Seier mot Åssiden i treningskamp

Postet av Kristian Bye-Andersen den 15. Feb 2016

Søndag ettermiddag tok Stoppene damene i mot Åssiden til treningskamp i sola på Lier Stadion. Forholdene var gode, og det var på tide og prøve litt nye konstulasjoner.
Selv om solen strålte, så strålte ikke spillet ute på banen. Det var veldig lavt tempo i første omgang, og vi lot Åssiden styre spillet litt. Vi skulle jobbe godt med et lavt press,
og klarte vi helt OK. Vi hadde et par farlig sjanser på corner tidlig i omgangen, men stillingen til pause var 0-0.

Vi gjør 4 bytter i pausen, og velger også å flytte presset litt høyere i banen. Vi tar litt mer kontroll over kampen selv i andre omgang med høyere tempo i ball, flere bevegelser og høyere intensitet i presset.
Vi får en skåring tidlig i andre omgang etter at Frida setter ballen i åpent mål på en retur. Angrepet i forkant gikk på ett-touch med fine kombinasjoner før Maria T avslutter og keeper gir retur.

Defensivt i kampen har vi generelt brukbar kontroll og slipper ikke til mange målsjanser, offensivt kladder det litt enda, men dette vil løsne.