Tap i årets første treningskamp

Postet av Kristian Bye-Andersen den 26. Jan 2016

Kristian Borge (til høyre) ble kåret til Stoppens beste spiller

Stoppen - DBK 0-3 (0-1)
42 min 0-1 (straffe)
46 min 0-2
85 min 0-3 (straffe)

1.omgang
VI spiller en ok omgang. Klarer i våre gode perioder å være aggressive i presset og samtidig ha gode avstander i laget. Vi tørr å spille ball og noen av angrepene våre er strålende med høyt balltempo og flere samtidige bevegelser. Med litt flyt kunne vi ledet greit i 1.omgang. DBK slår mye langt og vi slipper dem lite til.

2.omgang
En litt uheldig start på omgangen gjør at vi raskt kommer under 0-2. Vi sliter litt med mottak/pasning i 2.omgang og dette henger kanskje sammen med hva vi orker? Vi gjør en ærlig innsats, men lykkes ikke med alt. Selv om det lugger litt så skaper vi nok sjanser i 2.omg til å være nærmere enn 0-3.

Vi sitter igjen med:
- Vi kommer til å være et aggressivt lag - så allerede i dag igjen mye av det vi har jobbet med
- God kommunikasjon på banen
- Flere gode kombinasjoner i angrepsspillet
- Vi skaper mange sjanser mot etablert forsvar.
- Vi må jobbe med kondisen

Inn mot kampen neste søndag vil vi jobbe litt mer med defensiv organisering, samt noen retningslinjer for det offensive spillet.