Årets første tap for Stoppen

Postet av Kristian Bye-Andersen den 24. Feb 2016

Søndag ettermiddag var spilte A-laget treningskamp hjemme mot damelaget til Modum. Vi stilte et veldig ungt lag med kun en seniorspiller, men også Silje Nygård fra J02 var med i troppen.
Kampen startet i et rolig tempo, og bar preg av at det var en treningskamp. Allerede etter 12 minutter skulle Modum ta ledelsen på en kontring, og vi fikk merke at vi møtte et lag som var litt mer på enn oss.
Etter 20 minutter var det på tide at Silje skulle få debutere. Maria K måtte gi seg og Silje kom inn og tok spiss plassen. Kampen bølger litt uten at noen av lagene har noen store sjanser, men det skulle komme et mål til før pause og nok en gang var det Modum som skåra. 2-0 kommer etter et langt innkast inn i 16-meteren hvor vi står med lua i hånda. Dette er første gangen i år vi kommer under med 2 mål. Resultatet står seg til pause.

I pausen blir vi enige om å ta oss sammen i forhold til vilje, innstilling og innsats! Vi gjør også et bytte, og en rokering på vingene.

Andre omgang starter mye bedre for våres del og vi tar tak i kampen og styrer spillet. Vi har mye ball, men klarer ikke helt å skape de store sjansene. Det kladder litt på siste tredjedel så dette må vi jobbe mer med på trening fremover. Mål skulle det også bli i andre omgang og nok en gang er det Modum som skårer. 3-0 målet kommer også etter et langt innkast hvor vi sover i timen, og nå blir vi satt på en skikkelig mental prøve. Vi fortsetter å styre spillet, og reduseringen skulle komme. Anna slår en god corner som Anniken skaller inn i kassa. 1-3! 5 minutter før slutt sitter redusering nr 2. Maria T slår en god pasning i bakrommet og Anna er iskald når hun bredsider inn 2-3!

Totalt sett så gjennomfører vi en dårlig første omgang og en ok andre omgang. Hadde det vært en seriekamp hadde vi følt oss snytt med tanke på uttelling og et par dommeravgjørelser som vi ikke var enige i.