Kampen i fokus

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Mai 2022

NFF Buskerud har laget en egen nettside hvor man finner all informasjon man trenger i forhold til kamp gjennomføring. Denne ble presentert på lagleder/trenerforum for alle lagene våre. Vi får imidlertid mange spørsmål om disse tingene som står her. Derfor velger vi å legge denne linken ut som en egen "knapp" på nettsiden vår slik at det er enkelt å finne.

Heia Stoppen!!  

Lykke til med kampene!!Stoppen berget uavgjort på overtid - men burde sikret seg alle poengene

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Apr 2022

Serieåpningen mot et sterkt Åssidenlag åpnet forrykende for Stoppens unge menn, som ledet 4-0 etter 1.omgang. Men så ble de siste 45 minuttene et mareritt - helt til Ole Amadeus Åsly Teigen sørget for 5-5 på overtid.

Tekst: Geir Johannessen

- Vi burde tatt alle tre poengene, men er veldig glad for at det ble ett poeng til slutt. Det var viktig, forteller kaptein, Eivind Brekke Johnsen (37) som selv måtte kaste inn håndkleet i pausen.

-  Jeg sliter med en kneskade og måtte ta det med ro. Åssiden fikk en kjapp redusering etter hvilen og så scorer de tre kjappe mål til. Dermed ble det ulidelig spennende mot slutten, erindrer veteranen på laget.

Eivind Brekke Johnsen og han lagkamerater i Stoppen har ambisjoner om å slå tilbake så fort som mulig etter nedrykk i fjor.

- Vi har om målsetning å rykke opp og mannskapet er godt nok til det. Her er det mange gode fotballspillere og samholdet er meget bra, mener kapteinen på skuta.


Pangstart

Allerede etter fire minutters spill satt den første ballen i nettmaskene da Mathias Røed sørget for utmerket forarbeid da Daniel Bye-Andersen sekundet senere kunne juble for 1-0 scoringen. Lekkert spill av hjemmelaget, som fortsatte stormløpet mot Åssias reservekeeper, Andreas Mortensen Andersen.

Seks minutter senere var det så Herman Westerlunds tur til å heve armene til værs da han puttet lærkula sikkert mellom stengene..

Før hvilen sørget også Scott Lehar Lyhus og Ola Amadeus Åsly Teigen for to nettsusere til. 4-0 ledet Stoppens menn og alt så lyst ut før 2. omgang startet.

I løpet av ti minutter sørget nemlig gjestene for fire scoringer, og da var det all grunn til å bli bekymret både på banen og på sidelinjen hvor trenerteamet fulgte utviklingen.

Halvveis i omgangen puttet så ÅIF 2 nok en ball bak Jørgen Heien i Stoppenburet og da så det virkelig mørkt ut. Duellen ble ulidelig spennende, men for hjemmelaget så det ut til å ende med knepent tap.

 

Ola scoret 

Men det var en oppmerksom goalgetter på kunstgresset på overtid. Ola Amadeus Åsly Teigen var virkelig våken frempå etter en retur, og smelte ballen sikkert i nettmaskene. Da var det grunn for å juble litt da Stoppen sikret seg det ene poenget etter å ha full kontroll første del av matchen.

- Da de scorer så kjapt etter hvilen ble det usikkerhet i dette unge mannskapet, men jeg er stolt av at det ble poeng til slutt. Det er meget god lagmoral i dette laget, bedyrer kapteinen, Eivind Brekke Johnsen.

Neste seriekamp er 2. mai mot Vestfossen 2 på bortebane, mens fire dager senere gjester Solberg Lier stadion. Det blir utvilsomt mange spennende fighter kommende også sesong og så får vi se om ambisjonene om opprykk blir en realitet i oktober.

 

Kampfakta:

5.divisjon

Stoppen - Åssiden 2: 5-5 (4-0)

Mål: 1-0 Daniel Bye Andersen (4), 2-0 Herman Westerlund (10), 3-0 Sondre Tønder Sangolt (28), 4-0 Ola Amadeus Åsly Teigen (34), 4-1 Erik Kolasa (48), 4-2 Erik Midtgarden (50), 4-3 Viktor Langset (55), 4-4 Ahmed Cetin, straffe (57), 4-5 Viktor Langset (73), 5-5 Ola Amadeus Åsly Teigen (92)


Gult kort: Thomas Elias Ruth, Anders Øvermo  og Jørgen Heien, Stoppen, Mikail Hussain og Viktor Langset, ÅIF 2

Dommer: Adrian Forsberg, Drammens BK 
Spillere født i 2016 kan nå melde seg på høstens FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 25. Feb 2022

For å gjøre planleggingen med SFO og FFO enklere kan neste skoleårs 1.trinnselever melde seg på høstens FFO allerede nå.  

1.trinnselevene har mulighet til å være med mandager og onsdager fra høsten.

Påmelding til høstens FFO kan gjøres via påmeldingslinken under:

https://www.superinvite.no/#/invitation/e614f646836aaed9f89ce58e837e2310

Det er også mulig å holde av plass frem til 15.mai hvis man er usikker på om man skal delta.

Send da mail om det til ffo@stoppensk.no.

Vi holder åpent fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt.

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

I facebookgruppa vår, «Stoppen SK FFO» kan dere velge fanen «medier». Der får dere se bilder og videoer som viser hva FFO er. Søk opp og sjekk ut.

Skal dere være med på TINE fotballskole i august får dere 200 kr i rabatt ved påmelding FFO.

Påmeldingslink TINE fotballskole:

https://app.rubic.no/Public/Events/2519
Stoppen SK Telenor Xtra FFO- 18.mars-18.juni er åpen for påmelding

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Feb 2022

Stoppen SK ønsker å gi et ekstra aktivitetstilbud til de som ønsker litt mer fotballaktivitet etter skoletid. 

Påmeldinglink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/e3f3064ac424a80e0abec999e9ac6d17

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2009: Tirsdag, torsdag og fredag

2010: Tirsdag, torsdag og fredag

2011: Tirsdager, torsdager og fredager

2012: Mandager, onsdager og fredager

2013: Mandager, onsdager og fredager

2014: Mandager, onsdager og fredag

2015: Mandager og onsdager


Det vil bli egen Jente-FFO på tirsdager(2010-2011), onsdager (2014-2015) og torsdager (2012-2013). Jenter kan også melde seg på alle andre dager, men da blir det ikke egne jentegrupper.

Alle dager fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt.

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

Dere kan bestille Telenor Xtra-klær årlig. Det har blitt bedre kvalitet på tøyet, så Telenor tar 100 kr pr bestilling. Ønsker dere klær velger dere det som et valgfritt produkt. Link til bestilling vil så bli sendt til dere

Oppsigelsestiden er 1 måned regnet fra den 18. i påfølgende måned eller til innbetalt periode utløper.


Stoppenfondet: 

Vi håper dere som melder dere på ffo vil donere noen kroner til fondet vårt.

Stoppen Sk ønsker å være en ansvarlig og betydningsfull aktør i samfunnet. Derfor oppretter vi Stoppenfondet. Fondet ønsker å sikre innbyggerne aktivitetstilbud som bidrar til en god psykisk og fysisk helse. Gjennom konkrete lavterskeltilbud og støtteordninger skal klubben bygge tettere bånd mellom innbyggerne, skole, idrett og samfunnet forøvrig. Stoppenfondet skal sikre bærekraften i tilbudene, sørge for kvalitet og bidra til at innbyggerne i alle aldre får et økt aktivitetstilbud, og et sted å være.

Dere kan donere ved å gå inn på valgfrie produkter. Der finner dere en fane som heter "Jeg ønsker å donere penger til Stoppenfondet".
Informasjon om årets medlemskontingent og aktivitetsgebyr

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Feb 2022

Styret har vedtatt at medlemskontingenten og aktivitetsgebyret ikke skal økes i år etter en totalvurdering av pandemiens utfordringer for mange av våre medlemmer og klubbens solide økonomiske fundament.

Noen vil se at aktivitetsgebyret øker fra i fjor og årsaken til det er at gebyret øker i takt med alder.

Norges Idrettsforbund krever at alle som driver idrett aktivt i et idrettslag skal være medlem og man er medlem først når medlemskontingenten er betalt.  For å ha stemmerett på klubbens årsmøte må man være medlem og ha fylt 15 år. Vi oppfordrer også foreldre og de som har et verv i klubben til å være medlemmer. Medlemskontingenten må være betalt for å være en del av den kollektive forsikringen klubben har.

Når det gjelder forsikring betaler klubben grunn forsikring via Norges Fotballforbund for alle spillere. Vi vet at det er mange av våre spillere som trener og spiller på mange arenaer som Sone/Satellitt, akademi og kretslag. Disse oppfordres til å tegne en utvidet forsikring via NFF sin ordning. Denne finner du her: https://www.fotball.no/klubb-og-leder/forsikring/

For de med betalings utfordringer ber vi disse om å ta kontakt med Morten Hansen morten@stoppensk.no Stoppen har flere løsninger med bla Eplefondet som Lier kommune har etablert og vårt eget Stoppenfond. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt. ALLE SKAL MED!

Årets satser finner du på nettsiden vår www.stoppensk.no under «Bli medlem».

Alle henvendelser vedr medlemskap og aktivitetsgebyret sendes til faktura@stoppensk.no.

Betalings informasjon/faktura sendes ut på mail samt at du finner den i appen Laget mitt.

Vi gleder oss til en ny sesong som forhåpentlig vis ikke er styrt av Covid!