Reisebrev: Treningsleir dag 6

Postet av Kristian Bye-Andersen den 25. Mar 2016


Det som har blitt en vane var ingen unntak denne dagen heller, den startet som vanlig kl. 07.00 for undertegnede og Per med en kaffekopp under rolig omgivelser inne i frokostsalen. Resten av gjengen møtte til frokost kl. 08.00.

Dagens første økt var kl. 09.30. Ute var det overskyet, banen var våt, grønn og fin. Topp forhold!

Treningen inneholdt:

  • Oppvarming + hamstring øvelser
  • Oppspill, innlegg og avslutning med press
  • Spill 2 lag
  • Avslutninger

Rett etter økta var det tid for finale av Tyrkia Open. Denne gangen var det jaktstart og differensen var 10 sekunder pr poeng! Første lag startet med 30 sekunder til lag 2, lag 3 startet 40 sekunder etter det igjen, og siste laget startet hele 1.40 bak første lag. Oppgaven var å ta bilde av 8 forskjellige ting/gjenstander/steder på området, og vinner laget vant med hele 3 minutter. Vinner laget bestod av Frida, Maria, Maja og Hannah. De vant med over 3 minutter på andreplassen.

Etter all aktivitet var det duket for litt hvile før lunsj. Etter lunsjen var det litt tid til soling før årets siste økt på treningsleir i Tyrkia! Rett før oppmøte til økta ble Stoppens MSN trio utfordret til kamp! 3vs3 mot 3 tyrkere på en ganske smal bane på flisene ved bassenget. Tyrkerne ledet 4-0 til det var igjen 3 minutter, men MSN snudde kampen og vant 5-4!

Kl. 16.30 var siste økt i gang. Denne inneholdt firkant og fotball tennis, og i firkant ble det hentet inn ganske mye penger til botkassa!

Vi takker for følge denne gangen, det er har vært en veldig bra tur med en fantastisk gjeng. Alle har bydd masse på seg selv! Nå ser vi fremover mot seriestart og NM!

Stoppen SK v/Lasse Paulsen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.