Stoppen SK - Modum 8-0 NM Kvalik J19

Postet av Kristian Bye-Andersen den 31. Mar 2016

I kveld ble NM kvalik for J19 avrundet med siste gruppespillskamp hjemme mot Modum.

Slik oppsummerer hovedtrener Lasse Paulsen kampen:

Kampen startet rolig, men etter 3 minutter satt 1-0. Frida får en ball rundt 16 meter og på rent Messi-vis lobber hun ballen i lengste kryss. Første omgang ble enveiskjøring for oss, men vi slet med å omsette alle målsjansene i mål. Vi bommet flere ganger alene med keeper, og misbrukte store målsjanser.

1-0 stod seg til pause. Vi ble enige om at balltempo måtte opp, antall touch måtte bli færre og vi måtte bli tøffere i dueller i den andre omgangen. Dette satt tydeligvis hos jentene og etter 18 minutter av andre omgang var resultatet 6-0. Frida 1, Sofie 2, Anna 1, Einhildur 1. Herifra og ut ble kampen bare et stort gjesp, men mot slutten av kampen skulle vi få to mål til. Frida 1 og Caroline 1. Det siste på overtid. Nå blir det Buskerud finale mot Hønefoss om hvem som skal inn i innledende NM spill.

Vi er greit fornøyd med gjennomkjøringen og tar med oss en del læring inn mot innspurten av treningsarbeidet før serien sparkes i gang.

Vi startet med følgende 11: 4-3-3