Blir stadig bedre

Postet av Kristian Bye-Andersen den 9. Mar 2016

Treningskamp mot Eiker/Kvikk 1-2 (0-1)
17 min 0-1
47 min 0-2
81 min 1-2 Tamim (Ådne)
Gule kort: Mathias, Ole, Sander, Elling

Lagoppstilling:
Sindre
Karan - Ole H - Kristian B - Erlend
Oskar - Mathias - Sander
Johan A - Tamim - Markus K
Innbyttere: Jacob, Ådne, Elling, Eivind, Mukhtar, Antoni

I dag møtte vi Eiker/Kvikk til treningskamp i et deilig snødriv på Stoppen. Eiker/Kvikk skal i sesongen 2016 spille i 6.div-herrer. Et godt jr-lag som tidligere i vinter har slått både Kongsberg og Modum.
Vi har en kampplan der vi har som mål å fremstå som et samlet lag defensivt, samt tørre å spille fotball når vi vinner ballen.
Vi er ikke helt på under oppvarmingen i dag, så det var ingen overraskelse at vi åpnet kampen avventende. Vi ble litt passive både med og uten ball. Utviklingsmål med tanke på dette blir at hver enkelt i større grad må sørge for å være mentalt og fysisk klar for å konkurrere. Kommer det på plass så vil løpsvilje, duellkraft og gode pasningsvalg helt sikkert også være der fra starten av i kampene våre.
Eiker/Kvikk er ganske direktespillende mot hurtige angripere, og det i tillegg til at vi er litt avventende gjør det litt vanskelig for oss i åpningen av kampen (30 min). Lite bevegelse og litt mange touch gjør at Eiker/Kvikk får for mange gunstige brudd. I slike perioder må vi være mer presise og faktisk enkelte ganger slå litt lenger for å starte på nytt.
De siste 15 min av 1.omg er vi mer med i kampen. Vi vender spillet hurtigere, flere beveger seg samtidig og ballen går hurtigere. I denne perioden skaper vi noen gode målsjanser.
Vi gjør 5 bytter i pausen og vi blir enige om å gjøre ting litt mer helveis. Omgangen åpner dårlig med nytt baklengsmål, men etter det så tar vi over mye av banespillet. Vi prøver å spille ball, mens Eiker/Kvikk kjører overganger der de truer bakrommet tidlig. Hvis sesongen blir som vi tenker, så kan dette raskt bli kampbilde i flere kamper i 2016. Vi lykkes med å frispille bakfra, spille opp midtbaneleddet som vil ha ball og vi er nære på å bryte gjennom flere ganger etter godt spill. Scoringen vår er veldig bra!! Når vi i perioden mars/april skal drille litt spillestil, så tror vi at vi også vil komme til flere gjennombrudd. Det handler mye om bevegelse, balltempo og pasningskvalitet. Når det gjelder det defensive, så handler det om å orke mye, fullføre presset som 1.f, korte avstander og litt fandenivolskhet i bånn.
Takk for kampen til Eiker/Kvikk, dommeren og oss selv.

3 poeng - Oskar
2 poeng - Ole (mest pga engasjement og temperament)
1 poeng - Mathias


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.