Godset-legenden Aas var gjestetrener hos G06 Hegg

Postet av Kristian Bye-Andersen den 4. Apr 2016

Gøy med besøk av Alexander Aas på treningen i dag;

Alexander hadde hele økten med gutta i dag, fokus i alle øvelsene var mottak av ball med overblikk og tilrettelegging:

Vi startet med en pasningsøvelse på 2 kjegler; vi begynte med enkle pasninger og løp etter ball, før vi utvidet øvelsen med tilrettelegging i mottak og overblikk før pasning og løp.

Vi gikk så over til en øvelse i firkant, med tilrettelegging i mottak og pasning videre på 2 touch, igjen med løp etter ball. Varierte øvelsen med begge føtter, samt møting av ball med fokus på overblikk.

Fortsatte så med en avslutningsøvelse på keeper, hvor 2 angripere skulle sende pasning ut til en kantspiller som igjen skulle tilrettelegge for innlegg i pasningsmottak; angriperne kom så på løp på 1. og 2. stolpe for avslutning på innlegg fra kant.

Til slutt fikk gutta spille 2*15 minutters kamp, hvor Alexander spilte med gutta og hvor fokus igjen var pasninger, tilrettelegging i mottak og overblikk.

Gutta syntes det var kjempegøy i dag og lurte på om ikke Alexander kunne komme neste uke også, han var visst mye flinkere en gamletreneren ; blir nok nedtur når de må ha trening med gamletreneren igjen neste mandag....



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.