Nok en seier for G99 i NM-kvalik

Postet av Kristian Bye-Andersen den 7. Mar 2015




Kampfakta:
Strømsgodset-Stoppen SK 2-3 (1-2)
Mål: 0-1 Burak Kesgin
0-2 Jonas Semb
2-3 Markus Kentsrud

I den tredje kvalikkampen i Nm vant G-99 i dag 3-2 mot Strømsgodset. Dette var guttas tredje strake seier i kvalifiseringen.

Spillet var ikke like bra som i de to foregående kampene. De 10 første minuttene var riktignok bra. Da vant Stoppen ballen høyt og pasningsspillet var bra. I den perioden hadde gutta flere gode sjanser og det var tydelig at de holdt et høyere nivå enn Godset. 1-0 kom i det 12 minutt. Mustapha slo et godt frispark som Burak satte i mål. 2-0 kom noen minutter etter. Jonas førte ballen over halve banen, før han vakkert lobbet ballen over keeper fra 20 meter.

Godset hadde egentlig ingenting å by på den første halvtimen, men de taklet i overkant hardt og kjempet Stoppen ut av stilen. På en av deres første visitter i første omgang fikk de en meget billig straffe, som de satt.

I andre omgangen fungerte lite. Pasningsfeilene florerte, og Godset tok over kampen. Midtveis i omgangen utligner de til 2-2 og like etter var de alene med Martin, men han reddet mesterlig.

10 minutter før slutt fikk Stoppen likevel seiersmålet. Kaptein Mathias slo et frispark inn i feltet og på bakre stolpe tok Markus ballen elegant ned før han banket kula i kassa.

Deilig med seier, selv om ikke spillet varmet i dag.


Troppen:

Martin Ek Åsheim, William Birkeland, Magnus Smith, Fredrik Aasland, Mathias Helgesen, Alexander Steele, Thomas Bakken, Eivind Hushovd Markussen, Jonas Semb, Mustapha Fofana Burak Kesgin, Atalay Gøzlek, Markus Kentsrud, Mathias Hermansen, Mads Sydtskow Andresen og Tobias Christensen