Sølv i Heggedal Cup

Postet av Kristian Bye-Andersen den 3. Apr 2016

Trener Kjølv Eidhammer oppsummerer Heggedalscup 02.04.16.

En kvikk og opplagt juniorgjeng møtte i Heggedal klar for en god og lang cuplørdag. Cup er cup og kaker, pølser og burgere ble gjort klar i serveringsteltet ved banen. Heggedal IF hadde gjort en strålende jobb i sine forberedelser. Første kamp er mot vertslaget Heggedal og vi er denne lørdagen innstilt på å øve på det vi jobber med på treningsfeltet.

Kamp 1: Heggedal 0-1

En jevn kamp der ingen av lagene skaper store sjanser. Vi er spillemessig det førende laget. Vi prøver å spille vårt spill, mens Heggedal er en god del mer direkte i spillet sitt. Heggedals mål kommer etter et flott innlegg som settes i mål fra kort hold. I denne kampen sliter vi med å bryte gjennom et godt Heggedalsforsvar. En litt deppa gjeng tusler av banen i duskregnet og tanken om at dette blir en kort cuplørdag surrer i hodet.

Kamp 2: Huringen 2-0

Denne kampen ble noe utsatt pga en alvorlig skade på en av cupens deltakere. Vi håper det går bra med spilleren som måtte reise i ambulanse. Denne pausen brukte Borge og Skandsen til å spise burger, mens Elling fylte lommene med vafler. Moro på cup:).

I kampen er vi helt klart det beste laget. Vi skaper 4-5 store målsjanser de første 5 minuttene ute å score, men vi setter Huringen under så stort press at det kunne handlet om når målene ville komme. Vi vinner 2-0 etter mye godt spill. Vi gleder oss til dette spillet også sitter mot bedre motstandere. 2-0 mot Huringen gjorde at vi fortsatt var med i kampen om videre avansement. Tamim startet dagens målshow med å sette sine to første for dagen.

Kamp 3: 3050 (MIF) 1-0

Dette var en kamp der vi måtte vinne. En heltent gjeng skred til verket på en forbilledlig måte. Vi var veldig gode i 5 min, men det holdt akkurat. Tamim satte inn sitt tredje mål for dagen til 1-0. Hva som skjedde de siste 20 min av denne kampen er en gåte. Det vi gjorde da har vi nok ikke gjort ofte på trening, men vi forsvarer oss inn til en 1-0 seier mot 3050, og det er alltid godt. Vi er dermed klare for semifinale mot Vollen.

Semifinale: Vollen 2-0

I denne kampen er vi klart best. En liten sliten gjeng styrer kampen i 25 min uten å imponere, men det er helt ok innsats. Tamim setter to ny mål og blir dermed vår eneste målscorer i cupen! Gjengen er godt fornøyd med finaleplass, men fysisk og psykisk slitasje er synlig hos flere.

Finale: Heggedal 0-2

I finalen møter vi vertslaget Heggedal nok en gang. Litt treg oppvarming der enkelte får krampetendenser når løpingen starter. Tydelig tegn på at treningsgrunnlaget ikke er maksimalt hos alle? Kampen er 2x20 min, rett og slett en test på motivasjon. Som i dagens første kamp stanger vi mot et godt defensivt Heggedalslag. Det skapes få sjanser i første omgang og det bærer preg av litt stillingskrig. I slike kamper er det ofte tilfeldigheter som avgjør. Heggedal får en "billig" straffe, Sindre redder og returen går dessverre ikke til oss. 1-0 til hjemmelaget. Vi gjør et ærlig forsøk på å komme tilbake, men lykkes ikke helt. Dommeren er ikke helt på vår side i noen avgjørende situasjoner, og tilfeldigheten vil det slik at Heggedal klarerer langt og en liten misforståelse hos oss gjør at de tar ledelsen 2-0. Kampen ebber ut med det og Heggedal vinner fortjent.

Vi fikk mye ut av en god cuplørdag. Flere spillere som ikke har spilt så mye i vinter fikk bra med spilltid og gruppa ble litt bedre kjent. Takk til spillergruppa, Heggedal og motstandere for en god opplevelse. Nå gleder vi oss Drammenscup 08.04-10.04.




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.