J03 klare for kvartfinale i Adidas Cup

Postet av Kristian Bye-Andersen den 18. Jun 2017


Stoppen J03 er klare for kvartfinalen i Adidas Cup.

Trener Tore Christian Lie har skrevet dette kampreferatet:

Tidlig oppmøte i dag på Drammen stasjon kl 0645. Hadde vi visst bedre, kunne vi ventet da NSB la inn en 50 min forsinkelse før toget plukket oss opp. Trenerne begynte å regne på om hjemtur ca kl 15 ville holde. Fortsatt god margin.

En fin gjeng på tur oppover vakre Hallingdal. Togreisen går supert og stemningen i laget er bra. Spente jenter!

Lars og TC legger taktikken i kafévogna. Vi trenerne visste at Gneist var et meget sterkt lag og anses som det beste fra Bergensområdet. Noe vi så klart ikke velger å meddele jentene før etter kampen.Jentene må ha fokus på egne prestasjoner i dag, for å komme videre blant de beste 16 lagene som er igjen i Adidas cup. For Stoppen så er det en seier i seg selv å ha kommet så langt i det uoffisielle Norgesmesterskapet. Vi har ingenting å tape og det er viktig at jentene spiller med lave skuldre og med troen på at alle kan slås.

Vi er fremme ca 1030. Etter 15 min gange er vi på Geilo fotballstadion. Skiftende skydekke og kraftig vestavind.

Vi blir enige om å gå i kampmodus. Kun lov å prate fotball og de oppgavene som skal utføres. Jentene er stille i garderoben. Det er nå det gjelder!

Kaptein Khatima får beskjed om å velge side med medvind i førsteomgang. Vi får som bestilt. Kampen setter i gang og Stoppen går i strupen på Gneist, som aldri hadde hørt om klubben vår en gang.

Stoppen får sjansene sine og kollektivet fungerer råbra. Alle kjemper som løver.
Fiona alene forbi keeper, Gneist får akkurat avverget. Stine med langskudd, stang ut. Mali på kort avstand, skuddet blir blokkert. Det lukter Stoppen mål! Nytt angrep, Aina legger opp en nydelig ball til Stine som banker den inn over keeper fra ca 20 meter. 1-0!

Vi er klart best i første omgang og må jobbe knallhardt for å holde dette i 2. omgangen da Gneist kriger etter utligning. 2 skudd går i krysset ut for Bergenslaget og så en pen lobb som går over Malin. 1-1. Presset forsetter, men vi klarer å holde unna. Ekstraomganger!

2x5 min går veldig fort uten at noen av lagene kommer til store målsjanser. Straffesparkkonkurranse er et faktum! Mye står på spill, nervøse jenter på begge lag. Hvem kommer videre til kvartfinalen?

5 jenter får det tøffe ansvaret og Malin gjør seg klar til å redde alle mulige skudd.

Gneist starter med å sette sin første straffe, Mali følger etter med en kontrollert ball til venstre for keeper. Gneist skårer igjen, 2-1. Stine skyter høyt og blåser nesten hull i nettet, men uheldigvis i sikkerhetsnettet over målet. Gneist setter neste, 3-1. Stoppen holder roen og Khatima setter vårt 2. mål. Gneist bommer!! Lisa sikker på 3-3. Gneist treffer på 4, Maja scorer også med kort fart og høyt i mål. Feberredning av Malin, som slenger seg langt og får dyttet ballen på utsiden av stangen. Så kommer dagens roligste spiller frem. Aina smiler, bestemmer seg og setter ballen i krysset til høyre for keeper. For en dramatikk, for en opplevelse! Marginene er på vår side. Vi er i kvartfinalen. Dette er sååå stort! Jentene synger så malingen flasser av veggene i garderoben. Euforisk!!

Nå sitter alle på vei hjem med toget. En sliten og storfornøyd gjeng med Stoppenkrigere!! For en gjeng!!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.