Mukhtar -. Mathias - Oskar ...
John Andre - Tamim - Espen
Innbyttere: Jacob, Torkel, Juashua, Kristian S
6.min 0-1
21. min 1-1 Oskar (Tamim)
25. min 2-1 Espen (Tamim)
27.min 3-1 Oskar (John Andre)
31.min 3-2
47.min 4-2 Mukhtar
49.min 5-2 Tamim (Oskar)
56.min 6-2 Tamim (Oskar)
58.min 6-3
59.min 7-3 Espen (Tamim)
61.min 8-3 Tamim (Mukhtar)
90.min 9-3 Tamim (Oskar)

Vi møter et godt organisert, fysisk sterkt og entusiastisk G16-lag. G16 starter kampen best og vi sliter litt med å få opp balltempo mot et aggressivt lag. De tar ledelsen allerede i det 6.min etter litt nøling i det bakre ledd, men vi klarer gradvis å komme oss inn i kampen. I startfasen spiller vi på oss mange brudd pga at vi prøver å få til spillet slik vi ønsker det. Utfordringen er at vi foreløpig ikke klarer å vurdere om det er rom eller ikke i oppspillsfasen. Når vi blir mer samspilt vil bevegelser og romvurdering bli bedre. Fra og med det 20.min og fram til pause viser vi litt av potensialet vårt. Stor entusiasme i presset, god kvalitet på pasningsspillet, godt balltempo og flere som løper samtidig gjør at vi får inn 3 kjappe mål. G16 reduserer i det 31.min, men denne kunne også vært unngått. Noen trykk på vilje-/lyst-knappen i pausen gjør sitt til at vi kommer kjapt ut fra startblokkene i 2.omg. Vi skårer 5 mål på de første 15 min i 2.omg. Da er vi gode i overgangsspillet og særdeles effektive Vi har også noen gode angrep mot etablert forsvar som viser at vi har et godt potensiale. Etter å ha tatt ledelsen 8-3 stoppet kampen opp. Det er ikke mye mer å si enn det.