Junior vant stort i NM-kamp mot Nordre Sande

NM-kvalifisering Nordre Sande-Stoppen G19 1-11 (0-4)
Karan - Mathias - Ole H - Jacob
Sander S - Oskar - Mukhtar ...
John A - Tamim - Markus K
Innbyttere: Ådne og Antoni

7 min 1-0 Oskar (Mukhtar)
12 min 2-0 Sander (Mukhtar)
26 min 3-0 John A (Mukhtar)
34 min 4-0 Mukhtar (Sander)
46 min 5-0 Tamim
49 min 6-0 Mathias (Oskar)
57 min 6-1
61 min 7-1 Ole H (Tamim)
66 min 8-1 Antoni ( Ole H)
68 min 9-1 Tamim (Markus K)
88 min 10-1 Mathias (Oskar)
92 min 11-1 Tamim (Oskar )

I dag møter vi Nordre Sande til NM-kvalifisering. To lag som hadde tapt med til dels stygge sifre mot suverene Hallingdal skulle ut i ny match i gruppespillet. Etter seier mot Haugsbygd er det fortsatt en mulighet for Stoppen å kvalifisere seg for NM-spill med seier.

Fokus før kamp handler om gjenvinning og kvalitet i bevegelser/press/pasningsvalg. Gutta er sjeldent skjerpet under oppvarming og trenerteamet merket godt energinivå.
De første 20 minuttene av første omgang var det beste vi har sett av laget hittil. Vi var skarpe i gjenvinning, balltempo og samtidige bevegelser. Når vi ser sånn ut kan vi også by opp til dans mot gode lag. 1-0 og 2-0 plasseres i samme kryss og standarden er satt. Oskar og Sander treffer veldig godt. Utover i omgangen så styrer vi kampen, men Nordre Sande var ikke ufarlige når hurtige angripere fikk tak i klareringene inn i bakrommet. 3-0 er oppspill etter læreboka, og det er gøy å se at en spillestil er under utvikling, selv om vi ikke har jobbet hardt med dette på trening.
Vi enes om å nullstille i 2.omgang og satte mål om å vinne den med like mye. I tillegg ønsket Kjølv at laget skulle tenke disiplin i alle spillets faser. Vi starter godt og Tamim finner nettmaskene til 5-0 før Mathias header inn 6-0 på en corner like etter. Nordre Sande reduserer til 1-6 på en overgang etter at John Andre ble slaktet av keeperen til Nordre Sande uten å få noe som helst. Kjøttsår på leggen kommer vel ikke hvis keeper er på ball? Vi scorer etter dette 3 kjappe mål og i det 68.min var stillingen 9-1.
Etter dette klarer vi ikke å være så konsentrerte i avgjørende øyeblikk, men vi fikk øvd på mye offensivt spill. Helt på tampen klarer vi å sette to mål til, slik at vi landet på 11-1. Det blir spennende å se om dette holder til å bli en av de beste gruppetoerne i kvaliken.