Luke 3: Lasse Paulsen klar som trener for damelaget!

Postet av Kristian Bye-Andersen den 3. Des 2015

Stein Ellingsen( til venstre) er strålende fornøyd med signeringen av Lasse Paulsen

Denne uka signerte Lasse Paulsen papirene som gjør han til hovedtrener for 2.divisjonslaget vårt. I teamet vil han ha med seg Stein Ellingsen som spillerutvikler.

Lasse er en 25 år gammel gutt, opprinnelig fra Jevnaker. Har jobbet i Skeid og Bærum SK, fortrinnsvis med jentefotball. I Skeid trente han J19-laget, som gjorde det veldig bra. Han hadde Hallvar Thoresen som trenermentor og lærte mye av han i Skeid-modellen.
Videre gikk turen til Bærum SK som trener for A-laget kvinner og J19, etterhvert fikk han 100% stilling i Bærum SK hvor han driftet Akademiet med 230 barn, samt spiller/trenerutvikler i jentefotballen. Lasse var selv keeper i sin aktive karriere, og keeperrollen og jentefotball ligger hans hjerte nærmest. Lasse lever og ånder for fotball, og ønsker å gjøre karriere der. Ingen tvil om at vi i Stoppen SK har fått inn en svært dedikert og ivrig ressurs.

Lasse har uttalt følgende: «Jeg er veldig stolt over å ha signert for Stoppen SK, og gleder meg vanvittig til å ta fatt på oppgavene».


Vi ønsker Lasse hjertelig velkommen til klubben!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.