i andre klubber i Buskerud). Kunnskapsik og dyktig på felt. Har vært trener for bl.a. Mjøndalen, Hønefoss, Drøbak/Frogn og ROS. Trener nå juniorlaget til Stoppen. UEFA-B utdannet trener.

 

Kristine Huseby Grue: Jobber som lærer på Hegg skole. Er assisterende trener på a-laget til Stoppen/ROS. Har vært trener for jentelag i Stoppen i en årrekke og spiller på Kvinner 7’er laget. Trener for Jente-FFO fredager.

 

Suleyman Erkøk: Jobber daglig på FFO. Er mest kjent i fotballmiljøet som dommer, men har spilt fotball i SpaBra i mange år. Har som mål å begynne på lærerhøgskolen høsten 2018.

 

2.4 Sportslig innhold og organisering

 

Øktene er lagt opp etter sportsplanen til Stoppen SK. Denne ligger ute på hjemmesiden:

Sportsplan

 

2.5 Hospitering

Hvis spillere ønsker å delta på høyere aldersnivå, kan dette søkes om. Ved venteliste benyttes prioriteringsrekkefølgen i pkt. 3.3. Spilleren må minst ha en dag i eget kull.

 

3.0 Praktisk informasjon

 

3.1 Påmelding/betaling

 

For å melde seg på og betale FFO bruker man superinvite. Linken dit ligger på StoppenSK sin hjemmeside eller på facebook.siden til klubben.

 

 

Det er ingen oppsigelsestid på FFO. Dere betaler for den perioden dere ønsker å være med. Ønsker man å være med videre etter denne perioden betaler man for ny via linken over. Siden det ikke er oppsigelsestid, blir heller ikke pengene refundert hvis dere ønsker å slutte før perioden dere har betalt for er over.

 

Priser:

 

Måneder/antall dager

3 dager i mnd

2 dager i mnd

1 dag i mnd

5 måneder

1050 kr i mnd

850 kr i mnd

650 kr i mnd

4 måneder

1050 kr i mnd

850 kr i mnd

650 kr i mnd

3 månder

1150 kr i mnd

950 kr i mnd

750 kr i mnd

2 måneder

1150 kr i mnd

950 kr i mnd

750 kr i mnd

 

Utvidet FFO:

For utvidet FFO koster det 165 kr ekstra pr dag i måneden man trenger utvidet. Ved utvidet FFO kan spillerne komme før 14.00 og de får et brødmåltid. Dette tilbudet har vært veldig populært. Grunnet plassmangel kan vi ikke garantere plass på utvidet FFO, selv om man har fått plass på vanlig FFO.

 

Inkludert i prisen er utstyr fra Telenor Extra; treningsdress, t-skjorte, shorts, sokker og bag.

 

FFO-deltakere  får 200 kroner rabatt på TINE Stoppen fotballskole som arrangeres i august. Rabatten gjelder for de som er påmeldt FFO i perioden da fotballskolen er.

 

 

3.3 Prioritering

Følgende prioriteringer gjelder dersom det er venteliste:

  • Medlemmer av Stoppen SK
  • Samarbeidsklubbene Drammen Strong og SpaBra
  • Andre klubber

 

3.4 Lokalisering

Stoppen klubbhus benyttes som lokaler for FFO. Her kan deltagerne skifte før treningsøkten (gutter og jenter skifter separat).

 

Treningsøktene gjennomføres på Lier Stadion, kunstgressbane med undervarme. Ved sterk kulde eller mye snø går vi inn i Lierhallen.

 

3.5 Mat

 Deltagerne vil få frukt før/etter trening. Deltagere på Utvidet FFO får i tillegg et brødmåltid før økta.

 

3.6 Transport

FFO har avtale med Drammen Taxi om transport fra skoler i nærmiljøet. Ved behov vil vi prøver å ordne transport også fra andre skoler. Det er Drammen Taxi som står ansvarlige for disse turene. 

 

Taxipriser pr tur pr deltaker. Det kan endre seg, men utgangspunktet er prisene under. Det vil bli gitt beskjed i god tid i forkant ved endringer.           

Gullaug og Hegg: ca 40 kr

Bragernes: ca 50 kr.

Egge: ca 80 kr.

 

 

3.7 Fravær

Ved fravær må det gis beskjed på forhånd. Fravær meldes til på epost ffo@stoppensk.no eller på telefon 41297954. Ved andre årsaker enn sykdom er det ønskelig med beskjed minst en dag i forveien. Ved sykdom må det gis beskjed om morgenen.  
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline