Luke 11: Unge trenere i Stoppen SK

Postet av Kristian Bye-Andersen den 10. Des 2015

Stoppen SK har hatt som mål å utdanne ungdommer til å bli trenere for lagene våre. Dette for å gi de verdifull ledererfaring, skape bånd mellom ulike aldersgrupper i klubben og forhåpentligvis inspirere de til å fortsette som trenere i klubben.

I år har Adam Nilsson, Sondre Skandsen og Espen Gustavsen vært trenere for G00 og Kristoffer Knigge har trent G2005 Gullaug. Sunniva og Vilde Sølverud Larsen har hatt treninger med J03 Hegg. Begge er nå trenere på LRH og Sunniva er inne som trener på J02. Flotte ungdommer som har gjort, og gjør, en kjempejobb for klubben.

Vi ønsker også å være en klubb som kan være et steg på veien for unge trenere med ambisjoner. Her skal man kunne utvikle seg i trygge omgivelser i en klubb som neste år har en klar filosofi om hvordan fotball skal spilles og klubb bygges.

I år har Jens Petter Berg(23) vært trener for damelaget. Neste år er Lasse Paulsen(26) og Stein Ellingsen(26) ambisiøse og dyktige trenere som vi vil få stor glede av. I tillegg er Anders Øvermo (27) i starten av sin karriere.

Vi ønsker våre unge trenere lykke til i et spennende Stoppen 2016!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.