Stoppen J14 er klare for finale i Vinterligaen

Postet av Kristian Bye-Andersen den 17. Feb 2016

J14 gikk ubeseiret igjennom puljespillet i vinterligaen med 2 seire og 1 uavgjort og var dermed klare for A-sluttspill og semifinale mot Asker 2. Søndag ettermiddag ble kampen spilt på Lier stadion.
Kampen startet litt rotete fra vår side og vi fikk ikke spillet vårt til å sitte helt. Til tross for det, så kommer vi til et par gode sjanser, med bl.a. et skudd i stolpen av Silje. Asker får også noen gode muligheter men enten rydder forsvaret vårt opp eller så står Hannah i veien for skuddene. Så 0-0 til pause. I pausen kommer Stein med noen tips til laget, blant annet at vi må involvere kantene mer og spissene bør bevege seg litt mer vekk fra midstopperne. Jentene er flinke til å følge rådene og 1-0 kommer etter at Kaja vinner ballen sentralt på midtbanen, sentrer videre til Marte MS som slår en flott pasning igjennom til Silje. Silje har gjort en bevegelse vekk fra midtstopper, slik som vi snakket om i pausen og alene med keeper gjør Silje ingen feil og avslutter iskaldt via stolpe inn. Utover i omgangen fester vi mer og mer grep på kampen, involverer kantene i større grad og det er ikke ufortjent at vi scorer 2-0 på en corner hvor ballen går frem og tilbake og til slutt er det Emilie som skyter oss opp i en 2-0 ledelse. Vi fortsetter å spille vårt spill, men Asker 2 får satt inn 2-1 på en fin gjennombruddspasning og sikker avslutning. Kampen ender med 2-1 og jentene er for andre året på rad klare for finalen. I finalen møter vi Bærum. Kampdato og sted er ikke bestemt foreløpig, men det blir i løpet av mars.