Luke 6: LRH:Stoppen tar over soneansvaret for jentelagene

Postet av Kristian Bye-Andersen den 5. Des 2015

Deltagerne på LRH

Stoppen SK har tatt over jobben til Lier IL som soneansvarlig for jenter i Lier, Røyken og Hurum (LRH). Det er jenter født i 2001-2003 som deltar på disse sonetreningene, som er nivået under kretslag.

Ansvarlig for LRH er utviklingsansvarlig i Stoppen SK, Stein Ellingsen, som har med seg trenere fra bl.a. Stoppen, Lier, Huringen og Hyggen som hjelper til med øktene.

Det er mange Stoppen-trenere som gjør en kjempeinnsats her. Ekstra morsomt er det å se den gode jobben som to av trenerne fra "Ung-trener"-prosjektet vårt gjør. Vilde og Sunniva Sølverud Larsen er ikke bare gode fotballspillere for klubben vår. De er også meget dyktige trenere, sin unge alder til tross.

Så langt har tilbakemeldingene på treningene vært veldig bra, og Stein får mye skryt for organiseringen og strukturen han har lagt opp til.

Jentene trener hver fredag på Stoppen fra 16.30-18.00 frem til sesongstart i april og vil starte opp igjen i september 2016. Trenere som ønsker å lære nye øvelser er selvsagt velkommen til å ta seg en tur for å lære.


Vilde i gang med keeperøkt

Sunniva og Øivind trener 2002-jentene
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.