Juniorlaget vant MIF-cup

Postet av Kristian Bye-Andersen den 8. Feb 2016

Trener Kjølv Eidhammer oppsummerer helgens innsats i MIF-cup:

MIF-cup G19 07.02.16
Vi stiller med to lag i MIFs velarrangerte cup. Litt lang søndag, men hva gjør vel det når vi fremstår som i dag. Seier til juniortroppen er deilig å ta med seg inn i treningsarbeidet i februar.

Kampene til Stoppen 2:
MIF1 0-4...

Ørn Horten1 2-1
Målscorere: Eivind, Murtaza
Lisleby2 3-5
Målscorere: Kristian S 2, Eivind

Stoppen 2 blir utslått etter innledende kamper. Den første kampen bar litt preg av "lua i hånda", men de to siste puljekampene viste en strålende innstilling til både hardt arbeid og godt spill. Laget legger ned et godt stykke arbeid og vi tar med oss en god mestringsfølelse inn i det videre arbeidet. Trenerteamet er godt fornøyd med at flere spillere løftet seg videre i forhold til prestasjoner på trening. Bra jobba!

Kampene til Stoppen 1:
Sande 4-1
Målscorere: John Andre 2, Oskar, Markus
Ørn Horten2 1-3
Målscorere: Sander
MIF2 8-0
Målscorere: John Andre 3, Oskar 2, Sander, Markus, Mathias
MIF 1 semifinale 6-2
Målscorere: Markus 2, John Andre 2, Oskar, Sander
Sande finale 5-2
Målscorere: Sander, John Andre, Oskar, Ole H, Markus

Stoppen 1 gikk helt til topps i årets turnering. En ok åpningskamp mot Sande endte med seier 4-1, mot det som også skulle vise seg å bli finalemotstanderen. Vi ble nok litt høye på oss selv etter denne kampen, og lag som er halvveis forberedt går noen ganger på en smell. Så også Stoppen 1. Kamp 2 ble en rufsete forestilling og vi tapte 1-3 mot et Ørn-lag vi burde slått. Responsen som kommer inn mot kamp 3 må vi ta med oss videre. Dere mobiliserer godt og kjører over MIF 2 i en god 8-0 seier. Dette resultatet gjør oss til beste toer bak Sande og dermed en plass i semifinalen.


I semifinalen møter vi MIF1. Det vi viser av engasjement, konsentrasjon, presisjon og tålmodighet i denne kampen er standarden vi skal ta med oss inn i 2016. Det var en fryd å se at vi kunne prestere på dette nivået. Vi var rett og slett gode. Men, viktig å da ta med seg at dette ikke kommer av seg selv! Hardt arbeid og fokus må være på plass. Semifinalen ender med en solid 6-2 seier.

I finalen skulle vi møte Sande igjen. Vi var spente på om vi ville klare å gjenskape prestasjonen fra semifinalen. Det vil vi si at gikk bra. Vi kjører Sande i store deler av kampen og kontrollerer inn til en 5-2 seier.

Begge lag leverte gode prestasjoner og noen av målene var av høy klasse. Skuddene satt, fremspill av høy klasse og tikataka-angrep var noe av det vi fikk oppleve i dag. Håper at vi nå lar dette prege treningsarbeidet videre.
Takk for innsatsen og takk til motstandere, dommere og MIF som arrangør!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.