Spillere født i 2016 kan nå melde seg på høstens FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 25. Feb 2022

For å gjøre planleggingen med SFO og FFO enklere kan neste skoleårs 1.trinnselever melde seg på høstens FFO allerede nå.  

1.trinnselevene har mulighet til å være med mandager og onsdager fra høsten.

Påmelding til høstens FFO kan gjøres via påmeldingslinken under:

https://www.superinvite.no/#/invitation/e614f646836aaed9f89ce58e837e2310

Det er også mulig å holde av plass frem til 15.mai hvis man er usikker på om man skal delta.

Send da mail om det til ffo@stoppensk.no.

Vi holder åpent fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt.

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

I facebookgruppa vår, «Stoppen SK FFO» kan dere velge fanen «medier». Der får dere se bilder og videoer som viser hva FFO er. Søk opp og sjekk ut.

Skal dere være med på TINE fotballskole i august får dere 200 kr i rabatt ved påmelding FFO.

Påmeldingslink TINE fotballskole:

https://app.rubic.no/Public/Events/2519
Stoppen SK Telenor Xtra FFO- 18.mars-18.juni er åpen for påmelding

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Feb 2022

Stoppen SK ønsker å gi et ekstra aktivitetstilbud til de som ønsker litt mer fotballaktivitet etter skoletid. 

Påmeldinglink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/e3f3064ac424a80e0abec999e9ac6d17

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2009: Tirsdag, torsdag og fredag

2010: Tirsdag, torsdag og fredag

2011: Tirsdager, torsdager og fredager

2012: Mandager, onsdager og fredager

2013: Mandager, onsdager og fredager

2014: Mandager, onsdager og fredag

2015: Mandager og onsdager


Det vil bli egen Jente-FFO på tirsdager(2010-2011), onsdager (2014-2015) og torsdager (2012-2013). Jenter kan også melde seg på alle andre dager, men da blir det ikke egne jentegrupper.

Alle dager fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt.

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

Dere kan bestille Telenor Xtra-klær årlig. Det har blitt bedre kvalitet på tøyet, så Telenor tar 100 kr pr bestilling. Ønsker dere klær velger dere det som et valgfritt produkt. Link til bestilling vil så bli sendt til dere

Oppsigelsestiden er 1 måned regnet fra den 18. i påfølgende måned eller til innbetalt periode utløper.


Stoppenfondet: 

Vi håper dere som melder dere på ffo vil donere noen kroner til fondet vårt.

Stoppen Sk ønsker å være en ansvarlig og betydningsfull aktør i samfunnet. Derfor oppretter vi Stoppenfondet. Fondet ønsker å sikre innbyggerne aktivitetstilbud som bidrar til en god psykisk og fysisk helse. Gjennom konkrete lavterskeltilbud og støtteordninger skal klubben bygge tettere bånd mellom innbyggerne, skole, idrett og samfunnet forøvrig. Stoppenfondet skal sikre bærekraften i tilbudene, sørge for kvalitet og bidra til at innbyggerne i alle aldre får et økt aktivitetstilbud, og et sted å være.

Dere kan donere ved å gå inn på valgfrie produkter. Der finner dere en fane som heter "Jeg ønsker å donere penger til Stoppenfondet".
Informasjon om årets medlemskontingent og aktivitetsgebyr

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Feb 2022

Styret har vedtatt at medlemskontingenten og aktivitetsgebyret ikke skal økes i år etter en totalvurdering av pandemiens utfordringer for mange av våre medlemmer og klubbens solide økonomiske fundament.

Noen vil se at aktivitetsgebyret øker fra i fjor og årsaken til det er at gebyret øker i takt med alder.

Norges Idrettsforbund krever at alle som driver idrett aktivt i et idrettslag skal være medlem og man er medlem først når medlemskontingenten er betalt.  For å ha stemmerett på klubbens årsmøte må man være medlem og ha fylt 15 år. Vi oppfordrer også foreldre og de som har et verv i klubben til å være medlemmer. Medlemskontingenten må være betalt for å være en del av den kollektive forsikringen klubben har.

Når det gjelder forsikring betaler klubben grunn forsikring via Norges Fotballforbund for alle spillere. Vi vet at det er mange av våre spillere som trener og spiller på mange arenaer som Sone/Satellitt, akademi og kretslag. Disse oppfordres til å tegne en utvidet forsikring via NFF sin ordning. Denne finner du her: https://www.fotball.no/klubb-og-leder/forsikring/

For de med betalings utfordringer ber vi disse om å ta kontakt med Morten Hansen morten@stoppensk.no Stoppen har flere løsninger med bla Eplefondet som Lier kommune har etablert og vårt eget Stoppenfond. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt. ALLE SKAL MED!

Årets satser finner du på nettsiden vår www.stoppensk.no under «Bli medlem».

Alle henvendelser vedr medlemskap og aktivitetsgebyret sendes til faktura@stoppensk.no.

Betalings informasjon/faktura sendes ut på mail samt at du finner den i appen Laget mitt.

Vi gleder oss til en ny sesong som forhåpentlig vis ikke er styrt av Covid!
Vi ønsker at alle skal få være en del av Stoppenfamilien

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Feb 2022

Kristian Bye-Andersen og Morten Hansen er klare for at Stoppen Sk skal bli mer enn bare en fotballklubb


Stoppen SK har svært mye fokus på inkludering og stiller opp med eget samfunnsteam. - Vi har lyst til å bidra enda mer, forteller sportslig leder, Kristian Bye-Andersen.

- Vi er utålmodige og ønsker å komme i gang så fort som mulig, føyer Bye-Andersen kjapt til.


Tekst: Geir Johannessen


Lierklubben har klekket ut en fyldig plan på hvordan de skal jobbe med disse planene. Sentralt står tiltak de ønsker  å få gjennomført og den lista er lang:

    Få til samarbeid mellom klubb og velkomstklasse på skolene 

    Bidra med aktiviteter inn i skolehverdagen 

    Drifte en alternativ skolehverdag for barn som har utfordringer i den ordinære skolen

    Fritidsklubb og e-fotball på Liungbanen

    Byttemarked med fokus på gjenbruk vil stå sentralt

    Arbeidstrening i klubb

    Sykle til trening-kampanje

    Benytte seg av eldre som ressurs

    Arrangere julemiddag for mennesker som opplever julehøytiden som vanskelig

Kristian Bye-Andersen er tilfreds med å kunne presentere satsingen og at de nødvendigvis ikke bare må bruke ressurser på å skrive prosjektsøknader til kommune og stiftelser. Med seg på teamet har liungen blant annet Morten Hansen, Marianne Martinez, Nicolai Larsen Berg og Thomas Bakken.

- Vi er klar for nye utfordringer og vil komme i gang så fort vi kan. Alle skal få mulighet til å være en del av fellesskapet i klubben vår, uavhengig av økonomi, bedyrer Bye-Andersen.

- Opplegget med vårt samfunnsansvar må bli til så fort som mulig.


Samfunnsteamet fikk sin oppstart i uke fem dette året, og har allerede planen klar for et viktig prosjekt like etter påske. Nærmere bestemt lørdag 23. april.

- Da skal vi ha Stoppendagen,  en super-lørdag med aktiviteter på Lier stadion. Her vil det bli en sosial happening med fokus på å ha det gøy sammen. I tillegg vil det bli bruktmarked hvor vi selger brukte klær og annet utstyr, røper sportslig leder Bye-Andersen. 


Liungbanen

For Stoppen SK er det også viktig at det blir mer aktiviteter på Liungbanen. Klubbhuset her står for mye tomt og det skal tilbys enda mer aktivitet både utendørs på banen - og inne. 

I løpet av senvinteren/våren vil det bli satt igang fritidsklubb på klubbhusene på Lier stadion og Liungbanen. Det er også et mål å få igang E-fotball på Liungbanen.

-Vi ønsker å styrke samfunnsansvaret vårt, og vil gi bistand til alle barn og unge som vil være med i idretten. Blant annet bistå til at de får klær og utstyr de har behov for, forteller samfunnsleder i klubben, Morten Hansen.

Han ønsker at de skal kunne fortsette å ha fokus på de eldre hvor seniorgruppe er godt i gang. Det samme gjelder tilbud til personer med funksjonsnedsettelser.

Stoppenfondet er også en realitet og her er målsettingen å sikre økonomiske midler til gjennomføring av samfunnsarbeidet. Penger som kommer inn i fondet skal settes av til ulike prosjekter. Inntekter vil blant annet komme fra  overskuddet fra Stoppendagen, overskuddet fra Stoppenbladet, pantedugnad, prosenter av sponsorinntekter og støtteordninger fra kommune, fond og stiftelser.

I Stoppen SK skal det ikke bare dreie seg om fotball, men også tilby mange ulike tilbud til både yngre og eldre personer i nedre Lier. For klubben gjelder det å ta på seg nye utfordringer i tiden fremover og sikter høyt for å nå målet sitt.

-Vi ønsker å være rause og har stor tro på at dette skal vi få til, mener to offensive ildsjeler i Stoppen SK, Kristian Bye-Andersen og Morten Hansen.
Nicolai Larsen Berg er nyansatt i Stoppen SK

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Feb 2022

Stoppen har fått en ny forsterkning i klubben. Nicolai Larsen Berg skal med sitt engasjement bidra på trenersiden og på samfunnsdelen. 27-åringen er allerede i gang med arbeidsoppgavene i sin nye klubb.

 

Tekst: Geir Johannessen

 

 - Jeg ble trigget av Stoppen sin visjon og plan. Min jobb er å skape trygg og gode aktiviteter med fotballen i fokus,  og også bidra med opplevelser i alle aldersgrupper, forteller telemarkingen som er født og oppvokst i Gulset (Skien) hvor han også har vært aktiv med å leke seg med den runde lærkula på fotballbaner.

Etter hvert fikk han også muligheten i Odd og var blant annet med på å vinne Jet-turneringen for juniorer med de aller beste lagene i landet i aksjon.

- Det var stort å vinne denne turneringen og samme år tapte vi NM-finalen mot Tromsø, erindrer keeperen som videre har spilt i 2. divisjon for Notodden, Vindbjart og Egersund.

- Det har gitt meg mye å være med i disse klubbene, og vi var flere ganger nære på å rykke opp. Men det ville seg ikke, sier Nicolai Berg.

Han har utdannet seg på Høgskolen I Notodden hvor han har bachelor i kroppsøving idrettsfag/friluftsliv. Berg fant også kjærligheten under utdannelsen og har de siste fem årene hatt samboer fra Lier.

- Vi har hele tiden peilet inn å bosette oss i Drammensområdet, og da jeg så stillingen i Stoppen SK så var det bare å søke. Jeg er godt i gang og gleder meg til fortsettelsen, føyer Nicolai Berg til.

I lierklubben skal han være aktiv i trenerteamet for damer, ha egne keepertreninger, trener for Akademiet, hjelpe til med FFO og være hovedtrener på satellitt 2010 (sonelag) hvor Stoppen samarbeider med Svelvik, Nordre Sande og Lier. Dette utgjør 70 % av stillingens hans, mens han skal være aktiv i samfunnsdelen i klubben (20 %) og de siste 10 % skal være i media.

- Det er også viktig å være enda mer synlig på sosiale medier, opplyser en offensiv 27-åring som er kommet godt i gang i Stoppen og gleder seg også til å bidra så mye som mulig i samfunnsdelen.

- For oss er det viktig å inkludere alle sammen uansett etnisk bakgrunn. Mangfoldet er meget viktig, mener den nyansatte telemarkingen.

- Nicolai Berg er en perfekt type som både kan ha 6-åringene på FFO og 13-åringene på Akademiet. Vi fant også ut at han har et utvidet engasjement opp mot inkludering, har erfaring med å være en del av et flerkulturelt miljø på Gulset i Skien. En veldig framoverlent type som er blid, sosial, går inn i oppgavene med mot i tillegg til nysgjerrighet, forteller en fornøyd Morten Hansen i Stoppen SK.

Sportslig leder, Kristian Bye-Andersen, og Nicolai Larsen Berg er allerede godt i gang med samarbeidet. Nicolai har imponert alle i starten, både faglig og sosialt, melder Bye-AndersenInnkalling til årsmøte i Stoppen Sportsklubb 2022

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Feb 2022

Årsmøtet avholdes 24. mars 2022 kl 1900 på Liungbanen, Ringeriksveien 108.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 6. mars 2022 til post@stoppensk.no.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på nettsiden www.stoppensk.no eller ved henvendelse til post@stoppensk.no.

Årsmeldingen

Sakslisten

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Stoppen Sportsklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Stoppen Sportsklubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, ta kontakt med Trine Pettersen trine@stoppensk.no.

Velkommen til årsmøte!

Styret