Knuste Solberg i første NM-kamp

Postet av Kristian Bye-Andersen den 25. Jan 2016

Søndag kveld spilte J19 årets første NM kvalik kamp borte mot Solberg på Årbogen kunstgress. 15 spente jenter møtte opp i garderoben hvor av 6 av de var debutanter i Stoppen drakt!
Vi gikk igjennom hvordan vi ønsket å fremstå defensivt, og hvordan vi skulle angripe de og skape målsjanser.
Under oppvarmingen var humøret på topp, og jentene virket glade for at det endelig skulle spilles match igjen. Vi styrer kampen fra første spark på ballen og Solberg har 0 avslutninger på mål!
Selv om vi styrer kampen så blir den litt rotete, vi er slurvete med pasninger, og angriper veldig direkte igjennom midten, samtidig som vi er sløve når vi skal avslutte.
Maiken skulle starte målshowet med et lang skudd tidlig i første omgang, og vi ga oss ikke før det stod 5-0 til pause. Andre omgang starter litt bedre for våres del, og vi skårer 7 nye mål i 2 omgang. Debutant Anna Palm setter inn 5 av disse. I tillegg puttet Maiken to, mens Amanda, Caroline, Frida, Mari og Maria noterte seg for en fulltreffer hver.


Alt i alt i ok gjennomført kamp, men noe rusk i maskineriet er det enda og vi ser tydelig situasjoner og ting vi må jobbe med på feltet fremover. Neste NM kvalik kamp er mandag 8.2 hjemme mot Lier kl. 19.00!



Følgende 11 startet kampen: 4-3-3
Oda
Synnev – Amanda – Kristina – Mathilde
Anna – Maiken – Maria
Hannah – Frida – Caroline


Følgende bytter ble gjort i pausen:


Synnev ut, Mina inn

Mathilde ut, Maja inn
Maria ut, Einhildur inn
Hannah ut, Mari inn


Følgende bytter ble gjort underveis i 2. omgang:


Amanda ut, Synnev inn
Frida ut, Maria inn
Caroline ut, Hannah inn
Maiken ut, Mathilde inn

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.