Fotballens koronavettkurs er obligatorisk for alle i ungdoms-, junior- og breddefotballen

Postet av Trine Pettersen den 6. Aug 2020

Vi er endelig i gang med kamper for barn og ungdom. Fortsatt venter vi på grønt lys for å få med våre seniorspillere. Godt smittevern er alles ansvar og Stoppen Sportsklubb er intet unntak.NFF lanserer derfor Fotballens koronavettkurs. Dette kurset er obligatorisk for alle spillere, ledere, trenere og dommere i norsk ungdoms-, junior- og breddefotball. Det vil si at det gjelder for alle fra 13-årsklassen og oppover. 

Det skal være trygge rammer i fotballen – også når det gjelder smittevern.
 Med kunnskap og forholdsregler skal vi holde viruset på avstand. Fotballens koronavettkurs er en del en del av det ansvaret norsk fotball tar for å hindre smitte. 

De fleste ungdoms- og junior lagene skal i gang ila uke 34 med seriekamper og innen det må alle spillere, lagledere, trenere og dommere i Stoppe Sportsklubb ha gjennomført kurset for å være berettiget til å spille eller delta rundt laget. Seniorlagene i løpet av august.

Det man trenger for å gjennomføre kurset er:

  • Fødselsnummer 11 siffer
  • Mail adresse (kan godt være foreldres)
  • Telefon nr (kan godt være foreldres)

Her er en lettfattet brukerveiledning som tar dere gjennom hvert steg i prosessen:

KORONAVETTKURS – VEILEDNING

Kurset kan gjennomføres på PC eller telefon. Kurset er fullført når kursprøven er bestått og klubben vil få melding om dette.

Vi gleder oss enormt til at serien for ungdoms- og junior lagene starter opp igjen og setter vår lit til at FHI og Regjeringen kommer med lovende nyheter for seniorlagene 10. august.

Denne infoen legges ut i Facebook gruppene til lagene og blir sendt på mail til alle.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.