Luke 2: Gutta krutt klare for junior

Postet av Kristian Bye-Andersen den 2. Des 2015

Øverst fra høyre: Kristian Borge står til venstre sammen med sine fettere Thomas og Henrik Borge, John Andre Mo, Oskar Ellingsgard.Nederst fra høyre: Sander Syvertsen, Sindre Langerud Johansen, Ole Henrik Morken. I midten: Markus Kentsrud til venstre. På bildet er også Burak Kesgin og Jonas Semb


Luke 2:

Følgende er sakset fra skrivet som har blitt sendt ut til juniorlaget denne uka:

"Et enstemmig styre, flankert av sportslig utvalg har besluttet at vi skal satse tungt på G19-gruppen kommende sesong– med det mål om å bygge en sterk treningskultur, gode holdninger og prestasjoner vi som klubb kan være stolte av.

Vi er av den klare oppfatning av at våre G19-spillere får mye bedre og mer riktig matching av å spille juniorfotball på et godt nivå, fremfor å spille 5.div senior, som vi anser for å være altfor dårlig utvikling knyttet til tempo i spillet, spillestil og alder.
Å spille junior i en god serie, samt delta i Norgesmesterskapet anser vi for å være et meget godt tilbud
."

For at juniortilbudet skal bli så godt som mulig er vi også avhengig av god kvalitet på gruppa. Vi er derfor veldig glad for at juniorspillerne som har trent og spilt med a-laget i år ønsker å være en del av dette. Med over 80 a-lagskamper for Stoppen Sk vil spillere som Ole Henrik Morken, Sander Syvertsen, John Andre Mo, Oskar Ellingsgard, Sindre Langerud Johansen og Kristian Borge bidra til den ønskede kvaliteten.

John Andre Mo er ekstremt hurtig og ble kåret til årets talent på a-laget. Ole Henrik Morken har imponert alle etter at han kom tilbake fra Mjøndalen, Sander Syvertsen og Oskar Ellingsgard er treningsvillige og gode spillere som vil blomstre med ansvar og tillit og Kristian Borge blir så god som han selv vil. Keeper Sindre Langerud Johansen imponerte a-lagstrenerne stort, men siden årets spiller på a-laget, Martin Gundersen, også er keeper fikk Sindre ikke så mange sjanser der selv om han presterte bra på treninger og kamper for jr.

Fra guttelaget kommer det opp mange gode spillere. I denne luka tar vi med Markus Kentsrud. Markus er en spiller jeg har veldig tro på. En spiss med mange gode kvaliteter som det blir spennende å følge de neste årene.


Blir moro å se dere i Stoppen-drakta neste år, gutter!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.