Påmelding for FFO 18.okt-18.des er åpnet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Sep 2021

Det er nå mulig å melde seg på FFO fra 18.okober til 18.desember. 

Påmeldingslink

For de yngste årskullene kommer vi til å variere med å være ute og inne avhengig av været. Vi er i Lierhallen når vi går inn.

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2009: Tirsdag, torsdag og fredag

2010: Tirsdag, torsdag og fredag

2011: Tirsdag, torsdag og fredag

2012: Mandager, onsdager og fredager

2013: Mandager, onsdager og fredager

2014: Mandager, onsdager og fredager

2015: Mandager og onsdager

Det vil bli egen Jente-FFO på tirsdager(2010-2011), onsdager (2014-2015) og torsdager (2012-2013). Jenter kan også melde seg på alle andre dager, men da blir det ikke egne jentegrupper.

Liungen cup 2021 - nr 36. i rekket vel gjennomført

Postet av Stoppen Sportsklubb den 25. Sep 2021

Det har vært en sann fryd å se alle de glade barna og ungdommen som har fått spilt cup igjen og fått skikkelig cup stemning. Dette er noe de har ventet på lenge og de fortjente det så vel!!

28-29. august ble det spilt 573 3er og 5er kamper fordelt på 191 lag.

4-5. september ble det spilt 420 7er og 9er kamper fordelt på 140 lag.

18-19. september ble det spilt 154 9er og 11er kamper fordelt på 65 lag og 3 forskjellige arenaer. Liungbanen, Brakerøya banen og Lier stadion.

Det blir ikke fotball uten dommere og de to første helgene hadde vi 60 klubbdommere som var i aksjon. Mange av disse var helt ferske og dømte sine første kamper disse helgene. Takk til dere alle!

På ungdomscupen samarbeider vi med NFF Buskerud og har kretsdommere som får veiledning og videre utdanning gjennom cupen. En vinn vinn situasjon for alle og som sakt, uten dommere blir det ingen fotball.

Det er blitt konsumert bla 3000 vafler, 1200 slush, 2200 kaffekopper og 700 fruktbeger og smoothie. Det har vært en fest fra start til slutt for både liten og for stor.

Men, uten alle de foreldrene som stilte opp på sine dugnadsvakter hadde ikke dette arrangementet vært mulig å gjennomføre. Det ble lagt ned ca 3500 dugnadstimer denne helgen.

Alle i styret og i administrasjonen er stolte av å ha en slik fantastisk dugnadsånd i klubben!

Tusen takk til alle dere som la ned alle disse dugnadstimene, til dommerne og til alle treneren som loset barna og ungdommen gjennom den 36. Liungen cupen på en formidabel måte!!

Vi sees i 2022!

Trine Pettersen

Stoppen-jenter hoppende glad for å nå finale i Liungen Cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Sep 2021

Det ble en thriller av en fotballduell på hovedbanen da Stoppen jenter ( f 2006) slapp jubelen løs etter et nerveprirrende drama i semifinalen mot Storm (Skien). 

 Tekst: Geir Johannessen

 - Jeg er utrolig stolt av det jentene har prestert i helgen, roser hovedtrener, Thomas Høgslund Bakken som fulgte spent med på sidelinjen da straffespark-konkurransen ble gjennomført.

Till slutt kunne nemlig Stoppen kaste seg rundt halsen på hverandre  og servere seiersdansen til ellevill jubel fra foreldre og mange flere rundt gressbanen.

Det endte 1-1 etter ordinær spilletid, mens straffene ble avgjort til hjemmelagets fordel med 7-6. Snakk om spenning da finalebilletten ble sikret.

Stoppens stolte trener kastet seg hodestups i seieres-jubelen og kan ikke få fullrost spillerne nok.

-De brettet opp ermene og gikk i duellene med rett innstilling. Her var det ikke snakk om å gi seg underveis, føyer Thomas Høgslund Bakken til.

I finalen møtte Stoppen også tøff motstand da Borre stod på motsatt banehalvdel da matchen ble blåst i gang. Her endte det med 0-1 tap etter 40 minutters spill.

- Jentene står opp foir hverandre og gjør en solid kamp, selv om vi taper. Det er gøy å følge med på sidelinjen.

Thomas og hans trenerkollegaer, Tommy Berg og Kaja Westerlund har tydeligvis gjort mye positivt med denne spillegruppen som har blomstret mer og mer på banen denne seongen.

-De var bare seks-syv spillere i begynnelsen av sesongen, men så har det kommet mange flere til. Vi har fokusert på det sosiale både på treningene og i fritiden. Jentene skal ha glede av å spille fotball og da må vi gjøre noe positivt sammen.  

- Vi har hatt pizzakos her noen ganger hvor vi har senket skuldrene og bare hatt det gøy. Litt trening har det samtidig blitt ute på kunstgresset. I tillegg har vi dratt til Engersand for å bade i sommer. Det har gitt enda mer samhold i spillegruppa, mener Thomas Høgslund Bakken.

Og føyer kjapt til

-Alt dreier seg ikke bare om fotball, men det å ha det gøy sammen er utrolig viktig.

I seriespillet har det også blitt mye å glede seg over for Stoppenlaget, som troner øverst på tabellen (1.divisjon). Her har det blitt tre seire og en uavgjort  hittil i høst.

-Det er moro å få være hovedtrener for dette laget og denne helgen kunne ikke ha blitt bedre, stråler Thomas Høgslund Bakken.Kristian (13) i ekstase - men så kom nedturen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Sep 2021

Det så lyst ut for Kristian Solvang Nordal og lagkameratene på ett av Stoppen-lagene (født 2008), og da var det all grunn til å slippe jubelen løs etter triumf mot Konnerud i sluttspillet.

Tekst: Geir Johannessen

I 1/8-delsfinalen ble det en meget spennende sluttfinish av matchen hvor Stoppens unge menn kunne heve armene til værs etter kampslutt. Seieren lød på 1-0.

-Nå håper jeg å vi vinner finalen også, forteller en smørblid 13-åring etter kampslutt.

- Vi er god nok til å vinne, føyer Kristian kjapt til.

Det gror svært godt i de aldersbestemte klassene i Stoppen, og under Liungen Cup var denne årgangen representert med hele tre lag. Kristian Solvang Nordal spilte en sentral rolle i bakre rekker på ett av disse lagene, og han kunne puste lettet ut og juble det beste han kunne da dommeren endelig blåste av duellen mot de rødkledde fra Drammen.

-Det ble litt tøft utpå banen, medgir backen da det hardnet litt til de siste minuttene. Men hjemmelaget holdt ut og vinner "slaget" på bane 4 etter nettsuser av Marius Giseth tidlig i denne kampen.

I kvartfinalen møttes to Stoppenlag og også her ble det en meget severdig og jevn fight mellom lagkameratene fra Stoppen.

En heading i siste sekund ble avgjørende for Stoppen 1 som dermed avanserte videre til semifinalen, mens Kristian & co ikke nådde helt opp denne gangen. Men nære på var det absolutt..

Stoppen 1 havnet til slutt på 3. plass etter sterk 3-1 seier mot Haugfoss i bronsefinalen.

I klassen gutter 2007 ble det imidlertid mye å juble for da Stoppen slo til med å beseire Flint 1-0 i finalen, og dermed kunne 14-åringene heve den aller største pokalen til værs under premieutdelingen. 

Totalt var det 65 lag med i Liungen Cup (9-er og 11-erkamper), fordelt på omlag 1 000 spillere. Stemningen på og utenfor banene var det ingenting å utsette på -  både lørdag og søndag. Nok en vellykket turnering var i boks for Stoppen etter en solid dugnadsånd.