Velkommen til fotballkveld for jenter 30.mai

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Mai 2022

 Stoppen SK arrangerer mandag 30.mai en fotballkveld for jenter født i 2009-2016. Arrangementet finner sted på Liungbanen fra 17.30-18.30.

Det er åpent for alle jenter, uavhengig av om man spiller i Stoppen SK eller ikke. 

Øktene blir ledet av våre kvinnelige trenere.

Vel møtt!Nå kan dere melde dere på høstens Telenor Xtra FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Mai 2022


Det er nå mulig å melde seg på høstens FFO. Dette er et ekstra aktivitetstilbud til de som ønsker litt mer fotballaktivitet etter skoletid.  Elever fra Gullaug, Hegg, Høvik, Bragernes og Egge deltar på vår FFO. Ta kontakt hvis dere kommer fra andre skolen, men ønsker å se på muligheten for å delta. E-post finner dere litt lengre ned i teksten.

Tidene som står ved påmelding for minibuss/taxi  justerer vi etter sluttidene skolene har til høsten, så viktigste for dere som er avhengig av det er at dere bestiller det. Ikke tenkt på tidspunktet enda.

Lurer dere på om FFO passer for deres barn, så har dere mulighet til å være med på en prøvetime eller to før sommeren. Ta kontakt på ffo@stoppensk.no for avtale.

Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/e614f646836aaed9f89ce58e837e2310


Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2010: Tirsdag, torsdag og fredag

2011: Tirsdag, torsdag og fredag

2012: Tirsdager, torsdager og fredager

2013: Mandager, onsdager og fredager

2014: Mandager, onsdager og fredager

2015: Mandager, onsdager og fredag

2016: Mandager og onsdager

Det vil bli egen Jente-FFO på tirsdager(2010-2012), onsdager (2015-2016) og torsdager (2013-2014). Jenter kan også melde seg på alle andre dager, men da blir det ikke egne jentegrupper.


Alle dager fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt.

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

Vi setter opp taxi hjem fra FFO, men kun hvis det er minimum tre spillere påmeldt i taxien.

Dere kan bestille Telenor Xtra-klær årlig. Det har blitt bedre kvalitet på tøyet, så Telenor tar 100 kr pr bestilling. Ønsker dere klær velger dere det som et valgfritt produkt. Link til bestilling vil så bli sendt til dere

Oppsigelsestiden er 1 måned regnet fra den 18. i påfølgende måned eller til innbetalt periode utløper.
Stoppen SK søker instruktører til TINE fotballskole

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Mai 2022

Mandag 8.august- torsdag 11.august arrangerer Stoppen SK Tine fotballskole. 

Vi søker etter deg som ønsker å være instruktør på fotballskolen. 

  • Arbeidstid: 7.55 - 15.00 eller 8.30-15.30.  I tillegg kommer et møte søndag (7.august) klokka 13-15 før fotballskolen, samt planleggingstid.
  • Lønn: 500,- per dag, pluss 200,- for søndagsmøtet. 650 kr pr dag for de med Grasrottrenerkurs.
  • Søknadsfrist: 15. juli 2022

 Ta kontakt med Morten Hansen hvis du er nysgjerrig. 

Tlf: 90794173

morten@stoppensk.no

Søknadskjema instruktør fotballskoleStoppen-trener med tordentale - så begynte moroa for lierlaget

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Mai 2022

Thomas Røed (t.v.) måtte heve røsten i fredagens kamp (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

Tekst: GEIR JOHANNESSEN


 Det startet elendig for Stoppen-mannskapet som ikke lyktes med mye konstruktiv spill før pausesignalet. I garderoben fikk spillerne høre noen sannhetens ord av trener, Thomas Røed, som måtte heve røsten mange hakk.

 -Jeg kan ikke huske sist jeg var så sint, det er første gang på veldig lenge. Svært lite fungerte de første 45 minuttene hvor ballen altfor ofte havnet hos motstanderen. pasningene var elendige, konstaterer sjefen for Stoppens a-lag.

 Det var likevel hjemmelaget som kom best i gang og etter 11 minutter så fikk de sortkledde muligheten fra straffemerket. Her gjorde ikke David Eidskrem noen feil og 1-0 var et faktum. Men tre minutter senere utlignet Birkebeineren ved Norberg Gavechi.

Resten av omgangen må forbigås i all stillhet, likte fungerte utpå kunstgresset for Stoppens unge mannskap.

- Vi fortjente å få en skjennepreken i pausen, da ikke alt stemte i 1. omgang. Det var litt merkelig for jeg følte vi var meget godt forberedt til duell under oppvarmingen, forteller Herman Westerlund (17).

 

Scoret to mål

 Det var et helt annet Stoppenlag som briljerte i 2. omgang, og etter 64 minutters spill lyser det 2-1 på resultattavlen. Sander Røed fosset frem på høyresiden og innlegget fra ham er skreddersydd. Ballen finner veien til en observant 17-åring.

- Dette målet var ferdigscora da jeg hadde bare å sette beinet til ballen, erindrer Herman Westerlund som senere i matchen fikk mer å juble for sammen med sine lagkamerater.

Aller først sørget imidlertid Ole Henrik Stette Morken for 3-1 ledelse etter 86 minutters spill, før Westerlund nok en gang fikk oppleve å putte ballen i nettmaskene. Og 4-1 målet like før kampslutt var litt av en perle.

- Sander (Røed) tok et frispark hvor ballen havnet på 16-meterstreken. Jeg hadde bare fokus på å treffe ballen og fikk se at den suste rett i hjørnet. Deilig scoring, gliser Herman Westerlund som har totalt fire nettkjenninger hittil i sesongen.

 Westerlund er en av de yngste på laget til Stoppen og har en klar mening om hvordan det skal gå kommende sesong.

- Vi skal rykke opp igjen, er klar beskjed fra 17-åringen som trener målbevisst for å bli en bedre fotballspiller.

- Det blir mange kondisjonsøkter i tillegg til egentreningene med ball. Jeg synes det er gøy å holde på for meg selv med ballen.

I fjor fikk den talentfulle liungen muligheten til å hospitere sammen med juniorlaget til Mjøndalen. Det ga mersmak og god motivasjon.

- Det var moro å få testet seg på disse treningsøktene sammen med så gode spillere. Jeg fikk også trent litt med a-laget, forteller Herman Westerlund.

 

2.plass 

 Stoppen ligger med sine 13 poeng på 2. plass i 5. divisjon, to poeng bak Hokksund som har en kamp mindre spilt. Trener, Thomas Røed tror dette laget blir vrient å slå.

- Hokksund har et sterkt lag med mange rutinerte spillere i stallen, men vi skal være med å kjempe om opprykk. Det er målsetningen vår. Vi har et ungt lag med gjennomsnittsalder på 19-20 år og da vil det svinge litt i prestasjonene. I dag ble det en meget god 2. omgang hvor dueller ble vunnet og det ble scoret mål. 

Røed roser tomålsscorer Herman Westerlund for sin innsats og målteft.

- Han jobber for laget med sin gode løpskapasitet. Herman er viktig å ha på banen med sin innsats. Men jeg må også få trekke fram debutanten i dag, William Bjørnstad Wahl som gjorde det meget bra på høyre back-plassen. Han er enda yngre enn Hermann (født i 2005), roser Thomas Røed.

I neste seriekamp venter Glassverket på bortebane, og det blir en vrien nøtt for det unge Stoppenlaget, som imidlertid er på vei til å finne storformen. 
Kampen i fokus

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Mai 2022

NFF Buskerud har laget en egen nettside hvor man finner all informasjon man trenger i forhold til kamp gjennomføring. Denne ble presentert på lagleder/trenerforum for alle lagene våre. Vi får imidlertid mange spørsmål om disse tingene som står her. Derfor velger vi å legge denne linken ut som en egen "knapp" på nettsiden vår slik at det er enkelt å finne.

Heia Stoppen!!  

Lykke til med kampene!!