Stoppen vant lokaloppgjøret mot Lier

Postet av Kristian Bye-Andersen den 10. Feb 2016

Trener Lasse Paulsen hadde følgende å si om 4-1 seieren over Lier:

Kampen starter veldig rotete for våres del. Vi spiller i motvind, og Lier gjør det også vanskelig for å oss å spille god fotball. De parkerer bussen foran egen 16 meter og slår langt med en gang de vinner ballen.
Dette gjør at vi har mye dårlig pasningsspill innledningsvis og pådrar oss veldig mye unødvendig balltap sentralt i banen. Lier tar ledelsen på en corner midtveis i første omgang. Vi glipper i markering, og hun får stå alene å nikke ballen i mål. Vi fortsetter å prøve på det samme, men kvaliteten blir ikke veldig mye bedre. Til slutt tar Frida ansvar, drar seg forbi 2-3 spillere og banker ballen ned i lengste hjørnet til 1-1. Fremdeles så sliter vi med å spille ut Lier når de ligger så lavt som de gjør, men 2-1 målet skulle komme ikke lenge etterpå. Denne gangen på en corner, som ender i skikkelig klynge fotball før Maria får satt ballen i mål. Rett før pause så setter også bursdagsbarnet Caroline inn 3-1 på en retur.

I pausen snakker vi om hvordan vi skal få strukket ut Lier, og løfte kvaliteten på alt vi gjør et par hakk.
Andre omgang har vi egentlig full kontroll på. Slipper ikke Lier til noen store muligheter, men skaper noen gode selv. 4-1 målet er av det vakre slaget når Maria blåser inn et langskudd fra 25, og noterer seg for sitt andre for kvelden. Flere mål blir det ikke.

Totalt sett en greit gjennomført kamp med en første omgang som er rotete og en andre omgang som er god.

Følgende 11 startet: 4-3-3