Dag to startet kl. 07.00 for undertegnede og Per med en kaffekopp under rolig omgivelser inne i frokostsalen. Jentene kom trøtte, men blide til frokost kl. 08.00.

Dagens første økt var kl. 09.30, og solen varmet godt selv om det blåste veldig på banen.

• 10vs8 i overtallspill
  • Spill 9vs9.
    - Lag 1: Oda, Sofie, Caroline, Belona, Maiken, Anna, Einhildur, Kristina, Kjersti
    - Lag 2: Love, Amanda, Maria, Sunniva, Mathilde, Frida, Maja, Hanna, Rikke

Etter treningen var det tid for ny runde med Tyrkia Open. Denne gangen gikk konkurransen ut på å henge lengst mulig i tverrliggeren. Laget som vant bestod av Maria, Maja, Hannah og Frida. Etter konkurransen valgte jentene å sole seg litt før det var tid for lunsj. Etter lunsj foregikk det litt leker intern i gruppa hvor taperlaget måtte bade i det kalde vannet.

Økt to begynte kl. 15.00 og solen varmet enda mer enn på første økt.

• Firkant (som fylte opp botkassa)
  • Spill stor bane 9vs9
    - Lag 1: Oda, Kristina, Sunniva, Einhildur, Belli, Anna, Maiken, Hannah, Lasse
    - Lag 2: Love, Maja, Amanda, Mathilde, Caroline, Frida, Maria, Sofie, Petter

Etter treningen begynte jentene å restituere seg før det var middag kl. 18.30. Rett etter at middagen var godt planta i magen var det duket for enda en runde med Tyrkia Open. Denne gangen gikk vi ned i spillehallen slik at lagene kunne konkurrere i basket! Vinnerlaget for denne runden bestod nok en gang av Maria, Maja, Hannah og Frida. Vi gratulerer! Det har også vært kåringen av juryens beste selfie fra gårsdagens konkurranse. Dette var bilder jentene selv postet på lagets egen Facebook side. Vinnerlaget her bestod av, Kristina, Amanda, Oda og Sunniva. Det er også verdt å ta med at Rikke satte ny rekord på basketen etter konkurransen med svimlende 359 poeng! Vi gratulerer vinnerlaget med seier og Rikke med rekord.

I morgen venter en ny og spennende dag med trening kl. 09.30 og kamp mot et dansk damelag som spiller både 1.Div og 3.Div. Kampstart kl. 15.00!