Aktivitetsgebyr 2020

Postet av Trine Pettersen den 21. Apr 2020

Det er en spesiell situasjon vi har vært i og er i med en total nedstengning av all fotballaktivitet fom 13. mars til vi nå 20. april kan åpne for en begrenset aktivitet med de smittevernreglene som gjelder. Administrasjonen og styret har i denne perioden jobbet hard for å se på hvilke konsekvenser dette får for klubben. Mediene skriver mye om at idretten lider økonomisk og Stoppen Sportsklubb er intet unntak. Vi mister store inntekter på arrangement siden og det er faste kostnader som løper uavhengig av drift. Det første grepet som ble tatt var permitteringer av ansatte og kostandskutt der dette kunne gjøres og nå som aktiviteten til en viss grad er i gang igjen så ser vi fremover.

Aktivitetsgebyret er en stor del av de totale inntektene til klubben og vi hadde planlagt at aktivitetsgebyret skulle sendes ut 16. mars. Dette så vi som lite hensiktsmessig i forhold til den usikkerheten som rådet på dette tidspunktet, men nå som aktiviteten er i gang igjen sendes betalingsoppfordringen ut 22-23. april. Vi har full forståelse for at det er mange som nå vil ha en stram økonomi og vi legger opp til at man kan dele opp betalingen om det er ønskelig. Det finnes også andre løsninger for de som får en utfordring. Ta kontakt med oss.

Spørsmål og henvendelser vedr. aktivitetsgebyret gjøres til faktura@stoppensk.no.

Ber om at lagledere deler dette innlegget i sine kommunikasjonskanaler.

Administrasjonen og styret er så glade for å være i gang igjen, og skal gjøre vårt ytterste for at aktiviteten skal bli så bra som mulig ut ifra de begrensningene vi har.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.